Sterk kuling og brenninger
Onsdag 31. januar fikk jeg oppleve sterk vind, store bølger - og sola som viste seg i noen korte øyeblikk. Heldigvis var filmen digital så jeg kunne ta flere hundre bilder. Dette er et av de mest spennende.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Martin E.

Hei
Dette var helt fantastisk! Kjempefint og dramatisk med de store bølgene. fin refleksjon fra sola i bølgene helt til høyre og i steinene på venstresiden
Horisonten heller noe mot venstre...

Mvh Martin
Avsluttet .

Veldig spennende og dramatisk med bølgene i forgrunnen som det er mye fart i,også veldig fint lys og herlig forblåst stemning:-)
Hilsen Tone!
Tommy V.

Utrolig flott bilde, vil kanskje si det er det flotteste bølgebildet på lenge, du kan nesten kjenne dønningene.

mvh
Tommy
Tone A.

Hei Einar
Eit flott fanga bølgemotiv som gjer at bildet osar av sjøen sine krefter. Dei store bølgene som fresar mot land har flotte detaljar med sjøsprøyten som ligg skummande over bølgetoppane. Eller har dei heller på veg tilbake etter møte med fjellet? Her kjem verkeleg bølgekreftene til syne med sine brenningar i sterk kuling. Eg var ute same kvelden på Vojen og fekk merka kor høge bølgene var og kor vinden drog. Men du er heldig som har tatt dette bildet om dagen, men det er litt utbrente parti i høgrekanten så her kunne du tatt eit lite kutt.
Horisonten er ikkje skeiv pga at stranda går i ein bue her.
Det er forgrunnen med dei hissigge bølgene som er hovedmotivet her, flott fanga i rette augeblikk med fine blåtonar i skuggepartia.
Fjellsida dannar ein fin bue mot midten kor bølgene har fine grøtonar og er mindre dramatiske enn dei i forgrunnen. Flott dybde med den bua stranda bakerst og med den tunge himmelen som har nokre åpne parti kor blåtonane visar seg og med enkelte lysståler bakerst. Fuglane gir litt liv til himmelen. Sjøsprøyten pga uroleg sjø gjer at bildet er litt disig bakover. Det er litt gjengrodde parti på fjellet pga hardt sollys, men det er bare pirk i eit så flott sjøbilde. Kjempebra fanga motiv!
:) Tone
einar e.

Takk for at dere likte bølgebildet. Å kunne stå på en trygg berghylle å se at havet fosser oppover klippene, høre at det drønner og koker - ja, den dramatikken liker jeg bedre enn å sitte på kino... Hittil i år har vi hatt mye sterk kuling og til dels store bølger, men den gigantiske stormen har så langt ikke vist seg.
Jeg har jazzet opp kontrasten en smule, og da vil nødvendigvis det helt hvite og helt svarte begynne å mangle nyanser. Men det mener jeg bildet tåler. Hvis du i et motiv som dette (med motivkontrast større enn 8 blendertrinn) vil beholde alle tonene, vil bildet virke litt grått. Ja, det er en umulighet å beholde tydelige nyanser i både lyst og mørkt samtidig med at kontrasten i hele spekteret er stor.
hilsen Einar
MaiLis S.

Flott bølgebilde!Fint lys her også.mvh Mai-Lis.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu