Jack
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikon 70-200mm, af-s, vr, G, 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234688} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ole-Kristian T.

Dette portrettbildet likte jeg meget godt :) Tenker bl.a. på den gode sammenhengen mellom personens uttrykk, klær og bakgrunnen. Hudtonene ser veldig naturlige ut og er varme, det er godt lys og jeg liker komposisjon. Ser ikke noe som ikke er bra her. Jeg er ikke teknisk kyndig, men det kan andre vurdere. Synes det ser veldig bra ut :)
Inge S.

Hei.
Syns dette ser veldig bra ut. Klare fine detaljer i ansiktet og
naturlige fine farger.
Skal jeg pirke så ville jeg sett han i en rallarhatt :-)
Bra dette.

Mvh Inge
Avsluttet .

Fint portrett med gode farger og et herlig utrykk:-)
Hilsen Tone!
Ann-Olaug T.

Hei..

Godt portrett bilde dette, gode fargar, bra bakgrunn.
Mvh Ann-Olaug
Torbjørn K.

Hei

Dette synes jeg ble et fint portrett. Fin positur og bra plasering av personen i ramma. Friske farger og en bakgrunn som kler bildet. Bra!

Torbjørn
Jakob H.

Hei!

Det meste er vel sagt her; flotte farger, bra ansiktsuttrykk og fin komposisjon. For å være ekstremt pirkete kunne det vært en anelse skarpere, men dette er ikke noe å bry seg om.

Mvh,
Jakob.
Odd Tore S.

Tenksom type med blikket festet solid i det fjerne. Hatten ser ut som om den har hatt noen tørn med svette, og typen holder seg nok mest utendørs.
Ville tippet på skogsarbeider eller kanskje helst oppsynsmann, også om jeg ikke kjente til dine forbindelser i den retningen.
Bra plassert i bildeflaten.
Lurer litt på hva den fargete saken i bakgrunnen er, kan ligne litt på verneutstyr?
Odd Tore
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Portretter er ikke mitt spesiale, så jeg er glad dette fallt i smak. Odd Tore, dette er samboeren min. Hatten er godt brukt og innsvettet. Det stemmer. Han jobber ikke i skauen annet enn på hobbybasis, men han er mye ute ja og det synes. Sånn skal det være. Jeg husker ikke sikkert hva den rød greia i bakgrunnen er, men det kan godt være verneutstyr. Så vidt jeg husker dreiv vi med veden den dagen også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu