Hutong, Beijing.
Bildet inngår i albumet KINA -
Utstyr
  • Rolleiflex 3,5C
  • Xenotar
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/8
  • FilmtypeKodak TRI-X 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger907
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235142} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Anne Kari Berg K.
Flott bilde. Spennende, masse detaljer som fanger blikket. Fint uttrykk i ansiktet til den lille grønnsakhandleren. Knall komposisjon og nydelige toner.

mvh Anne Kari
John Einar L.
Yngste generasjon i familiebedriften. Godt fanget.
Brita Helen E.
Hei!
Dette var virkelig bra! En flott dokumentasjon dette!
En masse herlig 'rot' her som hører med i bildet. Bra komp. og en flott kontrast i bildet. Tidlig krøkes som god skal bli! :) Flott fanget!

Mvh Brita...
Jacob V.
Hei

Et godt komponert bilde. Flott utsnitt. Det eneste som forstyrret meg litt er den paraply lignede dingsen som stikker ned ved plakaten. Ellers så er det noen nydelig toner og en sterk fin kontrast.


Mvh

Jacob
Bergliot E.
Flott bilde med mange detaljer. Rot, ja, i aller høyeste grad, men sånn er det vel på slike gatebutikker. Ser nu ut som at ''sjefen'' bak disken har full kontroll likevel. Artig uttrykk. Fine kontraster og komposisjon som skapte fin stemning og helhetsinntrykk av livet til den unge.

Bergliot:)
Anne Lene B.
Hei Knut-Inge
Utrolig flott dokumentasjon!! Fint komponert, nydelige toner og kontrast, meget flott sett og fanget øyeblikk!! Gleder meg til mer jeg!! :-)

Hilsen Anne Lene
Pål R.
Flott setting, litt for mye på bilde ? og litt mye kontrast kanskje ?
Kunne vært bra i farger også tror jeg.
Avsluttet .
Fin fint at du hadde mot til å rygge så langt bakover at alt det fine miljøet kom med. Ansiktet til personen er veldig lite i forhold til størrelsen på bildet, men siden bildet er så pass skarpt fungerer det veldig bra. Paraplyen rammer bilde inn på en måte som fungerer fint. Sammenlignet med kontorpulten min er dette svært så ryddig, alt har sin plass og ligger på rekke og rad.
Tor-A
Ingvill Helen K.
Føyer meg inn i rekka til dei fleste her. Nydelege toner og fin, hard kontrast. Bra utrykk og komposisjon. Synes også at den paraplyen som henger ned er litt forstyrrande, men det er ein pirkesak :) Flott håndverk!
Knut-Inge J.
Mange takk for tilbakemeldingar, alle saman! Hyggeleg og inspirerande.
Avsluttet .
Veldig fin miljøskildring,liker dette bildet godt,men ville nok kuttet litt oppe:-)
Men veldig god stemning i bildet.
Hilsen Tone!
Arne S.
Igjen, et bilde som glir godt inn i serien. Elementene er som vanlig utmerket ''plassert''.
Jan-Eilert P.
Enig med siste taler. Meget flott.

Fint miljø og blikket ledes mot gutten med en gang. Nok en gang bra bilde fra deg.

Jan-Eilert
Knut-Inge J.
Tone, Arne og Jan-Eilert - tusen takk!
Mari W.
Helt utrolig imponerende og inspirerende.. Fantastisk lys, kontraster, valørtoner, komposisjon, motiv, detaljer - her stemmer alt for meg. Herlig blikk på modellen. Kan ikke finne noe å pirke på, og er overhode ikke enig anngående paraplyen; synes den er svært viktig for bildets helhet.

Perfekt:) Gleder meg også til mer!
Anne-Lise S.
Det er litt av serie du viser oss fra Hutong i Bejing! Liker godt hvordan du fremhever dette vesle mennesket blant alle de store grønnsakene. Et lite menneske også med ei stor avis. Kontrastene er mange og detaljene får meg til å bli sittende lenge og studere bildet! Flott plassering av ethvert element.

Anne-Lise
Knut-Inge J.
Tusen takk, Mari og Anne-Lise - gode ord som varmar og inspirerer tilbake!
Kristoffer L.
For meg er dette et utrolig godt bilde. Det er vel hva en kunne kalle et miljøportrett - et portrett både av omgivelsene og av gutten. Komposisjonsmessig er det en fulltreffer. Tonene er fyldige og mørke, og gir en praktfull definisjon av overflater og teksturer. Men det som topper bildet, er den lille gutten, og roen som strømmer fra ham. En ro som kanskje kommer av følelsen av å være trygg og sikker i sine omgivelser. Alt i bildet leder inn mot gutten.

Bildet hever seg over kategoriene vi gjerne bruker, slik gode bilder ofte gjør. Dette er portrett, gatefotografi, reportasje, reiseskildring - alt etter behag. Det er kanskje også et politisk bilde, og kunne sikkert vært brukt som innspill i debatten om barnearbeid - noe jeg vil tro folk i dette området har et helt annet syn på, enn vi har her i Norge.

Glimrende!

- Kristoffer
Knut-Inge J.
Tusen takk, Kristoffer - ei tilbakemelding eg set særdeles stor pris på ! Og - mange takk for ditt essay om gatefotografi. Kom over det på diskusjonsforumet forleden - veldig inspirerande og lærerikt.
Avsluttet .
Bland det bästa jag sett på länge!

Uttrycket, känslan, närvaron... Extremt bra bild!!
Knut-Inge J.
Dette var ei tilbakemelding eg satte stor pris på - mange takk, Malin H.
Marit O.
Hei Knut-Inge!
Et flott og fortellende bilde mye spennende detaljer og studere,herlig uttrykk på gutten.
Flott komp fint lys og gode kontraster.
Dette ønsker jeg og anbefale!
Mvh Marit
Ruth S.

Et ærlig bilde! Jeg trenger ikke å bruke flere ord .-)

-ruth-
Brit M.
Detaljrikt og balansert. Som Bresson.

Brit
Knut-Inge J.
Marit, Ruth og Brit: Så mange, mange takk for hyggelege tilbakemeldingar - og for anbefalingar. Det varmar verkeleg.
Helge R.
Hei!!
Kom plutselig inn på dette bildet, jeg har vært inne her noen ganger tidligere, i dag stanset jeg opp. Bildet har en praktfull komposisjon, alt stemmer. Rammer kan være dræben, her fungerer den godt.
Det skulle vært morsomt å sett farge originalen, ganske rart hvor mye en sh presentasjon betyr for stemninger som dette, bra bilde hilsen
:)Helge
Avsluttet .
Så det på trykk i siste nr av ''Fotografi''. Synd det ble litt for lite og tonene ble litt grå, -hadde fortjent en halvside spør du meg!
Tor-A
Knut-Inge J.
Hjarteleg ! Fotografi dukkar litt seinare opp på desse kantar, men hyggeleg å høyraat bildet har funne plass der.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu