Bildet inngår i albumet Mennesker og portretter - Her finner du mine portrettbilder. Du vil også finne situasjonsbilder av mennesker her, der selve handlingen er det viktigste for bildet og ikke personen/e selv. Dersom du skulle finne et bilde av deg selv her, og du finner bildet krenkende, gi meg en melding om det så fjerner jeg bildet straks det er mulig!
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238629} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
emil w.

det er ett eller annet som gir dette bildet en meget behagelig stemning knall komp
mvh ewb
Rune S.

Nydelige siluetter og flotte farger . Fin komposisjon. Enkelt og fint! Det enkle er ofte det beste:-)

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Tusen takk, Emil! Det ''et eller annet'' kunne det vært spennende å høre mer om, dersom du finner utav det... ;-)

Anne-Lise
Kristian Eugen B.

Hei Anne-Lise! Fint dette her! Tror jeg kunne likt en versjon hvor du fjerner øverste halvdel av bildet, og ''kloner'' bort stolpen til venstre.. Bare et forslag.. Så får du et bredt dekorativt bilde tror jeg;)

Mvh KB
Ivar B.

Frekk, men svært stilig komposisjon som kanskje bryter med ''boka'' men som tilfører bildet spenning. Elementene er fint plassert i billedflaten og blikket søker seg mot mannen som blir hovedmotivet. Lyktestolpene skaper fin dybde. Liker dette. Mvh Ivar.
Avsluttet .

Et herlig anderledes bilde med flotte farger,
tøff komposisjon og spesiell stemning.
Godt at du tørr sånt som dette:-)
Hilsen Tone!
Avsluttet .

Et nydelig bilde med fin komposisjon lys og skarphet, bare irriterer meg litt over den nedre linjen som bryter på midten, hvorfor veit jeg ikke..

Flott.

Rune
Stig Børre E.

Kreativt og annerledes. Komposisjonen er knall. Flott med de spikrake stolpene og mannen nede til høyre. Fine toner - teknisk godt. Bra!

StigB
Knut-Inge J.

Dublettar ''gjer seg'' alltid - så også her. Ein særegen ro i dette bildet, som seinkar pulsen..... Enkelt og vakkert. Bakgrunnen forsterkar det meditative. Personen i bildet er heilt ok plassert, men - korleis hadde det vore og plassert den samme siluetten heilt til venstre. omtrent i ''det gyldne snitt'' mellom kanten og lyktestolpen....?
Anne-Lise S.

Tusen takk for flotte tilbakemeldinger på dette bildet! :-) Ser forslag om plassering av personen mer i det gylne snitt. Kanskje du har lyst til å prøve deg, Knut-Inge??

Anne-Lise
Eivind B.

Tiltalende silhuettbilde med et vell av tolkingsmuligheter. Hadde det vært to personer, ville jeg umiddelbart oppfattet scenen som romantisk, forsterket av den varme himmelen og gjentakelseseffekten med de to lampene. Men nå, med denne lutryggede skikkelsen sparsommelig innkomponert nede i et hjørne, er det vel nærmest uunngåelig å ikke se dette som en historie om ensomhet. Da gjerne som et indre bilde på hvordan slike følelser får verden til å fortone seg større, kaotisk og mer truende enn den i virkeligheten er - her symbolisert med lampene som tårner seg opp over ham/henne (jeg antar det er perspektivet som drar størrelsesforholdet her).
Nå er det jo mine egne stereotypier og fordommer som gir meg slike assosiasjoner. Men gode silhuettbilder har ofte stor symbolverdi, de drar meg bort fra det konkrete, skaper følelse og stemning. Slik sett føler jeg du har lykkes bra her, og fint at du presenterer bildet uten tittel, slik at vi selv utfordres til å skape mening i det. Mvh Eivind
Anne-Lise S.

Takk for at du ''vrenger sjela di'' og gir meg din tolkning, Eivind! Jeg setter pris på din ærlighet rundt hvordan du leser bildet! Hjertelig takk!

Anne-Lise
Bjarne N.

absolutt et av dine mer vellykkede bilder, ja!! skulle gjerne sett lys i lyktene;-). men det var vel for tidlig på kvelden...
Knut-Inge J.

Hei igjen, Anne-Lise. Bildet ditt er prima som det er - la det vera sagt, og gjev assosiasjonar i bl.a. retningar som E.B-S antyder. Men når eg ser på bildet, så ''ser'' eg også eit anna, der den samme siluetten er plassert ca. 3 cm fråvenstre kant.
Men dette er eit anna bilde, med ein annan balanse - og - andre tolkingsvegar....
Jorun Kristin N.

Dette likte jeg svært godt Anne-Lise!!!
Mvh
Jorun
Anne-Lise S.

Takk til dere siste! Ville vært interessant å høre hva det er du liker, Jorun Kristin!? :-) Fin, ny kommentar fra deg, Knut-Inge! Ja, det var litt for tidlig til lys i lampene, Bjarne!

Anne-Lise
Anna Rosa L.

Dette bilder faller så utrolig godt i min smak! Fantastisk med mannen som går der, og at vi får se så tidelig nesen hans . he, he.
ville likt å sett dette i svart hvitt også:)
-rosa-
Anne-Lise S.

Tusen takk, Anna Ròsa! Hyggelig at du liker det!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu