Båtis
Velger å legge ut enda et bilde av dette motivet. Selv om bildene ligner hverandre har de forskjellige uttrykk. Vil gjerne ha en tilbakemelding gjerne på alle fire bildene med beskrivelse av utsnitt, lys, farger, kontrast og komposisjon.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-16 12:13:59
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-02-18 20:56:19
    Versjon #3
Utstyr
  • nikon D 70
  • nikkor 18-70
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetTatt på frihånd og skarpet litt opp i i-photo
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger446
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239611} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Pål B.
Begge versjonene er gode, men jeg liker versjon to best. Det gjorde seg med litt større flate rundt båten og at båten bryter diagonalen. I versjon 1 er båten for mye en del av diagonalene som skyggene skaper, og bøyen blir det punktet som øyet kan feste seg ved. Den er i midten av bildet og det blir lite spenning i bildet pga dette. I Versjon 2 er båten et blikkfang lenger inn i bildet og blikket blir dratt innover i bildet. Båten er plassert bra, jeg ville kanskje foretrekke at den var enda litt høyere opp i bildet. Skyggestripene gir gode diagonaler og skarpheten er tilstrekkelig. Fin stoffelighet i snøen.

mvh
Pål
Avsluttet .
Syns de er utrolig fine alle disse båtisbildene dine.
Og alle har forskjellige utrykk.
Og det er jo lyset og skyggene som lager mye av utrykket her syns jeg for det er jo bare flott.
I tilegge har du valgt litt utradisjonelle vinkler som hever bildet ytterligere opp.
Velger nok V2 her,men syns V1 også er meget bra:-)
Hilsen Tone!
Anne Ø.
Et stilig bilde med båten og blåsa, flotte linjer av skyggene.
Jeg liker versjon 1 best pga. avstanden mellom båten og blåsa.

Anne:)
Nina E.
Jeg synes også versjon 1 er best, for båtformen kommer best fram fra den vinkelen. I vers. 2 er det så mye forkortning som oppstår at det nesten ser ut som en slags balje eller noe. Men det er flotte linjer som kommer fram diagonalt. Nydelige farger. God skarphet. Mvh Nina
John H.
Hei alle sammen.
Det blir mange båter det her, men jeg har valgt å legge ut en versjon til, etter forslag fra Pål. Tusen takk skal alle ha for god og konstruktiv kritikk. Liker ærlige tilbakemeldinger.
John
Ivar B.
Versjon 3 ble meget bra synes jeg. Båten er der lagt på en måte som øker spenningen i bildet. Herlig kaldt lys og fin lijeføring. Bra! Mvh Ivar.
Inger-Lise S.
Jeg liker best v#1. Der er linjene så rene. En meget bra komposisjon, teknisk godt. Båten gjør seg virkelig her:)

Inger-Lise
Monika Frisvold V.
Hei..
Jeg liker bildet ditt den rene snøen og blåtonene er vakkre... Å de fine linjene!
Liker best V1 fin komp og flott lys..har også sett et av disse på NRK MR...
Nydelig bilde :)
mvh monika
John H.
Hei
Takk for alle kommentarer. Noen liker mora og andre dattera. De gode inspillene har ført til at jeg selv mener 3 er best. Det som skiller det fra de andre er at båten er plassert høyere og at rettninga på båten bryter litt med de diagonale skyggene.
John
Anne-Lise S.
Ja, John! Hvilket fungerer best? Jeg tror at jeg synes at V3 blir for trangt i ytre, øvre høyre. Der er et kutt i det åpne vannområdet; kuttet er gjort i ''sirkelen'' som er dannet av isen, og det synes jeg gir et ''1/2'' inntrykk; noe mangler. Videre synes jeg det er for lite luft bakenfor båten ut av bildet i øvre kant. Synes imidlertid kuttet nede kler bildet. Det ble for mye luft nede i V1, selv om skyggepartiene er flotte. Men så har du denne blåsa da. Jeg synes den står for tett på båten i V2 og V3 og at den har passende avstand til å verken skjule båten eller forsvinne selv i V1. Så hva kan jeg si og hva skal jeg velge?

Jeg velger plassering av båt og blåse som i V1 og kutt i nedre del som i V2. Ble det forståelig? Jeg synes dessuten båten kler å synes mer som i V1 for i V.2 og V3. er det bare en liten del av båten som synes. Ville dog hatt et kutt i øvre kant, men ikke så mye som i V3.

Utover det må jeg berømme deg for lys og skyggepartier + blåtonene. Det er også fint hvordan snøens glitrende egenskap kommer fint til syne.

Ble du klok av dette er du god! ;-)

Anne-Lise
Bjørn H.
Hei John..

Virkelig et artig bilde du har tatt her.

I forhold til de variantene du viser er det helt klart V1 som er best, det fordi formen og vinkelen på båten er adskillig tydeligere, noe jeg syns blir veldig viktig for helheten.

Ellers er bildet meget bra teknisk.

Du har mye bra i mappa di :)

Bjørn.
Aleksander M.
Hei
Virkelig bra bilde du har tatt her!
Liker V2 best av de tre versjonene.

Mvh Aleksander
Jan Erik F.
Kjempebra bilde med flott lys!!

Jan Erik
John H.
Hei
Kjekt at du er innom og kikker på gamle bilder Jan Erik. Takk til dere andre også.
John
Ulf F.
Orginaler er best etter mitt syn. Her er linjeføringene best. En herlig linjeføring ved bruk av lyset mot den organiske snøen. Minimalistisk i fargebruken, som bare blir brutt av den røde bøyen. Et sterkt bilde som snakker til meg
Ulf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu