A
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-05 16:35:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon d70s
  • nikkor 18-70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Andreas S.
Hei

Likte det grafiske preget over bildet ditt, best er v1 i mine øyne. At horisonten heller litt mot høyre synes jeg passer fint til den horisontale streken i a'en som heller litt mot venstre. Flotte toner som gjør seg veldig bra i s/h. Den mørke, dramatiske himmelen står fint med havet til den lyse forgrunnen.

Mvh. Andreas D.
Ivar B.
Nydelig bilde. Liker spesielt godt det grafiske og røffe utrykket samt en tøff og estetisk form. Nydelig s/h toneforløp. Skal jeg sette en karakter på dette, må vel nesten bli karakteren A:-) Mvh Ivar.
Laurberg G.
Godmorgen Anne Lene. Her har du været ude med den geometriske grafik. Helt Platonsk æstetik i komposition. Jeg kan nok bedst lide din version 2 grundet det lidt bedre lys der er resultatet af din behandling med curves. Giver et lidt hårdere grafisk udtryk, men også et klarere. Lige inden at skaden forstyrrer. mvh. lau
Stig Børre E.
Syns dette ble knallbra. Godt observert. Liker det minimalistiske uttrykket
og de røffe kontrastene. Liker v2 best. Ikke noe å utsette på dette - er bare en tanke misunnelig :-)

StigB
Helge R.
Hei Anne Lene!!
Minimalisme i sort hvitt, en utsøkt presentasjon av virkeligheten der nord. Flotte kontraster i uttrykket, masse bra bilder fra deg i disse dager, ser fram til fortsettelsen, ha en god dag hilsen
:)Helge
Anne Lene B.
Tusen hjertelig takk for så flotte tilbakemeldinger Andreas, Ivar, Lau, Stig Børre og Helge!! Det varmer godt siden s/h er noe jeg er så fersk på!! Det kommer mer grafisk i s/h senere, har tenkt meg en serie med disse hjellene! :-)

Hilsen Anne Lene
Steinulf L.
Dette var vellykket. Enkelt og pent, men for meg skulle helst horisontlinjen være rett.
Tom E.
Liker denne enkle og rene strukturen. Fiskehjeller har mye fotografisk potensiale. Gjorde noen forsøk på å fotografere lignende motiver i Portugal for noen år siden, uten at det ble så vellykket. Hvor i Lofoten fotograferer du mest forresten? Dette kan jo nesten være et signaturbilde for deg, ser både A-en og L-en i formen her :-)
Men det er mulig at det er min skjerm som gjør det, men det ser ut som himmelen har sprukket opp litt i de nedre delene? Får en følelse av at dette var et fargebilde hvor fargene hadde kornet seg?

Mvh Tom
Anne-Lise S.
Dette ble skikkelig bra! Liker hvordan du får frem strukturen i trevirket her. Gråtonene er fine, og kontrastene og skarpheten enormt god! Trykker på V2-knappen! Her høyner du bildet enda et par hakk! Flotte linjer i all enkelhet!

Anne-Lise
Anne Lene B.
Tusen hjertelig takk for utdypende, positive kommentarer og innspill Steinulf, Tom og Anne-Lise!!
Til Steinulf, skal se om jeg kan få lagt ut en opprettet versjon.
Til Tom Jeg bor og fotograferer i Stamsund på Vestvågøy, men det blir nok mer fotografering rundt omkring fremover, for jeg har flere favorittsteder som jeg har fotografert før som Flakstad og Vikten. :-)

Hilsen Anne Lene
Arne S.
Ikke ueffen denne. A er jo den flotteste bokstaven :-) Ideelt sett ville jeg hatt litt mer diagonal på tverliggeren, selv om den speiler diagonalen under. Slik den nå er stopper den blikket og etterlater seg et tomrom der oppe.

Anne Lene B.
Hei Arne
Et forsinket tusen takk for kommentar!!
Desverre er tverrliggeren skjev, så det er ikke så mye jeg kan få gjort med det. Jeg skal se om det er mulig å ta bildet fra en litt annen vinkel.

Hilsen Anne Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu