Huse i skogen
Stemningen her
Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-17 13:51:51
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 350D
  • 11-18
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger545
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239620} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .

Flott dybdevirkning, og svært god balanse i bildet ditt! Om jeg skulle selge en reisekatalog med feriesteder fra Norge ville jeg smelt opp dette på omslaget! Synd med drivhuseffekten da:( Vi snakkes Marit! :D
Are-Martin S.

Jeg synes ikke bildet passer til tittelen. Det er ikke spesielt mye skog, bare noen grantrær. Det er et godt bilde med flott dybde, eksponeringen er nydelig, men det er (hvertfall på min skjerm) et lite blåstikk.

Om bildets stemning, så er jeg ikke sikker på hva jeg skal si. Det er flotte skyer og som nevnt en fin dybde. Men det er også litt spooky. Huset har en (inngangs?)dør, men ingen port mot veien. Bare et kraftig gjerde som går over i en like kraftig hekk. Og vinduene er døde, det ser nesten fraflyttet ut.
Marit O.

Takk for flotte ord Tord-Øystein det var da fint sagt.
Takk til deg også Are-Martin,er nok veranda døra du ser her jeg persjonlig liker stemningen her med gjerde som lager dybde og skyene som har denne effekten, huse ligger i skogen, derfår kalte jeg bilde det,ha en fin helg.
Mvh Marit
Are O.

Dette var et flott bilde! Fine farger på hus og skogen. Himmelen var stilig. Veien som går mellom huset og skogen gjorde bilde veldig bra! =)

Mvh Are O.
Marit O.

Takk så mye Are.
Mvh Marit
Ole-Kristian T.

Hei Marit! Liker dette bildet veldig godt :) Liker linjene skapt av veien, gjerdet, skyene; som også gir et nydelig dybdeperspektiv. Dessuten er bildet veldig skarpt og fint, og så liker jeg det lette snøsløret på grantrærne. Veldig pent og godt komponert bilde :)
Laurberg G.

Et rigtig godt perspektivisk syn. Tomt og vinterstille med kun få spor efter trafikanter. Tror at jeg ville have valt at skære en del af bunden op under anden hegnsstolpe. bIlledet bliver lidt mere panoramaagtig og landskabet på sæt og vist større. mvh. lau
Marit O.

Takk til Ole-Kristan og takk til Lau, har nå lagt ut en ny versjon med en beskjæring i bunnen som lau ønsket her.
Mvh marit
Eva Marie P.

Kjempefint bilde. Jeg likte v1 best. Likte å få med hele veien, det blir som du sier mer dybde. Farvene er så vakre og stemningen i bildet er så god. Skikkelig idyllisk her ved skogen. Hvit fin snø og bevegelse i himmelen.
-epl
Monika Frisvold V.

Hei
Et flott vinter bilde..
likte V1 best... Flotte klare farger og tittelen passer jo godt...
fin komp og god dybde... mvh monika
Ole-Kristian T.

Hei, jeg liker #2 best, synes det blir vel så mye dybde i den versjonen, bl.a. på grunn av formatet. Dessuten blir komposisjonen mer dynamisk fordi linjene langs bunnen av stolpene i versjon 2 ikke munner ut i hjørnet, men litt opp på venstre billedkant. Vel, det var min mening :)
Marit O.

Takk til Eva,Monika og Ole-kristian for at dere tok dere tid til og kommentere bilde mitt.
Mvh Marit
Stein Oleiv B.

skal si dette trakk til seg mye oppmerksomhet, ikke minst min:) utrolig fint eksponert, helt perfekt. knallfarger. liker at det bare er blått, på en måte, i bildet. det er bare blått osm er skikkelig farge, viss du sjønner. som en naturlig redigering i ps. dritdårlig formulert, men jaja. håper du forstå, for det var tøff effekt. i middlertid går jeg for ver2. fine formatet sjønner du! dybden mister du ikke, pga gjerdet. ver2 også pga horisonten flytter seg fra midten. fine fargekontraster i bildet! god skarphet osv. har ikke noe å klage på.
Avsluttet .

Utroligstilig bilde. Liker skarpheten og dybden i bildet. Jeg synes versjon 1 er best
Jan-Gunnar R.

Godt eksponert med utrolig fine linjer gitt 12 mm vidvinkelobjektiv. Likte at bildet har så sterke kontraster - svært klart og tydelig. Hvilket objektiv har du brukt her?
Marit O.

Takk Stein, skjønte alt hva du mente her og takk :)
Takk Anette, for din mening jeg også liker best versjon 1 :)
Takk Jan-Gunnar, her har jeg brukt Tamron AF 11-18mm :)
Ha en fin dag
Mvh Marit
Knut H.

Hei Marit
Et veldig skarpt og rent bilde.Dybdevirkningen
er kjempegod i bilde er oversiktelig og pent-
Fargene og lyset er meget godt der alle
ellementene passer inn i bilde.
Finner ingen minuser her,flott fotojobb.
Mvh Knut
Anne-Lise S.

Usikker ift V1 eller V2. Liker svingen på veien i V1, så tror jeg må velge det. Utrolig fin skarphet over hele bildet, og jeg liker den dybden du her får frem. Flott med veien innover, og ser man på huset og detaljer rundt det liker jeg spesielt godt hjulene som ligger der med snø på. Fredelig stemning over det hele. Herlige farger.

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu