Bildet inngår i albumet Vinter -
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger430
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235562} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Anne Lene B.
Hei Anne-Lise
Lekre buer i en minimalistisk komposisjon med nydelige blåtoner og mønster i isen!! Ja dette falt virkelig i smak!! Du er virkelig god på å se motiver, ser frem til mer!! :-)

Hilsen Anne Lene
Anne-Lise S.
Heisann, Anne Lene! Her har du mer: bilde nr. 286683 Tusen takk for tilbakemelding.

Anne-Lise
Steinulf L.
Isbilder kan være gøy. Jeg synes dette er det beste av de to fordi det har færre elementer og virker mest ''ryddig''. Du har heller ikke latt deg friste til å legge unødvendige blåtoner på bildet.

Derom du har pixler nok, ville jeg nok sett om det var mulig å lage utsnitt av enkelte av detaljene her. Fortsett å leke.:-)
Rune S.
Enig med Anne Lene! Vakker abstraksjon i nydelige blåtoner, vil jeg kalle det. Begge bildene er jo fine. Man blir også litt nyskjerrig på hva det egentlig er. Du er flink til å oppdage små, skjulte motiver. Ser også frem til mer!

Mvh
Rune S
Thomas R.
Fine toner og herlig komposisjon. Veldig interessante mønster i isen både buene og flakene som bryter opp, flott, komplekst og enkelt på samme tid.
Ivar B.
Dette ble en kald og fin ismosaikk? Et utrolig fint og velfungerende utsnitt. Det kalde toneleie kler bildet, kaldt og vakkert. Mange elementer, men bildet virker rolig å betrakte takket være dyktig utsnitt og stødig linjeføring. Bra! Mvh Ivar.
Margrethe A.
Oi! Utrolig flott komposisjon og med et veldig spenstig uttrykk!
Gunnar John C.
Lett, luftig, iskaldt - et vakkert bilde, synes jeg, og fint abstrahert, selvom man kan ane at det har noe med is å gjøre.

Egentlig liker jeg dette best når jeg prøver å legge vekk assosiasjonen til is - når det blir rent abstrakt. Steinulfs idé om å plukke et utsnitt er interessant, og kunne kanskje brukes til å rendyrke abstraksjonen?

Gunnar
Anne-Lise S.
Hertelig takk for innholdsrike kommentarer! Tips om utsnitt liker jeg godt! Interessant idè som absolutt har noe for seg, synes jeg! :-) Det var nok fristende, Steinulf, å legge på noe ekstra blåfarge her, men jeg sto imot fordi jeg synes det hadde noe ved seg uten dette ekstra.

Anne-Lise
Ann T.
Hei Anne Lise - fine is-mosaikk du har fanget her! Vakkert lys og blå farger og bra utsnitt med buete linjer i mellom isen. Likte dette veldig godt!

Mvh. Ann
Inger-Lise S.
Lekkert! Absolutt dekorativt med struktur, ulike blåtoner og god komposisjon:)

Inger-Lise
Kjell Sigurd S.
Oj, det var flotte frostformasjoner i blått. Mange fine detaljer. Utsnittet sitter synes jeg. Litt ullent enkelte steder, spesielt nede i hjørnene. Ellers et severdig bildet.

Kjell S
Odd Tore S.
Ikke så dumt dette, bra sett og bra utnyttet i komp.
Svært dekorativt mønster, minner meg litt om irregulære åkerlandskap i midtre deler av USA sett fra luften.
Når det gjelder komp fikk jeg noen assosiasjoner til bildet ditt av uret i Praha.
Det som gjør meg litt forbeholden her er kantuskarphet, særlig i de nedre hjørnene. Jeg synes ikke at det kler et geometrisk motiv som dette, og det er også litt vanskelig å forstå at det har oppstått, siden isflater oftest er ganske flate.
Hadde bildet vært knivskarpt over hele flaten hadde jeg vært begeistret for dette. Nå dempes begeistringen litt av uskarpheten.
Odd Tore
Stig Børre E.
Fin komposisjon og spennende buer/linjer. Fine toner.
Synd at ikke hele bildet er skarpt. Dekorativt er det uansett :-)

StigB
Anne-Lise S.
Heisann! Ja, jeg ser også dette noe ulne i nedre hjørner. Vet ikke hva det kommer av... Takk for fine kommentarer! :-)

Anne-Lise
Nils G.
Fascinerende å se hvorden det minner om et puslespill i blått innenfor sine magiske ringer. Som Odd Tore synes jeg også det er synd at ikke alle partiene er skarpe.

Nils
Øyvind A.
Pent og dekorativt. Skulle ønske detaljskarpheten var bedre.
Ø.
Anne-Lise S.
Ja, de hjørnene er ikke helt... Så ikke det før det ble påpekt, så takker for det, men detaljskarphet mener jeg selv at her er, så forstår ikke helt den, Øyvind?

Anne-Lise
Øyvind A.
Vi har vel kanskje ulike krav og forventninger. Etter min målestokk mangler det litt brillians/detaljskarphet over det meste.
Ø.
Anne-Lise S.
Okei. Det er det du mener du ikke finner i bildet ja. Nå forsto jeg deg! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu