Line
Bildet skal pryde forsiden på en fordypningsoppgave jeg har laget, om kotraster og motsetninger.
jeg synes bildet er blitt råstilig:)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-29 20:50:02
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger327
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236169} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Helt enig med deg, dette er et rå stilig bilde du har tatt og fikset :)
Fint teknisk sett og slikt, men hadde vell sett enda bedre ut vis, du hadde fått en litt ''smoothere'' overgang mellom s/h delen og farge delen av bilde, der det er hud å hår. Og kunne jo å vært fint om du hadde fått skillinga mella s/h og farge midt på ansikte av modellen. Men ellers kjempe stili ^^

-keep up the good work-
Hanne S.

Syns dette er dødsstilig! Skildrer veldig bra kontraster og motsetninger,ja. Vil prøve meg på noe sånt selv....kanskje ikke med like bra resultat,men...... :)

-Hanne.
Avsluttet .

Veldig stilig bilde, men jeg er enig om at du kunne prøvd å laget en versjon hvor overgangen var mykere?
Ingerid Margrete Rodskier K.

Kunne godt hatt linjen midt på nesen, og gjerne med midtskill, så alt ble mer ''speilvendt''. Men fint, et uvanlig bilde.
Cecilie E.

Det er sant. Å ta et slikt bilde, og siden bearbeide det, er det morsomste jeg har gjort på lenge, og det er nok ikke lenge til jeg prøver meg på noe liknende med et midtdelt skille. Tusen takk for kommentarer:)

Cecilie
Espen S.

Kult bilde Cecilie!

Her synes jeg du har jobbet veldig bra. V2 ble nok best. Dette bildet virker det som du har hatt en grunn ide å jobbe utifra når du gikk i studio. Du har tilført attitude og sminke. Dette hever bildet mange hakk over de andre studiobildene dine. Som tidvis virker litt tilfeldig. Men her synes jeg du har gjort det kjempebra. Jobb videre opp i denne gata og du vil se bildene dine utvikle seg veldig. Tenk helhetlig, makup, attitude, valg av modell er kjempeviktig og ikke minst lyssetting. Legger du en grunntanke i alt dette, vil du heve kvaliteten på bildene dine. Slik som her.
Mvh Espen.
Cecilie E.

Tusen takk, Espen! Først nå i det siste har begynt å eksperimentere mer i studio, og jeg vet bedre hva jeg ønsker å få ut av hver fotoshoot. Det stemmer at det har blitt mye tilfeldig i studio, men jeg har ikke drevet på så lenge, og jeg har kun lært grunnleggende lyssetting med venner som modeller. Nå skal jeg ut i verden og klare meg selv, så nå prøver jeg ut nye ting, men det er ikke mye av det som er blitt lagt ut ennå. De fleste studiobildene her er gamle..

Når det gjelder dette bildet er jeg veldig fornøyd, men det irriterer meg grenseløst at hun har sideskill og hårspenne..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu