H O D E L Ø S
I min iver etter å ta mine første makro bilder fant jeg denne lille ''skapningen'' uten hode. Syns motivet var litt artig da det kan se ut som at jernmannen har etterlatt seg fotspor bakover i bildet, men desverre mistet hodet underveis. Vet ikke, hva synes dere ????
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger365
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234743} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Brita Helen E.
Hei!
Et skikkelig tøft macrobilde dette her. Bra komposisjon ,der den lille ''jernmannen'' din er fint plassert i bildet. Det varme fine lyset som treffer tannhjulet her skaper en veldig fin dybde i bildet. Ville kanskje ha kuttet litt i venstre side,samt hatt litt mer luft på høyre side. Ellers flott! DU utvikler deg innen macrofotograferingen... bra!!

Mvh Brita...
Anne Lene B.
Hei Bergliot
Jeg har sansen for dette bildet. Fint komponert med buen som trekker blikket innover og fin bruk av dybdeskarpheten samt behagelige farger!! :-)

Hilsen Anne Lene
Odd Tore S.
Jeg vet ikke helt om jeg får taket på dette.
Jeg ser jernmann og linjer, men mye er mørkt og linjene blir noe diffuse. Ikke det at jeg ønsker å se bedre hva det er, for jeg aner en palbolt som brukes til å fiksere mot skiva med ''tennene'' i den ønskete vinkel.
Jeg ser litt overflatestruktur i metallet, men kunne nok tenkt meg den noe mer uthevet.
Det hele vil seg liksom ikke helt for meg som motiv slik det er presentert nå.
Odd Tore
Rune S.
Jeg synes det var en flott komposisjon. Fint med tannhjulet som skaper dybde bakover opp i hjørnet, diagonalt ned til bolten, som har flotte teksturer. Fint også med det grønne, som komplementær til det brunrøde. Det eneste jeg ville endret er den lyse flekken lengst til venstre. Men det er pirk:-)

Mvh
Rune S
Ketil K.
Originalt og festlig bilde av stålmannen - var det ikke det han het - forløperen til supermann? Tannhjulet bak med gjentagelsene bidrar også fint og gir bildet en meget god samlet komposisjon.


Det grønne gresset eller hva det er oppe i høyre hjørne ødelegger litt for opplevelsen av et 100% ''mekanikk''bilde.
Bergliot E.
Takk for hyggelig kommentar Ketil. Det grønne er nok fra trær/gress. Valgte å ta det med da jeg syns de fargete stripene ble litt spennnede som bakgrunn for den lille jernbolten jeg fant på et jordbruksredskap.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu