''Papegøyeblomst''
Gjort fargemetning og bakgrunn mer diffus.
skarpt og fargeglede
Utstyr
  • Konica Minolta Z3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238427} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Hei syntes dette ble veldig bra, nydelig blomst og fine farger, skarpt.

flott.

Rune
Cornelia T.

Hei,
helt nydelig, fin blomst med fine farger, god skarphet og komposisjon.
- Lia -
Odd E. k.

Hei Anne Kristin!

Det er mye fantastisk som produseres her på jorden og ute i naturen. Papegøyeblomsten er så nydelig, der den ligner godt på en virkelig papagøye der fjærene reiser seg på hodet. Flott kameravinkel inn på blomsten der flotte detaljer kommer fint til syne. Bakgrunnen er dus og flott og passer fint til blomsten sine farger. Komposisjonen sitter som den skal sammen med utsnittet. Flott jobbet Anne Kristin!!

Mvh

Odd E.
Anne-Lise S.

Jeg synes du lykkes svært godt her i valg av utsnitt og plassering i bildeflaten. Gode farger og lys. Duse og passelig mettede.

Anne-Lise
Laurberg G.

Hej Anne Kristin. Ikke for at det skal være en bytteforretning. Men din kommentar under mine Humlerier gjorde mig nysgerrig på grund a fdit ønske om at kunne gøre noget sligt. Må jeg sige at, det har du jo gjort her. Og eminent dygtig endda. Her er jo en fantastisk farveharmoni og enda en lige så fantastisk farvekontrast. Fin skarphed og god skarphedsdybde. Eneste lille pirk her, er din orange bort. Den spiser dit billede. Og det er synd. En afgrænsning med en diskret mørkegrå linie på 1pix bredde havde været alt nok. mvh. lau
Anne Kristin Fiskaa h.

Takker for fine kommentarer fra alle sammen.Alltid hyggelig å få tilbakemeldinger for en ''fersk'' hobbyfotograf. Fint at dere kommer med tips og ideer til hva som kan forbedres, det setter jeg stor pris på. Det er jo det som gir progresjon.

Anne Kristin
Egil S.

Stilig!
Ramma gjør susen.
Egil.
Anne Ø.

Kompen og fargene er kjempefine.
Fin bluret bakgrunn.
Viggo Strand K.

Velkomponert med nydelige farger.

Viggo
Avsluttet .

Denne er bare utrolig fin Anne Kristin.
Nydelige farger som harmonerer perfekt til bakgrunnen.
Dette kan du være stolt av:-)
Hilsen Tone!
Annika J.

Nyyydelig:-)
Jan Frode A.

Bildet får meg til å tenke tilbake til Madeira. Papegøyeblomsten er Madeiras nasjonalblomst, og det var helt utrolig å se mengder av disse fargesprakende blomstene. Vakker er den, og vakkert er bildet ditt. Gode farger og detaljer, godt utsnitt.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu