tidløse harmoni
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • tamron 90mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger643
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236660} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Monika Frisvold V.

Hei
Dette er vakkert...nydelige edelstener laget av naturen..... helt uberørt av menneskehender.... :)
mvh monika
Tone A.

Hei Ingebjørg
Eit smalt skarphetplan som gir eit mjukt uttrykk til bildet. Bildet er også minimalistisk pga knoppen? med frostrystallane så reine og blanke øverst.
Det duse partiet i venstrekanten har fine blåtonar som dannar ein dus diagonal som gradvis tonar ut mot knoppen og den rolege bakgrunnen med lyse blåtonar.
Flott tittel på denne knoppen pynta med iskrystallar så mjukt pakka inn frå begge sidene med bare nokre få krystallar skarpe i toppen, der den strekk seg mot vinterlyset. Her blir det nok forlag til kutting, men eg likar det slik det er. Pga at formatet får fram den vesle delen av naturen i det store.
Kjempebra jobba.
:) Tone
Avsluttet .

Dette er så enkelt,men allikevel så dekorativt.Nydelige duse farger og iskrystallene som troner på toppen er skarpe og reflekterer lyset.Et nydelig stykke arbeid.
Hilsen Tone!
Andreas S.

Hei

Imponerende Ingebjørg! Bra valg av fokuspunkt og nydelig skarphet. Behagelig og mykt toneomfang, liker det litt mørkere partiet som gradvis blir lysere opp mot høyre hjørne. Pen start på dagen dette!

Mvh. Andreas Diederich
Inge S.

Hei.
Krystallklar skarphet og meget bra toneovergang fra mørkt
til lyst.
Som fagmann skal jeg vel si rasterovergang:-)
Syns dette er bra. Stilrent og fint som alltid.

Mvh Inge
Eivind B.

Nydelig isformasjon fint komponert inn i bildeflaten der den graderte lysovergangen skaper et svært behagelig motiv. du kan virkelig dette med båtoner. Eyecandy. Mvh Eivind
Peter W.

Hej Ingebjörg

Tycker du har fått en mycket fin stämning här, gillar det dämpade ljuset i bilden. Det mörka diffusa partiet ner till vänster tycker jag passar fint in. Det korta skärpedjupet är snyggt i sig, men jag saknar faktiskt lite mer bett i skärpan på själva iskristallerna.

Bra jobbat!

Mvh Peter
Inger Anne Maritsdotter V.

Lekkert med de duse softe blåtonene og fin bruk av dof,
et flott bilde med ditt særpreg:)

Inger Anne
Stine J.

Hei Ingebjørg,

Fine istapper på blomsten, pent komponert. Det mørke feltet nede i venstre hjørne syns jeg er med å skape balanse. Uten tvil helt i din stil. :) Jeg drister meg likevel til å foreslå en liten justering av mellomtonene (lysne) for å få litt mer ''futt'' i tonene.

mvh Stine
Jan O Ø.

Hei. Nydelig motiv og nydelig utført av fotografen. Synes det blir litt mye luft i toppen. Synes det litt mørkere og uskarpe feltet neders til venstre kler bildet godt. Bra.
Mvh Jan O.
ingebjørg fyrileiv g.

Takk så mye for hyggelige tilbakemeldinger alle sammen!

Stine: jeg har forsøkt å lysne, men jeg synes ikke at det gjorde seg, men jeg tar ditt forslag til ettertanke :) Du vet jeg setter pris på det. Det samme gjelder utsnittet, Jan O.

-ingebjørg
Jan Frode A.

Du er flink til å hente fram disse små juvelene uti naturen. Motivet er formidlet i et format, utsnitt og fargevalører som er så Ingebjørgske. Flott at du setter en egen signatur på bildene, i form av uttrykk.
Egentlig ikke så mye spesielt å bemerke ang dette bildet. Vellykka komposisjon, gode detaljeringer, og fint lys som skygger litt unna i nedre venstredelen. Absolutt et likandes bilde, med en fin glød.

mvh Jan Frode
Espen A. I.

Hm, lekkert igrunn. Pent og pyntelig oppsatt med en liten dessert av en komp som sitter knall. Liker farvene, typisk deg. Nesten så motivet detter i fanget på meg.

Takk for grattisen!

mvh Espen
Ann T.

Hei Ingebjørg - det meste er sagt om dette - jeg er enig! Et vakkert, velkomponerte bilde.
Mvh. Ann
ingebjørg fyrileiv g.

Takker så mye til Jan Frode, Espen og Ann for hyggelige tilbakemeldinger.
Hyggelig å høre at bildene mine har et særpreg. Det gir et smil om munnen:)

-ingebjørg
Avsluttet .

Har sett igjennom dine siste bilder og ser at du virkelig har talent. Bra jobbet, gleder meg til flere bilder fra deg.

Hilsen
Arne
John H.

Hei Ingebjørg
Ut av vinterdvalen dukker det opp et nytt lite kunstverk fra din hånd. Duse fine blåfarger i bakgrunnen som kler krystallene. Fin kompsisjon der motivet er plassert luftig. Kjempebra dette Ingebjørg.
John
Torbjørn K.

Dette bildet er veldig typisk deg, Ingebjørg. Nydelige farger og flott, elegant komposisjon. Det eneste jeg savner her, er noe mer skarpet på krystallene. Dette fikser du lett med litt unsharp mask eller smart sharpen.

Torbjørn
Roger K.

Hei Ingebjørg og takk for sist!
En stund siden jeg har vært inne på fotosiden, men det er vel ikke for sent å ønske godt nytt år og samtidig takke for et rikt og begivenhetsrikt fotoår sammen med deg i året som er gått. Setter pris på det.
Takker for kommentar på mitt siste bilde og ser du mulig gjør et opphold i Lofoten snart. Skolen ligger ca 7 mil herfra. Den fotolinja har mye bra med seg og ivrig med å dra på lange fototurer i den nordlanske lofotnaturen. Tror du får en uforglemmelig opplevelse om jeg skulle skryte litt av omgivelsene jeg til daglig oppholder meg i. Nå skal det sies at naturen setter sitt preg på meg alle steder i landet på sitt vis da vi omgir oss med vakker natur alle steder i landet.
Bilde ditt hadde jeg sansen for. Kontrastrikt sak mot en flott og behagelig bakgrunn. Slike kontrastforhold har en tendens til å gi litt stress/uro føler jeg, men dette har du fint hodt deg utenfor med enkelheten i bilde. Flott levert av deg som vanlig dette.

Mvh RK
Kjell Sigurd S.

Lekkert! Fine blåtoner og en passe sart komp. Det ullne området nederst har en fin effekt og skaper dybde i bildet. Fine krystaller som dukker frem Ja, dette synes jeg tilhører kategorien veggpryd.

Kjell S
Margrethe A.

Flott makro bilde med fin komposisjon og flotte detaljer og farger :)
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger til dere seks siste.

Roger - takk (igjen) til deg også! Dine kommentarer er gode og grundige, og jeg setter stor pris på dem. Javisst, skal jeg til Lofoten! Men jeg har valgt, av forskjellige grunner, å gå friluftsliv fjell. Skolen er veldig populær, og fotolinjene skal nok være veldig gode. Men naturen frister slik, og foto skal jeg fortsette med etterpå... :) Så kan det jo også nevnes at avslutningsturen til Svalbard fristet mye. Jeg gleder meg! Det hadde vært hyggelig å treffe deg i et eller annet fjell der oppe :)

-ingebjørg

Bergliot E.

Rålekkert bilde.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu