Stabil Alna
Bildet inngår i albumet Refleksjon -
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon AF NIKKOR 50mm 1.8D
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetPolafilter
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger249
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238602} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ivar B.
Ja har sittet og fundert en stund på dette Stig Børre. Skal innrømme at jeg ikke er helt fortrolig med dette. På et vis har du sterk linjeføring som drar blikket helt opp i høyre hjørne. Det gir god dybde, men jeg synes linjeføringen i for stor grad drar blikket bort fra refleksene i vinduet som jeg liker svært godt. Øynene blir liggende i den mørke bakgrunnen som ikke er alt for spennende. Dette koker nok ned til at jeg for min del skulle sette en sterkere konsentrasjon om speilingen i vinduet. Ikke bestekarakter fra meg denne gangen, men du har fått nok toppkarakterer fra meg fra før så det tåler du nok:-) Mvh Ivar.
Rune S.
Artig komposisjon med det ''varme'' vinduet i kontrast til de andre pluss den kalde bakgrunnen. Flott kveldslys og fine fargetoner. Fint sett og fanget!

Mvh
Rune S
Inge S.
Hei.
Må si meg enig med Ivar B. Ville konsentrert meg bare om
vinduet med de fine refleksene og lyset der.

Mvh Inge
Øyvind A.
Ok ide. Men speilingen er ikke interessant nok. Og dermed mister jeg fort interessen.
Ø.
Stig Børre E.
Takk for ris,ros,ris og ris!
Liker dette godt selv - men ikke lett å være dommer over egne verk.
Har flere bilder i samme serie, noen tettere på. Coming soon...

StigB

Anne-Lise S.
Jeg liker det spillet mellom det lyse og vakre mot det mørke, dystre og mer truende bakenfor. Dette er symbolsk. For meg blir dette et bilde på menneskets liv der sola skinner den ene dagen for så å formørkes den neste og motsatt, og heldigvis er det flest av de solskinnsfylte for de aller fleste av oss. Kan også være symbolsk for det lyse og det mørke i menneskets sinn. Det gode og det mindre gode i verden. Jeg ser mye symbolsk her, Stig Børre, og i tillegg liker jeg linjene du får frem her. Spillet i farger som gjentas gjennom bildet, og lyset. Fargene på bygningen går igjen i speilinga i vinduet, og det hele blir svært severdig for meg. Takk for titten. Ser frem til oppfølgeren!

Anne-Lise
Geir F.
Synes du har to bilder i ett her. Det nærmeste vinduet var kjempefascinerende og kunne nok vært gjort enda mer ut av. De to bakerste synes jeg ikke tilfører bildet noe særlig. Får ikke helheten til å gå i hop med alle vinduene. Vet ikke helt hvorfor.

-fløde-
Odd Tore S.
Om speilingene i de andre vinduene hadde vært mer tydelige, hadde det kanskje vært en interessant fortelling med kontraster her.
Nå blir beholdningen helst vinduet til venstre. Det burde rendyrkes.
Odd Tore
Stig Børre E.
Takk for nye kommentarer.
Ser det er litt spredning i oppfattelse av bildet her (men overvekt på tommel ned...). Med bare vinduet med speiling som utgangspunkt ble det forferdelig vanskelig å få til en duganes komposisjon. Liker bildet slik det er, men ser poenget med at det stjeler for mye oppmerksomhet. Speilingen er vel kanskje litt for kontrastfyllt og lysende?

Anne-Lise: Takk for sprek tolkning - likte den.

StigB
Steinulf L.
Tror nok at jeg er enig med første taler. Venstre del tåler å stå på egne ben.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu