Når du er alene, er du bare deg selv.
Trenger ingen tekst. Men tar gjerne imot tanker omkring uttrykket og hva du som betrakter dette finner i nettopp uttykket
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet bør betraktes i fullformat og gjerne i mer enn 2 sekunder
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger818
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236988} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Tja viste ikke helt hva jeg syntes. Det er jo jo sånn sett et fint bilde, mykt lys, pen jente og fint utsnitt. Men føler noe mangler, er liksom ingenting som holder interessen i dette bilde, ingen spennings punkt, vis du skjønner hva jeg mener?
Åsså skjønner jeg meg ikke helt på tittelen på bilde, når du er alene er du bare deg selv. Er liksom ikke en helt passende tittel, til ei jente som sitter oppsminket med et seriøst uttrykk i ansikte. Hadde vell passet seg bedre da om hun viste litt mer en morsom eller vill side. Vis det ikke er meningen at huns skal være trist her da?
Uansett pent bilde :)
Harald K.

Nydelig bilde, og en nydelig jente. Ville kanskje prøvd å clone bort håret som henger under hennes høyre ørering og hake, har prøvd å sett det for meg, men er ikke helt sikker, du kan jo prøve.
Stine J.

Hei Nils,

Ei flott modell dette her. Blikket hennes er bebreidene og sint. Gir ingen god følelse. Det tette utsnittet kunne for min del vært enda tettere fra toppen (til like over øyebrynene) for å forsterke inntrykket. Glamouraktig bilde som jeg tror ville fått mer sjel med å velge s/hv. Teknisk bra som vanlig.

mvh Stine
Tone A.

Hei Nils
Beint fram ei vakker jente som har eit anna uttrykk enn det søte og smilande som ein til vanleg ser portrett av.
Her er det augo som dreg blikket mitt, ho virkar litt aggressiv og det ser ein på dei litt samanknipne lippene. Sjølve ansiktsutrykket med ei litt krampaktig maske er nokså alvorleg og ho ser nokså sint ut på fotografen.
Nydeleg sminka og eit vakkert hår og eg trur at dette er ein tenåring, som er nokså amper. Eg har ei jente som blir 17 år i morgon så eg kjenner igjen uttrykket, og den litt tunge sminka.
Noko portrettfotograf er ikkje eg men du har fått fram ein spanande uttrykk, og det er eit flott lys og der spesielt augo har skarpe detaljar og klare fargar.
Hårstråa som ligg litt på høgre kinn er det einaste som ikkje er perfekt i bildet, men det er eit vanleg problem med langt hår. Flott utsnitt og fine fargar, og kor anten modellen har nydeleg sminka hud eller fotografen har jobba litt etterpå.
Tittelen står godt til bildet. Kjempebra jobba og beintfram eit kreativt portrett.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu