Daltind
Også dette fra Daltind. I bakgrunnen ses Steindalstinden 1511 m.o.h. (nærmest), Biellogaisá 1510 m.o.h. og Rieppetinden 1484 m.o.h. (bakerst).
Bildet inngår i albumet Lyngsalpene m.m. -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-07-05 11:21:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS-1D Mark III
  • Canon EF 70-200mm 2,8L IS
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/600s
  • FilmtypeRaw ISO 250
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326760} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Svein Olav K.
+1
Versjon 2 fungerer best for meg, du kunne kanskje være enda litt råere med kontrastene. Ellers likte jeg komposisjonen, med siluetten som (tilsynelatende) stirrer innover fjellheimen.

Mvh
Svein Olav
Avsluttet .
+1
Nydelig utsikt.
V2 for meg også,liker lyset og kontrastene du har fått fram i det bildet.
Hilsen Tone!
Dan S.
+1
missunner deg disse turene i fjellheimen,skal se om det blir no tur på meg etterhvert som jeg slipper krykkene:). Liker at du har med personen i bildet,da det fremmer dybde og størrelse på naturen rundt.Syns personlig at so/hv ofte passer best på slike motiv,med kanskje en anelse litt mer kontrast.Selv hadde jeg nok ikke turd å stå så langt ut mot kanten,men når man først er der oppe så kan jeg skjønne nysgjerrigheten:) teknisk bra og en god komp.

mvh Dan Sandmoen
anders s.
+1
storslått og stemningsfult
har ingenting spesielt å pirke på her
meget bra
mvh anders
Øyvind S.
+1
Flott landskap du viser her, bra med personen i høyre kan som nyter dette skue, fint hvordan skyene bryter mellom fjellene, meget severdig dette, synes v2 gjorde forgrunnen alt for lys, men fungerte bra ellers i bildet...
mvh Øyvind
Andreas S.
+1
Hei

Nok en praktfull dokumentasjon av fjellheimen fra deg. Majestetiske fjell og tinder som omkranses av skyer er en perfekt kombinasjon. Tror v2 vinner min stemme her. Meget godt komponert!

Mvh. Andreas D.
Thorbjørn R.

Takk for kommentarene.

Jeg var litt usikker på bruk av toneskalaen her. I v2 er en større del av skalaen i bruk, særlig i de lyse tonene - men det kan nok oppleves som litt vel lyst på noen skjermer, som Øyvind er inne på. Men som oftest er det jo en fordel å benytte så mye av toneskalaen som mulig.

Mvh Thorbjørn


Arvid M.
+1
Flott bilde av fjellheimen! og betre i versj 2.
synes det var stilig med personen i bilde,
og tøft med skyformasjonene i bilde.
helsing arvid
John H.
+1
Hei
Flott formidling av norsk natur. Personen som er plassert i ytterkant av bildet er med på å gi bildet en ekstra dimensjon. Sikkert fint i farger også. Jeg går for eneren
John
Jon K. L.
+1
Brr. - det så kaldt ut med kortbukser her. Ellers var dette som vanlig velkomponert fra din hånd. Henger meg på i fanklubben for v2.

Jon K.
Inger-Lise S.
+1
Mektig og flott! Det gjør seg med personen i bildet. Og han er på høyde med skyen! Nydelig landskap dette. Godt presentert.

Inger-Lise
ingeborg w.
+1
Her har du et motiv med potensiale. Fjellene er flotte. Himmelen er flott. Fyren er et naturlig interessepunkt. Jeg ville øket kontrastene selektivt mot det mørkere på fjellene og himmelen. Jeg ville også kuttet litt nede, da snøen i forgrunnen ikke var så veldig interessant.
Thorbjørn R.

Mange takk for ytterligere kommentarer.

Ingeborg: Interessante synspunkter. Forgrunnen med steinen til venstre føler jeg skaper dybde i bildet, men et kutt i bunn kan nok også fungere - jeg har tenkt tanken selv. Kontrasten er allerede justert opp ganske mye, men jeg kan nok dra ytterligere til. Motiv av fjell og snø gjør seg ofte med kraftig kontrast.

Mvh Thorbjørn
Fredrik S.
+1
Hei!

Stemningsfyllt og fint av fjellheimen.
Gjorde seg godt i S/K.

Personen i bildet er eit pluss.
V1 for min del- V2 blir for lys for min skjerm.

Mvh Fredrik S
Aleksander M.
+1
Hei
Et fjellbilde jeg liker godt og som kler s/h. God komposisjon, liker V2 best. Dette er en del bedre enn de andre s/h bildene du har lagt ut synes jeg. Du er flink!

Mvh Aleksander
Bjorn F.
+1
Hei Thorbjørn.
Et flott bilde fra fjellheimen dette,velkomponert.
Hilsen Bjørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu