Kleivstua
Kleivstua ovenfor Sundvollen i Hole i tåke sent om høsten.
Dette er et av mine yndlingsbilder De kalde fargene og de tomme vinduene gir et lite innbydende preg. Gjerdet i forgrunnen bidrar til dette preget ved å være en symbolsk hindring.
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikkor 28-100
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger329
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236005} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Jørgen D.

Bra! skikkelig skummel spøkelsesstemning, man sitter liksom bare å venter på at et spøkelse skal komme fram mellom husene. bra dybdeeffekt med gjerdet i forgrunnen, og støyen i bildet skapte mye av stemningen. Stå på!
Glenn N.

Eg ser et spøkelse i loft-vinduet....nei vent min fantasi.......

Meget fint bilde
Anne-Lise S.

Her sees flere ting. Jeg ser både dette mystiske, samtidig som jeg ser ro og god stemning. Lar jeg tankene fare videre i den mystiske retningen, tenker jeg ukjente lyder og ukjente skygger som sees i sidesynet. Tenker jeg ro og god stemning føler jeg frihet innvending, god og rolig morgenstund på tur alene der jeg får en fin opplevelse. Flott dybde med gjerdet og veien innover på tunet. Tåka forteller om frisk og god kuldefølelse. At fargene er duse gjennom kulda liker jeg godt. Flott bilde, Wenche!

Anne-Lise
Torbjørn K.

Skummel tåkestemning her, men her synes jeg ikke du lykkes med komposisjonen. Jeg synes ikke gjerdet bør være med, og så blir det veldig trangt i toppen av bildet. Du kunne med fordel hatt med noe ekstra til høyre også.

Torbjørn
Andreas S.

Veldig flott motiv med fin stemning. Kutter du bort gjerdet og samtidig kutter det venstre huset slik at du kutter bort vindfanget, så tror jeg dette blir veldig bra.

mvh
Andreas
Helge A.

Dette er en god beskrivelse av været og stemningen ute, som jeg opplevde da jeg var her i 2 dager i høst.
Det er en fin dybde i bildet med gjerdet innover, men jeg ønsker meg litt mer luft i toppen.
Nå opplevde jeg Kleivstua på en positiv måte , med fine rom og god mat, så for min del kan du gjerne fjerne gjerdet som en symbolsk hindring :-)

Helge
Rune S.

Flott, litt kjølig og rolig stemning i tåka. Fint med dybden inn i disen. Kan være fint uten gjærdet også. Jeg er enig i at litt mer luft oppe kunne vært bra.

Mvh
Rune S
Bjorn F.

Spennende lys og fin stemning som skapes av tåka synns jeg.Det gjerde iforgrunn kan med fordel fjernes.
Hilsen Bjørn.
Nina S.

Skummelt synes ikke jeg dette var, mer en fin ro i bildet.
Ville heller ikke hatt med gjerdet, det forstyrrer litt den omtalte roen, og skulle også hatt litt mer himmmel over mønet til høyre.
Mvh Nina
Avsluttet .

Ja her kan iallefall jeg godt se for meg spøkelsene danse rundt.
En herlig litt mystisk stemning over hele bildet,litt kaldt og ugjestmildt også,liker dette Ingeborg.
Hilsen Tone!
Steinulf L.

Dystert og forlatt... Gjerdet synes jeg skaper en fin dybde i bildet.
ingeborg w.

Tusen takk for varierende kommentarer. Her ventet jeg ikke stående applaus. Det er litt for spesielt til det. Gjerdet er det jeg ventet mest motstand på. Jeg liker dette bildet så godt at det henger på veggen som det er, med gjerdet. Når det gjelder mer luft oppe er jeg enig. Det var mer luft, men bildet var så skeivt at da jeg hadde rettet det opp ble det trangt.
Odd Tore S.

Hold avstand! Her hersker tåkeånder med grønnskjær!
Gjerdet sørger for avstanden og at jeg ikke kommer nærmere, og heller ikke får lyst til det.
Nå kjenner jeg jo Krokkleiva svært godt allerede fra stolheisens dager, og vet at dette er et trivelig sted, så jeg tar det ikke så tungt.
Men bildet gir et nokså klart uttrykk, og stemmer det du har lagt i det med det jeg opplever, så er du i mål.
Odd Tore
ingeborg w.

Det var en god beskrivelse av det jeg ville få fram, Odd Tore.
Jan Frode A.

En får en fornemmelse av å stå på andre sida av gjerdet. Sånn sett gir utsnitt og komposisjon et helt annet inntrykk en kun en ren avbildning av stedet. Fargetoner og det disige gjør også sitt til at det blir mystikk i bildet. Syntes dette ble veldig bra.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu