Stemning.....
En liten stemningsrapport fra Nittedal :-)
Utstyr
  • Canon 350
  • Tamron 18-200 mm
  • Brennvidde31mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Filmtypeiso 100
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger194
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237312} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Fin tåkestemning,gode farger.Ville kanskje kuttet litt ev himmelen,den tar en del oppmerksomhet fra resten av bildet,men de fargerike skyene er jo fine,forstår hvorfor du har tatt de med.Men resten av bildetvirker kanskje litt mørkt i forhold til den fargerike lyse himmelen.Uansett en vakker stemning.
Hilsen Tone!
Hege J.

Veldig stemningsfullt, Inge. Jeg liker at du har kommet over disen, og at himmelen er så klar. Fine kontraster mellom topp og bunn av bildet.
Treet nede til venstre er bra for bildet, men jeg synes det er litt vel ''trykket'' ned i hjørnet. Har du mer å gå på, ville jeg nok plassert det litt lenger inn i bildeflaten. Er også enig med Tone angående kuttforslaget i toppen. Får du gjort disse småjusteringene blir et i utgangspunktet bra bilde veldig bra. :-)

Mvh Hege
Ivar B.

Ja dette ble vakkert og stemningsfullt Inge! Liker den litt tunge mystiske forgrunnen med tåke, samt den herlige himmelen. Ufo-skya var jo nydelig. Mvh Ivar.
Geir N.

Skikkelig stemning i dette bildet. God flateinndeling fine farver og godt lys.
Tåkedisen setter prikken over ien.
mvh
Geir
Anne-Lise S.

Tåke er jo bare helt utrolig ift den effekten den har over et landskap, så også her. Fin og fredelig stemning og man lurer på hva som befinner seg under disen. Fin himmel med gode farger. Liker også lyset og dybden du har her.

Anne-Lise
Andreas S.

Heisann

Absolutt stemningsfullt det her Inge! Herlig hvordan den lave kveldssola treffer skyene over åsen, samtidig som tåka ligger nedenfor. Veldig severdig dette!

Mvh. Andreas D.
Avsluttet .

Hei INge
Dotten er like ustabil som jeg er for tiden. Sliter med blodpumpa ser'u.

Dette er jo et bra bilde da. Flotte skyer dere har der borte. Vakker ''leppesky'':)
Fin innledning med treet i venstrehjørnet. Det gir en fin dybdevirkning innover i det mørke og dislagte landskapet.
Joda, synes det funker greit med slik oppbygning. Kunne kanskje vært en ørliten tanke lysere slik at vi hadde enset enda mer av trær og bakketopper?

mvh arild
Inge S.

Hei.
Takker for fine tilbakemeldinger.
Arild: Skal se hva jeg kan få gjort ang. lyset.
Ikke i form? Da må vi ut og bevege oss mer:-)
Jeg for min del skal sykkle Tr.hjem - Oslo til sommeren:-) Flott tur
det skal du vite:-)
God bedring.

Mvh Inge
Bjorn F.

Flott stemning i bildet Inge. Fin og fargerik himmel som kviler over et vakkert tåkelandskap, det virker som trærene speiles i vann.Vakkert.
Hilsen Bjørn.
Kjell Sigurd S.

Fin stemning i en fin komp. Varme fine skyformasjoner badet i kveldssol. Treet kunne gjerne vært mer til høyre, men da hadde det sikkert dukket opp mer som ikke er ønsket. Litt trangt i sør. Men et fint stemningsbilde fra morgen eller kveld (?) i Nittedal.

Kjell S
Tone A.

Hei Inge
Eit nydeleg stemningsbilde frå ei kald morgonstund med frostrøyken som hyllar inn det landskapet som ligg i skuggen. Fin dybde med trea som stikk opp frå frostrøyken og fjellsida bakerst med frodig treskog.
Skyene med sine orangetonar er varme kontrastar til det kalde landskapet. '' Romskipskya'' ligg flott plassert rett over åskammen. Er det noko som veit kva desse skyene heiter? Dei orangetona skyene i venstrekanten er litt meir difuse i formene og litt meir truande med blåtonane.
Treet i venstrehjørnet skulle hatt litt meir luft på venstresida og litt meir bakke under seg, men eg ser jo eit anna tre som ligg like ved som kanskje ville forstyrra.
Fin balanse mellom treet i forgrunnen og ''romskipskya'', og bildet oser av ein kald morgon. Flott eksponert med ei fin lagdeling og gode fargar.
:) Tone
Bergliot E.

Dette var virkelig en vakker og fargerik stemningsrapport. Fin kontrast mellom den fargerike himmel og disen lenger nedi fjellsiden. Flott format og komposisjon.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu