Gråsisik
Etter en nokså overopphetet diskusjon de siste dagene om ''fugl på kvist'' tar jeg like vel sjansen etter ett døgns fravær på jobb.
Flott bakgrunnslys men kanskje ikke banebrytende men ut i fra rådende forhold med lukkertid,blender og iso på 400 har jeg vel fått ett ok artsportrett. Skal skjerpe meg med mer livlige bilder utver når lyset kommer tilbake.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor AF-S 300 mm f.2,8 VR G
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetRaw-Tiff-Jpeg
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger699
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234685} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg har gått glipp av den diskusjonen og nyter de fleste fulg på kvist bildene her inne. Det er mange blinkskudd blant dem. -For eksempel dette. Det første som treffer meg, er det veldig flotte fargene samt uttrykket på gråsisiken. -Sjarmerende syn. Skarpheten er også upåklagelig og kvisten er pen :) Jeg kan ikke finne noe å trekke ned på her annet enn at jeg muligens savner føttene, men det er ikke slik at det trekker ned.

vh ingebjørg
Egil S.

Jeg synes nå fortsatt at fugel på kvist er flott jeg da.
Kommer selvfølgelig ann på kvisten og motivet.
Med denne kvisten og sisiken, så kan jeg ikke annet enn å igjen gratulere med et kjempebilde!

Fortsatt god helg!

Mvh.
-Egil
Robin J.

Fugl på kvist får vi fortsette med til lyset tilråder mer utfoldelse. Dette ble bra terje. Spes. de fine fargene både på fugl og bakgrunn. Mvh RJ
Monika Frisvold V.

Hei
Jeg synes den er nydelig.... meget skarp... flotte farger og fin bakgrunn... Ja Terje dette kan du...! hilsen Monika
Ann T.

Hei, hei, jeg synes at dette er helt nydelig. Jeg må si meg enig med Ingebjørg - jeg liker også å se på bra gjennomførte bilder av villfugler i et pent miljø slik dette. De er ikke så lett å få til eller. Bildet er absolut severdig etter min mening. Bra jobbet!

Mvh. Ann
Hans-Jørgen H.

Go kveld Terje!
Nydelig lav på grein bilde dette! Og når det attpåtil sitter en sjarmerende sisik derpå blir det bra saker. Meget fin komp og bakgrunn. Det virker for meg som om skarpheten sitter bedre på laven enn på sisiken. Igjen kommer det an på øyet som ser: er jeg ute etter et vakkert og estetisk lav på grein bilde, eller fugl på grein bilde eller forhåpentligvis begge deler.
Fin opplevelse uansett.
Fortsatt ei fin helg Terje!
Hilsen Hans-Jørgen.
Terje S.

Takk for flotte kommentarer alle sammen. Du har nok rett Hans Jørgen at fokusplanet ligger i laven og ikke på fuglen. Den er skarp den å- men hadde nok ønsket bedre dybdeskarphet.


Mvh Terje
Kjell Arne Ø.

Herlig bilde av gråsisiken.
Nydelig lys, praktfull bakgrunn, fin komp og en god skarphet.

Vh Kjell Arne
Odd E. k.

Hei Terje!

En nydelig gråsisikhann du har fanget her. Meget flott positur den den sitter lunt på greina. Skarpheten er upåklagelig der flotte detaljer kommer frem i fjærdrakten. Bakgrunnen har et kunstnerisk preg og er meget flott og passer fint til gråsisiken. Den lavfrodige greine er utsøkt og passer godt inn. Dette bildet fenger meg og gir meg nye mål til å kunne fortsette innen naturfotografering, veldig inspirerende. Du er rene eksperten og en stor inspirasjonskilde, dette bildet gir meg mye. En velfortjent anbefaling fra meg Terje!

Mvh

Odd E.
Kjell Ivar Ø.

Teknisk topp Terje Flotte bakgrunns farger og fargerik fugl.
Flott dette Terje. Mvh Kjell Ivar
Inge S.

Hei.
Jeg er imponert. Meget flott opptak dette her.
Mvh Inge
Knut H.

Hei Terje.
Siden du er min nestor på foto må jeg
si du slutter aldri og imponere,komposisjonen
er vakker lysmessig, fargemessig og
billedmessig har ingen forslag til forbedring.
Da må de vel være bra da?
Spurven Knut
Svein B.

Malerisk og flott sisikbilde- i mine øyne ditt beste av denne arten hittil. Selv om også ''debattbildet'' ditt er interessant rent fuglemessig. Her synes jeg enkelheten, bakgrunnen og det litt softe inntrykket kler hverandre svært godt. Nydelig lys- og en praktfull sisikhann.

Mvh
Svein B
Stian H.

Hei Terje.

Utrolig lekkert. Finner ingen ting å sette fingeren på. Hvordan fikk du den nydelige bakgrunnen?

Stian
Terje S.

Takk for flotte kommentarer alle sammen. Til Stian kan jeg si at bakgrunnen skyldes en del lave Bjørketrær som står ett par meter bak greina.
På ettermiddagen kommer sola lavt ned i bakgrunnen bak disse trærne. Desverre har det vært lite soldager i det siste, men i 5 minutt i går var lyset slik.
Derfor disse flotte fargene. Jeg var heldigvis tilstede.

Mvh Terje
Bergliot E.

Et meget velkomponert bilde. Skarpt og med fantastiske farger. Likte bakgrunnen. Utfra din forklaring kan man trygt si at det lønner seg å være på rett sted til rett tid, noe du virkelig var da dette bildet ble tatt. Flotte detaljer også på greina fuglen sitter.

Bergliot:)
Brita Helen E.

Hei!
Hmm,,har visst ikke fått med meg den disksusjonen der,men tror jeg står over,takk! :)
Bildet ditt er strålende vakkert utført med den litt maleriske diffuse bakgrunnen. Veldig flott og dekorativ grein. Fin positur på fuglen og et pent lys her. Flott utført!! Et bilde jeg bare må bokmerke! :)

Mvh Brita...
Knut Børge S.

Et nydelig bilde av Gråsisiken! Sylskarpt og fint med nydelige farger. Et fantastisk flott bilde, som kan beskues om og om igjen!
mvh KBS
Bjorn F.

Meget bra dette Terje. Herlig fugel med fine farger på en stilig kvist. På uttrykket til den ser det nesten ut som han er bevist på at du tar bildet og derfor vil ta seg best mulig ut.
Hilsen Bjørn.
Børge J.

Aiaiai, dette var veldig delikat, ikke lett å finne noe å gi krittik på her.
utrolig gode og duse farger. godt utført.

BJ
Peter W.

Härlig bild på gråsiskan! Fin skärpa och en mycket snygg bakgrund. Stiligt fångat.

Mvh Peter
Rolf J.

Nydelig sissik på vakker kvist. Her er allerede sagt så mye bra om bildet at jeg bare kan henge meg på. Har aldri sett gråsissiken på mitt område og bommet derfor på art på et annet bilde. Den omtalte diskusjon har jeg ikke fått med meg.

Rolf
Stig B.

Et nydelig bilde av en liten og vakker fugl. Skal ikke bidra til noe diskusjon rundt fugl på kvist på annen måte enn at dette likte jeg godt. Nydelig bakgrunn, fine farger på fuglen, flott skarphet på fuglen.

Mvh Stig
Kjartan T.

Et lite kunstverk i mine øyne, og jeg legger merke til hva lyset gjør for bildet ditt. Det hever opplevelsen med flere hakk.
Aleksander M.

Hei
Et vakkert bilde hvor bakgrunnen er spesielt bra! Fine farger på fuglen også da!

Mvh Aleksander
Per Harald O.

Velkomponert og vakkert stykke natur!
Geir Helge S.

Skal ikke gjenta alt over, men vil bare si at dette er ditt beste av gråsisik tilo nå, utvilsomt!
Mvh Geir
Rune S.

Fantastisk fin og skarp i flott komposisjon og fine farger. Pinnen den sitter på er et lite kunstverk i seg selv. Så en flokk på noen hundre i helgen. Et flott syn. De spiste noen små frø ifra en plante som vokser opp efter att potetene er høstet inn.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu