Båter i snøen
- 14 oC og bitende nordasno.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-12 20:19:49
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 10-22 mm f/3.5-4.5 USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger356
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238609} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Kjell Sigurd S.
Flott kveldslys og en kalt vinterstemning. Synes utsnittet blir i trangeste laget. Tror jeg har vært her... :-)

Kjell S
Ivar B.
Kaldt og vinterlig ja. Et vakkert formidlet vinterstemning. Gode kontraster mellom det isende kalde blå og den varme fargen fra lyset. Jeg for min del er svært fornøyd med utsnittet, og er svært gla for at mastene er kuttet og ikke har luft over. Det tilfører spenning i flaten. Mvh Ivar.
Anne-Lise S.
Liker spesielt bakre del av dette bildet, med de avkutta mastene og det fantastiske lyset og fargespillet. Forgrunnen blir for mørk og rotete for meg...

Anne-Lise
Stig Børre E.
Fin komposisjon. Syns bildet blir litt brutalt på en måte. Veldig kontrastrikt og litt vel overdrevne farger, Potensialet er der.

StigB
Øyvind A.
Pent lys. Og greit nok, i forhold til hva jeg antar du ønsker å få fram. Men ikke spesielt fengende. Det blir bare nok en pen stemning, uten noe ekstra som får det til å vare.
Ø.
Ann F.
Jeg synes også at utsnittet ble litt for trangt, litt for overveldende nært. Det er ''noe'' som ikke stemmer med avslutningene oppe, nede og t.h.
Lyset og fargetonene er bra gjengitt.

Hvor? Jeg klarer ikke plassere det helt . . .

Mvh Ann
Odd Tore S.
Takk for kommentarer med delte meninger!
Lys og farger:
Sen, ekstrem blåtime og oransje ''gatelys''. Ikke fiklet med i PS bortsett fra USM og litt ''opplysning'' av skroget til båten.
Bildet så OK ut på mom PS skjerm, men på denne skjermen er det gjengrodd rundt båten. Det var ikke meningen, kan bli vanskelig å fikse pga fargestøy.
Kamerastandpunkt:
Bakre stativben balanserer på kanten av brygga, så mulighetene til forandring er begrenset. Hadde ikke lyst på særlig mye mer brygge med stativben på bildet.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.
For et fabelaktig lys! Når det gjelder utsnittet, så fungerer det greit for meg, men jeg finner toppen mest interessant. God stemning er det absolutt!

vh ingebjørg
Inger-Lise S.
For et nydelig lys! Lekre farger også. Men jeg syns komposisjonen du har valgt gjør det hele forkompakt, eller kanskje trangt er et mer dekkende ord.
Tror nok jeg ville kuttet enten oppe (litt over lysflekken midt i bildet,selv om du da mister mye vakkert lys) eller nede, der hvor den nærmeste benken til venstre begynner.Ved sistnevnte kutting vil du få et spennende format og samtidig bevare lys og blåtime.
Men du har igjen vært ute og fanget vakkert lys, noe du er dyktig til :)

Inger-Lise
Steinulf L.
Helt sikkert skjermavhengig, dette her. Båten er ikke gjengrodd på min skjerm. Men innholdsmessig er jeg litt forvirret; lyset og den litt dystyre stemningen slitr lit i hver sin retning.
Odd Tore S.
Forsøker alternativ med v2, som er et opptak fra litt tidligere på kvelden, før lyset fra ''gatelyset'' ble så fremtredende. Dette er lysnet noe i PS.
Siden batteriet var i ferd med å gi opp ånden, fikk jeg bare to-tre opptak med minimal eller ingen skjermvisning før det måtte varmes opp igjen. Dårlig planlagt, nytt batteri innkjøpt i dag.
Odd Tore
Inger Anne Maritsdotter V.
Stemning er det i fleng i begge versjoner, bra eksponerte bilder,
eg likte komp. best i #2 der dybden kom så godt fram.

Mvh Inger Anne
Ketil K.
Nja - dette blir ikke helt et bilde som fenger for meg, men egner seg sikkert til sitt bestemte bruk, som illustrasjon i marinabrosjyre osv.
Knut L.
#2 har nok den mer hutrende vinterfølelsen i farge og detaljer, som forøvrig kan skremme mavesår på eiere av denne sorten farkoster, med mindre der finnes bobleanlegg under isskorpen.

#1 har nok et mer glødende og stemningsfullt lys bak båtsilhuettene, men nedre del av bildet gror litt igjen i kveldsmørket.

Så derfor synes jeg nok den lyseste versjonen forteller mer om skrekk og gru i påvente av vårpussen.

mvh
Knut
Bente K.
Her har du et bilde der solstålene gir en imponerende glød i v1, i versjon 2 kommer omgivelsene rundt best til sin rett. Her kunne det muligens vært en ide å forsøke å smelte sammen det fra begge bildene sammen til et. ??
mvh Bente
Rune S.
Flott aftensstemning i havna. Jeg liker blandingen av blåtoner og det varme lyset fra lampene. Versjon #1 er ganske mørk og går an på min skjerm. På mange andre skjermer vet jeg den vil bli altfor mørk. Jeg liker best #1. Synes den gir best stemning! Forøvrig en flott farkorst. Her har du litt å pusse på. Kanskje en Veritaskontroll også:-)

Mvh
Rune S
Bergliot E.
Flott og stemningsfylt bilde fra båthavnen. Forgrunnet var litt mørkt på min skjerm, men det funker. Det flotte sollyset som fargela snyen bidro mye i v1 og ble veldig blast i v2. Men v2 er et flott bilde det og. Fin komposjon og fin dybde. Snodig at så mange båter er overbygd. Det er sjelden å se i havner.

Bergliot:)
ingeborg w.
Tja det blir ikke helt for meg dette. I v1 liker jeg bakgrunnen med de skarpe pastellfargene. Forgrunnen blir for mørk. I v2 kommer forgrunnen godt fram, men der er hele stemningen mer kjedelig. Utsnittet synes jeg er fint. Tettheten skaper spenning og gjør det litt annerledes enn de vanlige oversiktsbildene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu