- Søndagstur ved Vojen -
Då me skulle gå søndagstur ein vinterdag med mykje vind kom, snøen uventa og det vart ein kald tur. Her sit eg i bakdøra for å fotografera ungane rett før me reiste heim. Dei hadde vore ved fyrtårnet og ville helst ha vore meir ute og leika gøymsel bak steinane, men dei vart jo blaute til slutt. Pga snømengda mens me var på tur var det såvidt at me kom oss forbi snøfenner utan at bilen sat seg fast.
Bildet inngår i albumet -Vojen ein vakkert stad ved sjøen- -
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EFS 17-85mm f/4-5,6 IS USM
  • Brennvidde33mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeDigital ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239825} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
ingebjørg fyrileiv g.

Dette så virkelig kaldt ut! -Men også herlig og friskt :) Fargene er gode, og det gjør mye for bildet at ungene er med. Jeg liker at de er i bevegelse i stede for å være oppstilte. Plasseringen deres er også god, i forhold til steinene foran og bak; de er på en måte i en fin innramming.

vh ingebjørg
Inger Anne Maritsdotter V.

Her har du verkelig fått fram den spesielle uversstemningen Tone,
flott formidla både visuelt og teknisk.

God helg!

Mvh Inger Anne
Nils B.

Dette hadde jeg sansen for. For meg som kjenner denne plassen er det godt å se en fotograf som formiddler plassen så bra som det du gjør. Barns lek og mammas fotografering fungerer flott i bildet. Bra er det også at du har ivaretatt kuldefølelsen fargene i bildet gir. Utrykket på barnet til høyre forteller også sitt tydelige språk.
mvh Nils
Avsluttet .

Syns også dette var en veldig fin formidling av en skikkelig kald og hustrig dag.
Farger,komposisjon og stemningen er meget bra:-)
Kan formelig kjenne snøen og vinden piske i ansiktet og er det ikke deilig at ungene syns det er topp likevel:-)
Hilsen Tone!
Ingunn S.

Hei Tone!
Kulde og snøfokk er nok ikke drømmeværet for fotografering, men her har du formidlet stemningen veldig bra Tone. Flott vinterbilde med herlig ruskevær-stemning. Bra plassering av barna i bevegelse, de er skikkelig fine fargeklatter i bildet. God foto-helg;-)

Hilsen IngunnS:)
Eva Marie P.

Dette bildet likte jeg. Det er så levende, med mye bevegelse i. Med barna som løper og sneen som kommer nesten sidelengs. Fint med fyret og stenene...Det var nok delig å komme hjem å få varmen i seg:)
-epl
Ann T.

Brrrr... dette ser kaldt ut Tone! Veldig fint med barna i fargerike klær som kontrast til alle det grått/hvit rundt dem. En fin komposisjon med barna og fyret som spiller i lag. Likte dette!
Mvh. Ann
Rune S.

Flott bilde på barna i snøværet! Fin komposisjon og flott med kontrasten mellom de varme og kalde fargene. Meget bra!

Mvh
Rune S
Tom N.

Flott komposisjon og kjempebra formidling av vær!

MVH
Odd E. k.

Hei Tone!

Uværet kan komme svært så fort, særlig når det er vind med i bildet. Da skyver vinden været med seg, noe som kan komme overraskende på de fleste. Et flott fanget motiv dette, der snøen er tung og våt. Blir fort kald på kroppen av en slik værtype. Ungene ligger fint i bildet og virker svært så naturlige. Fargene på klærne er med på å sette et fint fokus på barna. Miljøet rundt er karakteristisk for flatlandet med havet i nærheten. Fyrtårnet er med på å sette en fin stemning til motivet og passer veldig godt inn. Flott formidlet dette Tone!!

Mvh

Odd E.
Bjørg S.

Et flott og kaldt vinterbilde du formidler her Tone. Flott komp med fyrtårnet som liver opp i bakgrunnen og ikke minst den herlige gleden de 2 barna viser for at snøen kommer lavende ned.
Fin stemning og bra bilde.

Bjørg :-))
Tone A.

Hei
Takk for alle kommentarar og gilde tilbakemeldingar. Ungane kan ikkje gløyma denne turen då me reiste frå eit snøfritt Lyefjell og kom heim til full vintarstemning. På bildet kjem dei ganske kalde tilbake frå turen til fyrtårnet pga snøen piska i ansikta. Likevel ville dei ha vore lengre for å leika meir gøymsel!
:) Tone
Ivar B.

Et lekent og beskrivende barnebilde og turbilde. Kalde toner og snødrev, men likevel skal det lekes. Dette bildet beskriver gleden av å være ute selv om det river litt i kinnene:-) Et fint situasjonsbilde tone. Mvh Ivar.
Avsluttet .

Hei Tone
Vel, da hadde jeg litt bedre vær i kveld da. Det vil si i kveld, gårsdagens kveld blir det, for nå har jo klokka nede i høyrehjørnet begynt på et nytt døgn. Så da blir det i går kveld. At jeg var ute. Jamen du forstår:)))

hehe. Trur eg e øvetrøtte. Kånå ligge å sove. Me har ei goe seng.

Jamen dette blir jo bare rot og tull. ska sjerpa meg.
:)
Det er så gildt å se ungene ute i naturen. Her har du fanget dem i det rette element. De liker seg når det kommer noe snø:)

Finfin stemningsrapport. Bilde er kaldt og med snødrev, men ungane lyser opp helhetsinntrykket og det ble et riktig så vellykket bilde.

mvh arild
Inge S.

Hei.
Godt tatt dette:-) Ute på tur og aldri sur bare man har
en kakao på lur:-)

Mvh Inge
Odd Tore S.

Hurra! Snø er gøy, så gøy at det er umulig å slutte.
Og så er fingre og hender blitt så valne at det ikke er mulig å få opp hverken knapper eller skolisser. I slike stunder er mor grei å ha.
Skikkelig snøværsbilde med innebygget historie, bra komp og passelig grått og trist. Kanskje blir det et husker-du-den-gangen bilde.
Odd Tore
Anne Ø.

Virkelig et bra bilde med liv der
ungene strever seg gjennon snøværet.
Her hadde de det sikkert gøy mellom steinene.

Anne:)
Tone A.

Hei
Takk til de siste for kommentarane.
Odd Tore: du har rett i at det er eit litt mimrebilde. Pga at det er jo sjeldan at reisar på tur frå sol og snøfritt , til rett og slett rennedrev og kald vind.
Nå i kveld bles det stiv kuling igjen, men snøen bles vekk dvs bare nokre snøfenner ligg igjen. Vinterferien denne veka vart ein ferie med innever kor vinden herjar iskald ute. Akebretta og skia fekk stå i ro denne ferien.
:) Tone
Jan Frode A.

De kjølige tonene sammen med snødrevet i lufta, forsterker det hustrige inntrykket. Flott med ungene, godt kledd og i farta, som gir liv i bildet. Fin plassering av elementene, såvel unger som miljøet rundt. Et bilde som gir handling, og viser fram ditt Vojen med et annet uttrykk enn det vi stort sett er vant med.

mvh Jan Frode
Avsluttet .

Ja, har sett mer på serien din nå, og dette er et usedvanlig godt bilde, ungenen, snøen og hele innholdet, en flott historie. Det var ikke slik ment med mine seneste kommentarer at jeg trodde du ikke var ute i kulda, beklager så mye hvis det ble oppfattet slik, men har intrykk at det er litt kaldere enn vanlig hos dere nå,slik som mange andre steder.
vh kjellh
John H.

Hei
Vinterbilde som går langt utenpå det meste. Her har du fanget natur, vær, barns lek i en nydelig komposisjon. Takk for at du delte dette med oss.
John
Tone A.

Gildt med kommentarar på eit gammalt bilde.
Denne turen hugsa både ungane og eg godt.Rennedrevet, vinden og den store mengda med snø på kort tid gjorde sundagsturen til ei heller kald opplveving. Jentene skulle plent sjå svanene som held til ved sjøen bak til venstre.
Dette bildet har også vore som "dagens vinner" på tv2 sin fotokonkurranse.
Kjell:Eg har vore ute i liten storm på Vojen fleire gonger, vinden tek skikkeleg tak på denne staden.Gildt at du liker bildet.
John:Takk for at du liker komposisjonen her.
Helsing Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu