Pinnen
Tror nesten jeg må avlive myten om att kit-objektivet til Canon 350 er så dårlig som mange skal ha det til. Syns ikke det er SÅ dårlig. Dette motivet er tatt med det:-)
Eller er det noen som mener det motsatte?
Det er lov å si ifra:-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-21 11:02:25
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 350
  • Kit-objektivet 18-55 mm
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/11
  • Lukker8s
  • Filmtypeiso 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234647} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Jeg skal ikke begi meg ut på en diskusjon om det objektivet som du bruker for jeg har vel det samme selv hehe.Men bildet liker jeg iallefall godt og først fremst fordi det er litt anderledes enn mange andre vannbilder.Jeg liker det enkle ved dette bildet,komposisjonen med pinnen som kommer inn fra venstre hjørne oppe og stikker ned i vannet og vannet som vi tydelig ser er i bevegelse rundt pinnen:-)Jeg syns dette var bra:-)
Hilsen Tone!
Ps.Tusen mange takk for den flotte kommentaren på bildet mitt:-)
Nils G.

Bra bilder lages av fotografen og dette liker jeg. Stilig med pinnen med alle detaljene og det grønne belegget, den står fint mot det rennende vannet bak.

Nils
Knut H.

Hei Inge
Legger meg ikke borti teknikk eller
objektiv.Men har stor sans for bilde ditt.
Komposisjonen fenger og deling mellom
de skarpe og de defuse samt fargenyansene
fenger meg.Mange gode elementer.
mvh Knut
Avsluttet .

Hei INge og god lørdagskveld i stua.

Hvordan står det til, er det kommet noe snø der borte nå?
Det er klart at det er en viss forskjell på objektiver. Men det er vel kanskje de ''kresne'' som gjerne klager på kvaliteten på billige kit-objektiver.

Generelt synes jeg kvaliteten på kjente objektivmerker er bra. Og det er godt brukanes for folk flest.

Ved første øyekast syntes jeg denne pinnen hadde noen primstavlignende innskripsjoner.
Hvis jeg må si noe negativt om bildet:) så er det følgende: Ørlite hardt lys øverst på pinnen + at du har plassert pinnen i corner. Tror du hadde fått en bedre komp med å få pinnen litt ned i venstresiden istedenfor i hjørne.

Ellers et greit og flott bilde, mangler kanskje litt kraft/fart i vannet. Sett på turboen:)

Ellers så har jeg ikke vært så aktiv i det siste, mye å gjøre.

mvh arild
Bjorn F.

Hei Inge. Utfra bildet ditt gjør kit objektivet jobben sin. Pinnen står skarpt frem med fine tegninger og farger.Fin og slørete bakgrunn med nyanser av blått i seg.
Hilsen Bjørn.
Brita Helen E.

Hei!
Objektivet funker jo som bare det... :) har aldri hatt et slikt objektiv selv,men har hørt en del neg. kritikk av det ja,.. dette bildet beviser bare det motsatte.
Over til bildet: Bildet treffer meg ikke like mye som ditt forrige,dessverre. Men det er absoutt et fint bilde du viser oss her med pinnen som stikker opp av det slørete vannet. Kaaaanskje det ble litt for mange farger og forholde seg til,etter min smak. Vet ikke helt. Ellers får du gode råd fra A.A. ang plassering av pinnen for en bedre komp. Bildet falt i smak,absolutt,men det er ikke favoritten blant dine bilder! :)

Mvh Brita...
Inge S.

Hei.
Takker for fine tilbakemeldinger og har redigert en ny utgave etter
råd fra Mr AriLd. Takk-takk.

Mvh Inge
Avsluttet .

Ja hva synes du selv dA iNge? Jeg synes det ble myyyyyyyyyyyye bedre. Du skal vel ut i snøen å leke nå hehe. Pass på kamera. Vi har fått 1cm snø ikveld hehe.

mvh arild
Odd E. k.

Hei Inge!

Flott fremstilt, der sløringen i vannet kommer vakt frem. Den fargerike kjeppen fremmer et stramt mønster. Fint med de vage fargene som fremkommer av lyset både på overfalten og under vann. Synest at objektivet har en kvalitet som er brukbar når en tenker på lys og farger. Flott fremstilt/forsøkt Inge!

Mvh

Odd E.
Fredrik E.

Hei Inge, flott detalj av pinnen i vannet og slør effekt.Skarpheten på pinnen er ''vann''vittig god. V1 kommer best ut hos meg, liker at den går ut i vinkelen,blir mer symmetri på en måte.
kåre l.

Flott driv og farger her :-)
Liker best stokken og formatet i v2.
Irriterende med 'forstørringen' av rammen når en legger ut andre versjoner med litt annen størrelse. En unngår det med å lage rammen i ps og ikke velge ramme når en legger ut bildet. Kjapt og enkelt å gjøre det i ps.
Jeg har også det kitobjektivet, men må innrømme at det blir sjelden brukt. Bare når jeg trenger vidvinkelen, men pga av liten fotobag blir den ofte igjen hjemme... :-)
Eli B.

Jeg er litt tvilrådig her. Vannet er fint sløret, men kanskje det akkurat her hadde vært mer spennende å sett mer av vannspruten. Da hadde det blitt mer liv over motivet. Skjønt dette er jo smak og behag. Velger meg v2.
mvh Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu