Linn & Killingen
Et øyeblikk av gjensidig hengivelse mellom to individer som fant hverandre.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-10 17:43:45
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus E300
  • Olympus Zuiko Digital 40-150/3.5-4.5
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238139} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Dag T.
Nusselig! Det som trekker litt ned er genseren hennes, og så skulle jeg gjerne sett mer av hennes hår, for det kunne gitt gjentagelse og styret forbndelsen mellom de to.
Amund Blix A.
Ja her hadde du en situasjon med fotografisk potensiale, men kom ikke helt i mål synes jeg.
Tekniskt noe ullent(geita burde vært skarpere) og bildet forstyrres av jentas genser nede til høyre. Jeg faller heller ikke for den brungule fargetonen, nærmere rent s/h hadde vært å foretrekke.

Du burde forsket mer på svart/hvittkonverteringen, bruk channel mixer og lek med hva du kan få ut av hudtoner mot fregnene, den karakteristiske lyse huden til de med rødt hår og fregner kan gjengis svært pent i svart/hvitt med rett etterbehandling.

Mvh
Amund
Erik J.
Kjempebra! Dette gir virkelig inntrykk av at de har funnet hverandre! Tett usnitt som fungerer. Fine toner, og fregnene og begges øyevipper gjør susen.
Eneste som forstyrrer er killingens piercing, den gir litt uro i bildet for meg.
(Jeg lurer på om jeg ville beskjært venstredelen slik at den ble borte, fått høydeformat og mer av oppmerksomheten faller på Linn, som fortjener det)
Avsluttet .
Dette ble for mye både av det søte, det klissete og det nusselige spørru meg. Sikkert moro nok for de involverte, men utover det...tja.
Avsluttet .
Nydelig bildet med et alldeles henrivende utrykk:-)
Jeg elsker det:-)
Hilsen Tone!
Vidar S.
Hei. Dette er et øyeblikksbilde, der og da, med en nusselig killing og en søt jente i et klissete øyeblikk. Men det er et øyeblikk som for meg personlig formidler nærhet. Jeg valgte fargetonen fordi jeg ville vise ''varmen''... jeg forsøkte i shv, men gikk tilbake. Er nysgjerrig og skal dog gjøre en test til og se og jeg finner et kompromiss jeg liker. Jeg har akkurat startet med Elements så jeg skal forske mer på shv konverteringen så blir det nok bedre med tidene. Skarpeheten på geita har jeg fiklet med fordi jeg ønsket mer fokus på blikkene. Genseren og ''piercingen'' rådde jeg dessverre ikke over der og da...men jeg er enig at de forstyrrer. Takk for kontruktive innspill. :o) Vidar
Eva Marie P.
Dette er et spesiellt bilde. Tror aldri jeg har sett noe lignende før:)
Herlig søtt, men ikkje akkurat klissete...Jeg likte godt farvetonen du bruker på dette. Det hadde blitt litt hardt i sort hvitt. Genseren og piercingen er naturlige elementer og de forstyrrer vel egentlig ikke så mye. Noe er bare sånn...hvorfor skal alt være så perfekt:)
Jeg er enig med Tone, dette er bare herlig:)
-epl
Kjetil D.
Jeg liker kontrasten i bildet... altså kontrasten mellom jordens mest intelligente skapning (mennesket), og en skapning med en IQ tilsvarende F-nummeret til kameraet (geiten).
Ellers ville jeg helst sett dette bildet i svart/hvitt, og ikke brunt/hvitt.
ingeborg w.
Fint uttrykk på de to, hvor de lener seg mot hverandre. Litt mer skarphet, litt justering i curves og litt mer s/h tror jeg ville hevet bildet. Genseren skjønner jeg det ikke var så lett å få gjort noe med.
Birna R.
Klærne snarer fremhever forskjellen mellom det menneskeskapte og det ''naturlige'' ragget, så i mine øyne ikke et minus men et avgjort pluss.

Situasjonen er godt fanget, men øyekontakten hadde blitt bedre om du rakk å gå ned på kne for å få en litt lavere kameravinkel. Sånt er selvsagt lett å si i ettertid, men for å bli en god fotograf må man utvikle en ekstra sans for å utnytte selv flyktige motiver. En ren treningssak.

Jeg antar at kameraet ditt ikke leverer kvadratiske bilder og at du derfor har beskåret bildet slik det vises her. Bra, men er det andre utsnitt som kunne ha fungert bedre?
Vidar S.
Tusen takk for mange konstruktive og gode tilbakemeldinger. Jeg har lagt ut v2 som er kun i shv, ingen toning, og tilført mer skarphet. Jeg synes bildet ble bedre uten softinga i v1, men hodet mitt har ikke bestemt seg for om det liker bruntonen eller shv versjonen best...
:o) Vidar
Anne-Lise S.
Et nært og godt portrett mellom to venner. Du kan formelig føle kontakten mellom de to, noe du formidler på en utmerket måte. Liker valg av sepiatoner i V1. Flott utsnitt.

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu