Fra øya Gozo med sin gule kalkstein som bygninger på Malta og Gozo er bygd av.
Bildet inngår i albumet Malta - Et fargerikt land sør for Italia. Kjent for sine fiskebåter, sitt klima, sin historie og sin kultur.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-29 21:33:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Powershot S230 (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger637
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236158} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (33)
Avsluttet .
Dette likte jeg umiddelbart,herlig med denne bueb som svinger seg ut og lager en delvis ramme rundt resten av motivet.Fine farger og god sommerstemning:-)
Hilsen Tone!
Rune S.
Enig med Tone! Denne likte jeg umiddelbart! Meget fin komposisjon og flotte farger. Liker også balansen mellom det blå og bruntonene. Meget bra sett!

Mvh
Rune S
Anne Lene B.
Hei Anne-Lise
Dette var et deilig pust fra et annet sted. Fin komposisjon og gode farger og kontraster!! Det enestejeg lurer på er et kutt av den øvre delen ned til den nederste dærten, da kommer buen mer i fokus. :-)

Hilsen Anne Lene
Avsluttet .
Liker denne spennende komposisjonen. Hadde vært interessant å se en dramatisk s/h-versjon. Godt sett!

--
Bjørnar Hauge
Rolf J.
Dette var bra, fin komp. flott bue som rammer inn steinkausen i bakgrunnen.
Lekker gulbrun sandstein mot blå himmel og sjø med den svarte steinen innrammet.

Rolf
Kjell Sigurd S.
Flott komponerte detaljer fra kysten dette. Varme fine farger. Passe kontrast. Enkelt og severdig. Fasinerende sted forresten.

Kjell S
Bjørg S.
Dette så deilig ut på denne årstiden...
Du er utrolig flink til å fange detaljene rundt på dine bilder.
Synes også det var flott med buen som omkranset stenen ute i havet, og eia var vi der i varmen nå!!!
Har sett på bildet ditt i gråskala, og synes definitivt bildet ditt gjør seg aller best i farger.
Flott bilde Anne-Lise.

BJørg :-)
Knut-Inge J.
Særdeles lekkert, lyst og lekent. Den store steinen liknar ei kjempe som stikk hovudet opp av havet og speider mot sola og horisonten.....
Odd Tore S.
Litt av en profil du har fanget her på stranda. Ser lavpannet, men ikke særlig blid ut.
Hvor? Høyresiden av den mørke steinen.
Jeg syntes at det ble for mye kontrast her helt til jeg oppdaget denne karakteren, deretter gikk det greit.
Artig innramming, bra sett og skutt.
Odd Tore
Terje K.
Flott sett Anne-Lise ;)
Fin bruk av den naturlige buen til å ramme inn en litt uanseelig knausen som titter utover det store havet. Hmm...sikkert ikke var så veldig liten...når jeg tenker på det ;-) I allefall flott sett, fine kontraster...kanskje jeg ville hatt litt mer metning..?

Terje
Jan O Ø.
Hei. Flott dette. Sunes du takler sollyset veldig fint her og har ungått sterke kontraster. Fin innramming. Et tøft bilde.
Mvh Jan O.
Cornelia T.
Oj,
flotte former som du har brukt på en fin , og praktisk, måte. Litt kutt øverst kan jeg tenke meg vil fungere også som komposisjon, men bildet er fint slik det er nå også.
mvh, ct
Tone A.
Hei
Dette vakre landskapsbildet frå Italia har eit elegant uttrykk pga buen i forgrunnen, og det osar av sol og varme. Forgrunnen gjer mykje for bildet pga av buen på kalksteinen mest rammar inn dten store steinen bak, som ligg mest i skuggen. Kalksteinen har flott lys og fint mønster med kalsteinar som ligg mest kasta ut på stranda. Det er vel ei sandstrand her?
Svaberget i sjøen avsluttar buen med skummande bølgekant som kontrast til det mørke. Friske blåtonar på sjøen og ein roleg himmel som forsterkar kjensla av ein varm sommardag. Her var det lite vegetasjon, men eit spesielt strandmiljø du har fanga. Også eg ville ha kutta litt øverst til rett under den store ''vorta''før buen svingar seg ut. Elles ein flott komposisjon!
:) Tone
Anne-Lise S.
:-) Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger på bildet mitt! :-) Terje: ''Knausen'' er ikke akkurat liten nei. Du har rett i det! Ser også du foreslår mer metning. Prøvde det ut, men det ble fort noe fargestikk i kalksteinen da, og det ønsker jeg ikke. Tone: Malta er et eget land som ligger sør for Italia. Det var ingen sandstrand akkurat der hvor dette er tatt. Det var imidlertid en del av denne gule kalksteinen, og mer strukturert stein som du f.eks. kan se nærmest på steinene i dette bildet: bilde nr. 287245 Her var også såkalte saltoppsamlingskar, som disse hullete steinene fanget opp. Bjørnar: Sv-hv versjon. Har ikke prøvd det ut, men kanskje du har rett i at også det vil fungere, om enn jeg da vil miste denne typiske, varme gulfargen.

Anne-Lise
Stine J.
Hei Anne-Lise

Et flott motiv med fint lys. Den knausen ser nesten ut som en diger åpen munn som skal til å knaske i seg den svære steinen. :) Steinen er forøvrig litt i mørkeste laget, men bortsett fra det er bildet bra.

mvh Stine
Wenche J.
Et virkelig flott komponert bilde med et interessant utsnitt Anne-Lise. Du er veldig flink til aa finne spesielle motiver:) Nydelig med fargekombinasjonene gull/gult og blaatt. Liker at himmelen blir lysere ned mot horisonten og saa gaar over til moerkere blaatt.
Mvh Wenche
Anne-Lise S.
:-) Takker og smiler! :-)

Anne-Lise
Stig Børre E.
Flott!
Knallfin komposisjon og farger som står godt til hverandre.
Teknisk bra. Klarer ikke å la være å komme med et beskjæringsforslag...
Kutt i toppen til underkant av ''tuppen'' som stikker ut slik at du får en fin jevn bue, tror det vil heve bildet ytterligere (mulig det har blitt foreslått tildigere...).

StigB
Thorbjørn R.
Ja, det handler om å se motivene. Og det er du flink til. God komposisjon og fine farger.
Anna Rosa L.
oi dette var jo et morsomt bilde, så vel som fint!
Veldig kult Anna-Lise:)
-Rosa-
Anne-Lise S.
Smiler og takker! :-) Har nå lagt ut ny versjon som er beskjært i toppen og der jeg har lysnet ''knausen'' noe.

Anne-Lise
Ivar B.
Versjon 2 ble en strålende forbedring. Tettere format som fortserker landskapet og gir et spenstig landskapsbilde. Sikkert flott i svart/hvit også, men ble flott i disse varme sommerlige fargene også. Bra! Mvh Ivar.
Cornelia T.
Hei Anne-Lise, det var det jeg mente, selv om jeg ikke forklarte så bra. Jeg synes v2 ble fin, selv om v1 var fin den også. Ha en hyggelig kveld.
mvh, ct
Anne Lene B.
Hei Anne-Lise
Versjon 2 ble helt knall, nå kommer buen mer til sin rett! Flott!! :-)

Hilsen Anne Lene
Anne-Lise S.
:-)

A-L
Inge S.
Hei.
V2 = Herlig :-) Meget bra.

Mvh Inge
Stig Børre E.
Se her ja! V2 ble knall.

StigB
Eivind B.
V2 ble spennende! Grom bue, varmt lys og flott med blått mot gult. Fint bilde. Mvh Eivind
Bergliot E.
Hei,
Dette var bare helt rått. Fantastisk flott. Spennende utsnitt i v2. Flotte farger og komposisjon.

Bergliot:)
Jan Frode A.
Jeg holder nok etpar knapper på versjon #1. Syntes dette utsnittet, sammen med lys, fargevalører og linjene i venstredelen, yter best for dette motivet.
Da jeg så bildet, tenkte jeg på Portugal og Algarvekysten. Et spennende landskap er det, og lyset sammen med de gyldne valørene i sand og klipper, maler landskapet på en fin måte. God kontrast mot blåtoner himmel og hav. Fin komposisjon (stadig versjon #1 altså), der venstresiden gir en ramme mot høyredelen. Jeg syntes utsnittet i versjon #2 blir for kompakt; føler at det er viktig for motivet med knekken i klippa og den høyere himmelen.

mvh Jan Frode
Anne-Lise S.
Hjertelig takk! :-) Moro å høre ulike meninger om versjonene her!

Anne-Lise
Tom E.
Flotte farger og formasjoner. Fin struktur i klippen. Liker v1 best, den er røffere i uttrykket. V2 er fin, men blir litt smooth.

Mvh TomE
Anne-Lise S.
Fint at du forteller meg grunnen til valg av versjon, Tom! :-) Takker!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu