3stammer
veldig ny her på foto.no-blir meget takknemlig for kritikk! synes selv bildet har fine høstfarger..
Utstyr
  • canon400D
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235441} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
rita irene l.

åj-dette var litt lite! det er megselv som registrerer at jeg ikke har helt styring på å lage bildet i rett størrelse! er det noen som vil fortelle meg hvordan jeg får det akkurat passe stort? på forhånd tusen takk.
Ole-Kristian T.

Hei, jeg jeg la merke til bildet ditt på ''thumbnailen'' som det heter, og syntes det så interessant ut. Så ser jeg at du har lagt det ut veldig lite. For å få det i passe størrelse, se informasjonen underveis når du legger det ut. Velger du ca. 700 pixler i høyden og ca 1200 pixler i bredden, blir bildet passe stort. Nå vet jeg ikke hva slags bildeprogram du har, jeg har photoshop elements. Hvis du har dette eller vanlig ps., går du inn på image/ resize/image size, så setter du f.eks. høyden til 700 pixler, så kommer bredden opp av seg selv.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du sende meg en mail. Jeg er ganske nybegynner selv, men jeg har lært meg litt :)

Ang. bildet ditt, liker jeg komposisjonen, dybden med trestammene bakover, og høstfargene. Håper å få se en større versjon :)
Tom E.

Hei Rita - det er fine farger i bildet ditt, men vanskelig å få noe godt inntrykk når det ble så lite ja.

Dersom du bruker PhotoShop kan du endre størrelsen ved å gå inn på Image/Resize/ImageSize. Merk av boksen Constrain Proportions, så skriver du inn enten den høyden eller bredden du vil ha, da vil billedstørrelsen bli endret proporsjonalt i høyden og bredden. Husker ikke nøyaktige størrelser for Foto dot no i hodet, men 750 pixler høyde og 1100 pixler bredde skulle være innenfor grensene. Det er også mulig at du lagre bildet i en lavere kvalitet for å få det under 300 kb størrelse.

Mvh TomE
Wenche J.

He Rita. Gleder meg til aa se bildet i stoerre format:) Det jeg ser av utsnitt og farger, ser veldig interessant ut.
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu