Flukt
Tre meter fra skituppen lettet ei rype som lå i dokk i snøen. Å fange den i flukten var umulig, ihvertfall med digitalt kamera. Men jeg er ganske fornøyd med å ha fanget tegningene i snøen som rypa etterlot seg.
Utstyr
  • Minolta Dimage 7
  • 28-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_23932} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Lars Olav T.

Tipper du skvatt litt når den lettet? Bildet ble litt kjedelig, mest en ren avbildning av et avtrykk. Men du har fått med fine detaljer i snøen.

Mvh. Lars Olav
Ottar J.

Hei Lars!

Jeg synes faktisk tegningene i snøen er ganske spennende, et ansikt som kanskje forteller noe om rypas reaksjon på inntrengerne?
Lars Olav T.

Det er så, men jeg synes det ble veldig midtstilt. Kanskje hvis du hadde gått litt lenger unna, en litt annen vinkel, kanskje fått med en kvist som stakk opp av snøen, litt mer detaljer av snøen rundt, dvs. litt mer av miljøet. Du har et kjempefint utgangspunkt som jeg mener kunne vært utnyttet på en bedre måte ved å sette det inn i en sammenheng og med det fått et mer komplett bilde.

Mvh. Lars Olav
Henry L.

Så ut som Tigern i Tommy & Tigern.
Marius J.

Synes også dette var bra ! Lurte på hva det var før jeg leste teksten, men når den ble lest forstod jeg det :-)
Liker bildet !
Borgni R.

Likar bildet godt. Fint med detaljane i snøen etter vingene, men er litt einig med LOT om at det kunne blitt meir spanande med meir miljø rundt.
BR
Halvar G.

Glimrende bilde. Minner også litt om en engel/et spøkels.
Ottar J.

Hei Halvor!

Ja, bildet er ved første øyekast en enkel og rett på gjengivelse, men gir mulighet for mange tolkinger. Jeg synes det er et skrik, kanskje fra en truet natur. Dessuten synes jeg tegningene fra rypas vinger i snøen, og snøklattene nederst, som forteller om at flukten har skjedd med stor kraft og hastighet, var slående. Det var bare å være der og registrere det. Jeg tok mange varianter med omgivelser og bakgrunn, men valgte dette enkle og rett på utsnittet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu