Refvik
Revikja er bygda mi:)
Iallefall her jeg bor. Det er to gule hus til høyre jeg bor i det nærmest ''hovedveien''. Jeg elsker å bo her:)
Bildet er tatt i august.
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • 100mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger453
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234785} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Paul K.

Jeg liker at det lenger borte er sol mens der du står er det skygge. Fine kontraster og bra komposisjon. Kanskje litt mørt i forgrunnen.

mvh Paul
Gisle B.

Flott bilde Eva! Liker komposisjonen. Var der selv på foto oppdrag i 97. Fantastisk sted du bor på:)
Eva Marie P.

Heisann

Tusen takk for tilbakemeldinger.

Jeg er enig i at det er litt mørkt, det irriterte meg. Jeg er ikke så flink at jeg får til å lysne både her og der...enda.
JA det er en flott plass, særlig når en er glad i å ta bilder:) Tøft at du var her på foto oppdrag. Hadde vært artig å sett bilder:)
-epl
Gisle B.

Bildene er tatt i 6x7 dias. Håper å få skannet bildene en gang, så for vi se;)
Ingunn S.

For en nydelig plass å bo på!
Den idylliske sandstranden ligger fint til omkranset av grønne marker,åser og fjell. Havet er storslagent med nydelige blåtoner som går over til turkis mot den innbydende hvite sandstranden. Liker rekken med skyer i horisonten laangt der borte, og det vekslende skylaget på himmelen som avslører et gløtt av blå himmel. Her er flotte avstemte farger i en flott komposisjon. Eneste lille pirket må være den litt mørke forgrunnen, ellers er det nydelig!!!

Hilden IngunnS:)
Geir N.

Et godt komponert bilde av ei bygd som virker som en skikkelig perle av norsk natur! Gode kontraster fine farver og godt lys. De mørke partiene er nevnt , men jeg synes ikke de ødelegger for mye. Meget bra dette.
mvh
Geir
Fredrik E.

Velkomponert bilde tatt oppe i lia ut over den fantstiske bygda. Flotte farger og omgivelse. Jeg legger spesiellt merke til de skyene innerst i bildet,de er fantastisk fine, og helt klart skyer som skaper liv og ikke minst dybdefølelse. Disse må du fange litt nærmere engang,ta deg en ro tur;)
Ivar S.

Heit konge! Visste ikkje at denne staden eksisterte, så dette var ein fin presentasjon. Fargene er som det reinaste sukkertøy for augene. Gi oss meir av dette Eva!
May-Lise L.

Hei! Denne stranda bada jeg på som liten for 50 år siden :) Revikja, som det heter på folkemunne, er et nydelig sted med en herlig strand. Du har fått fint fram hovedelementet i bildet, sanden :)
Arne M.

For et vakkert bilde av en av de vakreste områdene i Norge. Fargemetningen er forførende, det samme kan sies om komposisjonen. Dette forteller med all tydelighet hva man kan oppleve i den norske sommeren.

- Arne
MaiLis S.

Et flott oversikt bilde.mvh Mai-Lis.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu