Syns linjene i refleksjonen gjør mye for bildet.
Bildet inngår i albumet Refleksjon -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger234
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239694} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tom T.

Hei! Liker det enkle uttrykket i bilde, fargene er perfekt , komposisjon er det ingen ting veien med.Kunne tenke meg litt mer hvit fra skum flekkene . Lyset fra vann overflaten er bra.

mvh Tom Tveitan
Anna Rosa L.

Veldig tøft bilde!! liker det akkurat slik det er og alt med det!
-rosa-
Odd E. k.

Hei Stig Børre!

Et flott fanget motiv, der isen og snøen har funnet sin plass oppe på treleggen. Fint med de småe snøflakene som flyter på vannet og den fine speilingen i vannet fra skogen. Liker godt fargene i bildet som gir en fin stemning! Komposisjonen og utsnittet passer bra til dette motivet!

Mvh

Odd E.
Avsluttet .

Dette er enkelt men spennende pga.speilingene vannet,og også de små snøflakene som flyter rundt.Men syns også komposisjoen gjør sitt til å lage et bra bilde her,med treet plasser i høyre side,og snøen på treet er jo veldig dekorativt.Alt i alt et godt bilde som det er både spennende og godt å se på.
Hilsen Tone!
Mari W.

For et deilig bilde, herlige farger, lys, linjer og mønstre. Liker komposisjonen. Drømmende.. Dette var bare nydelig, gratulerer :)
Cornelia T.

Fint bilde med god og ren komposisjon. Liker detaljene i vannet og snøen og treet som er fine og skarpe.

_ Lia _
Ole-Kristian T.

Liker dette, Stig Børre :) Liker kontrasten mellom det skarpe treet med snøen mot den uskarpe bakgrunnen med alle speilingene og linjene. Og så har hele bildet veldig vakre brune/ sepia toner. Bra :)
Andreas S.

Hei

Det uskarpe refleksjonene og bevegelsen i vannet gir et mystisk preg og god plassert oppi dette så er den flotte snøskulpturen langs trestammen..

Et flott og behagelig bilde.

mvh
Andreas
Stig Børre E.

Takk for hyggelige kommentarer!

StigB
Ivar B.

Herlig bilde. Du er utrolig produktiv samtidig som du jevnt over leverer naturskildringer av høy klasse. Dette er intet unntak. Estetisk linjebruk, farger og linjer. Mvh Ivar.
Stig Børre E.

Takk for fine ord Ivar!

StigB
Tom E.

Fargetoner helt etter min smak her! Blandingen av skarpt og diffust fungerer godt, og liker hvordan linjene i treet og speilingene krysser hverandre. Behagelig bilde å se på.

Mvh TomE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu