Hvit VIII
Utstyr
  • Nikon d70s
  • nikkor 17-80 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger223
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Enda et fint bilde i serien din Anne Lene,dette glir fint inn blant de andre,liker godt den midterste hvor rusten renner nedover og lager litt liv i det hvite:-)
Hilsen Tone!
Knut-Inge J.

'In photography, the smallest thing can be the greatest subject'' (Henri Cartier-Bresson) Nydeleg serie du har her, Anne Lene. Og for eit blikk du har for det store i det små, og for utsnittet som framhever dette. Dette er lekker fotografi.
Anne Kari Berg K.

Hei,

vakkert dette!!! Har lagt merke til denne serien. Får veldig følelsen av maleri. Har sett på alle bildene dine nå, og forbauset meg over hvor langt du har beveget deg bort fra bukkebildet, f.eks, og de første du la ut. Spennende :)


Anne Kari
Helge R.

rustent hue
ristent hue
plank på plank
på plank

:)Helge
Anne Lene B.

Tusen takk Tone, Knut-Inge, Anne Kari og Helge for gode ord, sitat og dikt!!
Spesielt takk til deg Knut- Inge for et sitat jeg virkelig føler passer til det jeg ønsker å gjøre, å formidle de små tingene rundt oss på en ny måte!! Jeg prøver å strekke meg mentalt og estetisk og da er det ekstra hyggelig å få en slik respons som dere har gitt meg!! Det gir mot og inspirasjon til å søke og eksperimentere videre, så igjen tusen takk!! :-)

Hilsen Anne Lene
Avsluttet .

Spennende! At noe så i utgangspunktet stygt kan bli så nydelig. Du har mange gode arbeider!

--
Bjørnar Hauge
Tom E.

Nok et bilde jeg liker godt i serien din, Anne Lene! Liker at rustfargen får en såpass sentral plass, og ruststripen som renner ut av bildet er bra. Liker også godt at de to ytterste naglene har små, men svært forskjellige rustflekker. Blir sittende og sammenligne fram og tilbake.

Mvh TomE
Anne Lene B.

Tusen takk Bjørnar og Tom for positive kommentarer og gode ord som jeg inspireres av!! Forfall kan være vakkert og fascinerende tatt ut av sammenhengen!

God Helg!!

Hilsen Anne Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu