Drømmested til salgs..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-12 13:34:37
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX VR ZOOM NIKKOR 18-200mm
  • Brennvidde130mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/320s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238754} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Bilde av V2 er klart best etter min mening. Er det en av kanariøyene dette, fin komposisjon.

Rune
Anne-Lise S.

Tett og fint utsnitt med mange detaljer som kommer til syne etterhvert som man ser. Fine linjer og jeg liker de ulike linjene du får frem her. Skiltet blir det uregelmessige som gjør bildet litt mer severdig enn det ville vært uten det, og speilinga i vinduet oppe til venstre gir ekstra innhold. Nesten synd at ikke du synes i det. V2 er mitt valg pga lys og farger i dette.

Anne-Lise
Jan v.

Morsomt med disse to versjonene. Utvilsomt trivlige farger i versjon #2, men versjon #1 formidler dybde og former svært bra, og fargene er ikke så trivielle. Ren og pen komposisjon, og skiltets sitrongule farge gir fin kontrast til magenta og brunt. Det er vel mulig de mørkeste partiene her, f.eks. på palmen, kunnne vært lettet litt, og det svarte feltet under terassen nede til venstre lager litt uro i bildet.

Mvh Jan
Jorun Kristin N.

Hei Steinulf!
Som Jan vil jeg også velge v1 her.
Havet er nær, (eller kansje bare den blå, blå himmelen:o))
Mvh
Jorun
Hege J.

Hei Steinulf!
Spennende arkitekturbilde med mange detaljer. Herlig med salgsskiltet på snei. ;-) Et bilde jeg trenger litt tid på å betrakte pga alle detaljene, og det vinner seg etterhvert. Fine former og linjer, samt god dybde i bildet. Noen partier er i mørkeste laget, mens andre er i lyseste etter min mening, men du kan jo justere litt i PS om du er enig. Velger meg versjon #1.

Ha en fin dag!

Mvh Hege
Stig Børre E.

På en måte et fryktelig kaotisk motiv. Lyset forsterker kaosfølelsen. V2 er klart best i mine øyne, mye mer behagelig for øynene. Komposisjonen er bra. Ville kuttet litt inn på sidene - venstresiden slik at feltet med lys oppe i hjørnet blir borte og noen mm til høyre. Palmene og søylen med duen skaper en fin diagonal. Sprekt motivvalg og v2 er en vellykket gjengivelse.

StigB
Jan Frode A.

Synd du ikke fikk med den laaaaaaange køa av folk som skal på visning ;-)
Ser vel ut som et sted for de som liker å pusse opp.
Gode kontraster i bildet, med linjeføringen og de fargemettede innslagene av grønt. Godt utsnitt som allikevel kanskje hadde tålt noen millimetre i bunnen.
Versjon #1 for meg, men skulle gjerne hatt dua med her. Den livner opp blandt alle linjene.

mvh Jan Frode
Rune S.

Flott arkitekturbilde med mange spennende linjer og lysspill. Skiltet på snei er en morsom grei. Absolut versjon #1 for meg, med sine tydlige kontraster.
Fint sett og fanget!

Mvh
Rune S
kåre l.

Kvanta kåsta?
Et sted i solen er vel manges drøm :-)
Skiltet frisker godt opp. Versjon 2 for meg.
Andreas S.

Heisann

Likte v2 med due og litt mer sydenvennlige fargetoner best her. Fint sett og bra dokumentert.

Mvh. Andreas D.
Steinulf L.

Takk for kommentarer. Bildene er tatt hhv midt på dagen og ca en halv time før solnedgang. Forskjell i fargetemperatur og skyggefall er dermed betydelig. Tittelen var ironisk ment, dette stedet med skyggefull uteplass og avflassende murpuss drar neppe så veldig mange på visning. At skiltet hang på halv tolv var jo nøkkelen til det hele.
ingeborg w.

Jeg foretrekker den lysere v2. Av dine annerledes feriebilder foretrekker jeg dette. Det er et morsomt, rotete utsnitt, med mange detaljer å se på. Det er også teknisk bedre enn mange av dine andre feriebilder. Det tekniske er viktig for meg. Det vil alltid trekke ned for meg om det tekniske ikke sitter som det skal.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu