Bildet inngår i albumet Den hvite ''Palmekysten''. - Kristiansand i vinterklær.
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger391
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237824} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Laurberg G.

Hej Anne Lise. Dejlig gengivelse af snestormen her. Man forstår de manglende fodspor. Hverken meneske eller dyr har lyst til at bevæge sig ude i sådan vejr. Så respekt for fotografen der vovede sig ud og endda udsatte sit camera for vejret. mvh. lau
Stig Børre E.

Heisann!
Syns du har fanget (u)været på en veldig bra måte. Ikke lett det.
Komposisjon og toner er bra, savner et menneske under taket utenfor inngangspartiet - en krokrygget røyker hadde virkelig hevet bildet... :-)

StigB
Jacob V.

Hei, Anne Lise

Bra komposisjon og utsnitt. Er enig med hr.Elvegård. Det mangler en krokrygget røyker under taket.


Mvh

Jacob
Mari A. L.

Fint bilde!:)

Jeg tror at et menneske under taket, ville ta bort ''kulden'' i bildet og den tomme følelsen.. så liker det nok best slik som det er. Bra!
Ann T.

Dette synes jeg var veldig fint! En riktig blåsete og kalde stemning du har formidlet. En fin komposisjon som fungere veldig bra i s/h. Veldig artig.
Hilsen, Ann
Atle J. G.

For en stemning! Flott posisjon av deg selv. Akkurat som dette det du ser når du ankommer arbeidsplassen din hver morgen.. komp korning og lys er bra. Snødde det? Savner kanskje en ensom gammel mann som akkrurat er på vei inn døren eller noe. Noe som gir bildet litt mer 'liv'. Men bra for det. Keep it up :) mvh Atle
Torild H.

Fin situasjon du viser her, snøen driver, vi kaller det rennedrev her hvor jeg bor.
Her gjelder det bare, for de med sunn fornuft, å komme seg innenfor døren, ... og la det få bli stille rundt ørene igjen.
Jeg er ikke så ''kravstor'', savner ikke noe menneske her i dette miljøet, nok for meg med spor etter mennesker, som de to krukkene ved inngangen, en gang plantet i beste mening med noe vintergrønt, spørs forresten om den ene står dette over...

God komp. og ikke minst betagende lys i bildet.
mvh Torild
Inge S.

Hei.
Hadde jeg sett en røyker under det taket så hadde jeg sendt
en sykemelding til personen:-)
Bra dette og fryser allerede. Ville vurdert et lite kutt
på høyre side.

Mvh Inge
Anne-Lise S.

Hjertelig takk for herlige kommentarer! Tror neppe det ville vært populært med en røyker under halvtaket der siden dette er min arbeidsplass slik det så ut der under snøværet i går. Elevene har rømt innendørs. Bare en halvgal fotoman lærer våger seg utendørs.... ;-)

Anne-Lise
Anne Lene B.

Hei Anne Lise
Takk for en heller hustrig report hjemmefra!! Det er nesten så jeg mister lysten til å dra heim, så meget vellykket komposisjon, toner og stemning!! :-)

Hilsen Anne Lene
Vidar S.

Hei du! Dette bildet gir meg en creepy følelse... som om plassen er overgitt og forlatt. En fornemmelse av noe overnaturlig og guffent fordi snøværet er så utflytende så det kan virke som tåke. En mørk silhuett ute under taket, vendt rett i mot oss hadde vært tøft (jeg må slutte og se sånne filmer). Et kutt rett under øvre takmønet ville understreket stemningen. Trærne til ventre er flotte. Men, uansett mine merkelig ''fornemmelser'' i bildet, så er det flott shv bilde! Bra sett, fortalt og god teknikk. :o) Vidar
Rune S.

Et flott og forblåst stemning i fin komposisjon du har fanget her. Føler at trærne over og plantene ved ingangen gynger i snørøyken. Fint fanget og det ble flott i sorthvitt.

Mvh
Rune S
Margrethe A.

Både med evt. røker og uten er dette rett og slett et blinkskudd. Flott!
Bjorn F.

Hei.
Her synns jeg du formidler en skikkelig grå og utrivelig vinterdag.Sort hvitt kler bildet godt ,er med på å forsterke det triste været.
Hilsen Bjørn.
Kai-Wilhelm N.

God ''guffen'' snøfølelse her. Innbiller mer at snøføyka bare gyver inn fra området bak døra. Flott.
I tillegg så minner dette meg om inngangspartiet til Vågsbygd skole... Selv om jeg ikke har vært i det området på 1000 år, og da bare var det i plikt pga. 17 mai toget sluttet omtrent her.. -Den døra og veggene og treet sitter liksom i hodet..


mvh
-k
Lars-Anders M.

Meget ruggit og kallt.
Mvh
L-A M
Stein Oleiv B.

huff! vinter og kaldt vær:( men knallbilde dette. liker det grove filteret, selv om regelen er å ikke bruke filter. røfft:P nydelig utsnitt og komp. bildet forteller(i alle fall for meg) en historie. bra jobba
Arne M.

Dette var bare helt nydelig. perfekt harmoni med elegant linjespill. Kontraster og s/hv. arbeid er virkelig vellykket. Jeg liker også at bildet har relativt mye støy. Dette forsterker stemningen. Gratulerer.

- Arne
Anne-Lise S.

Takk for mange interessante og hyggelige kommentarer! :-)

Anne-Lise
Tom E.

Flott fanget vinterstemning! Det ser kaldt og forblåst ut. Bildet fungerer svært godt i s/hv og jeg liker det grovkornede preget som sannsynligvis snøværet har gitt. Fint med mørke partier oppe venstre og nede høyre, gir balanse. Konturene av de bare greinene på tærne er fine. De krokete linjene står godt opp mot de rette linjene i stolpene. Og en flott detalj - den ene planten i potten som huker seg ned mot kulden :-) Den ser forfrossen ut!

Mvh Tom
Anne-Lise S.

Tusen takk, Tom! God skildring av det du ser dette her! Interessante betraktninger!

Anne-Lise
Anna Rosa L.

Dette bildet hadde jeg ikke sett før nå. Men jeg falt for det!
Synes det er skikkelig herlig.
Får den følelsen man får da man går alene over skolegården utenom skoletid når alt er øde og tomt:)
-rosa-
Anne-Lise S.

Tusen takk, Anna Ròsa! :-) Artig at du liker det!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu