- Stille før hauststormen -
25.oktober var siste fine haustdagen kun med litt bris øverst på Lyefjell. Morgonlyset fekk fram gylne haustfargar, men det mørke skylaget saman med den kalde draget i lufta varsla verskifte.
Dette bildet er frå toppen av Lyefjell ved Tjoatjørn som før var drikkevatn her, men som nå er ein fin badeplass og kor det kryr av ungar på isen dersom me er så heldige å få ein lang kuldeperiode.
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-85mm f/4-5,6 IS USM
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeISO
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219911} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Hei Tone!
Dette syns jeg var veldig fint.Nydelige farger og flott speiling,du har fanget en nydelig dag på Lyefjell hvor en formelig kan kjenne høstlufta og det gir en lysst å ta seg en tur med en gang.Et flott høstbilde.
Hilsen Tone!
ingebjørg fyrileiv g.

Bildet har en god varme fra den lave høstsola. Luften er klar og vannet ligger stille (og kaldt) og pyntes opp av flotte strå med gode farger. Komposisjonen er grei og naturen vakker. Jeg liker kontrasten til de mørke skyene. Kan tenke meg at dette er et fint vann for skøytene.

vh ingebjørg
Steinulf L.

Her synes jeg ikke du har vært så heldig. Bildet mangler interessepunkt som trekker og komposisjonen er midtstilt og statisk. Synes ikke du er helt i mål her.
Espen A. I.

Hm, blir litt rett frem, selv om bildet har gode sider.
Egentlig lite som fanger interessen, utenatt stråene som
så pent står på rekke, men hulteribulter.

-Espen
Rune S.

Vakkert høstbilde i nydelige fargetoner, som kler sin tittel! Her så det virkelig fredelig og stille ut.

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Hei Tone
Da tror jeg at de fleste ungene har fått feiret seg ferdig med denne Halloween greia. Forstår meg ikke på slikt jeg heller, trodde vi hadde nok med at de gikk julebokk. Jaja, bestemte meg for å være litt grei siden vi er de nye naboene:)

Javel, så dere har vann også der oppe i høyden, trodde dere måtte ned på Prix for å få tak i vann:)
Dette var jo et virkelig spenstig bilde i all sin prakt. Og veldig fin vinkling med vann og strå i forskjellige farver er jo veldig innbydene og skarpt og detaljrikt.
Et flott område, nesten som Paradis. Flott speiling av det lille som speile seg kan.

En flott høstpalett Tone.

mvh arild
Tone A.

Takk for alle kommentarar med ulike meiningar om bildet. Eg er enig med Steinulf når det gjeld eit interessepunkt i bildet som manglar. Det var meir stemninga her eg ville ha fram med haustfargane, og det tunge skydekket som var på veg inn. Eg gjekk rundt her, men fann ikkje noko eg kunne plassera i det gylne snitt.
Elles har sommaren vore så varm at lyngen starta blomstringa i juli og då kom blåbæra også. Blada på rognebærtrea visna og datt av fort i september, og sidan har rognebæra dingla frå nakne kvistar. Dessutan har hausten vore så varm at det har vore sommar temperaturar Det er mest det gylne graset med orangefarga aks som gir haustfargar nå. Og dagen etter bildet har det regna og blese, så me har igrunnen fått eit stort veromslag.
Takk også til de som likte bildet! Eg må nok ha med bilde frå Lyefjell når austavinden herjar!
:) Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Vakkert haustmotiv med eit veldig fint lys og fine fargar.
Flott med speglinga i vatnet, og eit velkomponert haustbilde.

Inger Anne
Kenneth K.

Vakkert dette her. Dette likte jeg veldig godt. Fine skarpe reflekser i vannet. Og de fine høstfargene i gresset. Dette var et klart og fint bilde. Jeg syns komposisjonen var bra å. Jeg syns sivet i forgrunnen gjør seg veldi bra. Dette var vakkert


mvh Kenneth
Tom Dysa S.


Oii... så flott stemnings bilde.. synes ikke det mangler noe her jeg da...
men vis man leter etter noe spess i dette bilde, så finner man jo ikke det her, det spesielle her jo den nydelige stemningen bilde gir...

Mvh Tom Dysa.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu