Blåisen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240180} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinulf L.
Ganske så stilig, men veldig mange elementdr. Ville nok konsentrert meg om enkelte detaljer her.
Odd Tore S.
Blåisen stirrer på meg med tomme øyehuler!
Det er en dame med hvitt hår, glatt med oppkrøll slik som enkelte eldre damer praktiserer.
Damen gjør mye for bildet.
Ellers er bildet litt dempet i utførelsen, ganske rommelig utsnitt som også tar med seg linjer i fjellstrukturen og en liten deppa grastust. Kanskje kunne det vært strammet inn noe, men jeg ser ikke hvordan det kunne gjøres på en måte som gjør at bildet ikke ser kuttet ut.
Odd Tore
Stig Børre E.
Lekre linjer som alle fører inn mot isen med damen (ser faktisk henne jeg også). Komposisjonen syns jeg fungerer bra. Gresstusten blir et fint brudd med det harde og kalde. Her ville jeg guffet på med litt mere metning og kontrast, blir litt blekt.

StigB
Ivar B.
Mange elementer og selvsagt større muligheter for detaljkonsentrasjon, men blikket ledes uforstyrret mot isen. Jeg opplever dermed ikke det romslige utsnittet som forstyrrende på helheten i bildet. Varmen i svaberget gir fin kontrast til isen. Et bilde man kan gå på oppdagelsesferd i. Fint løst dette Magnus. Takk for en fin tur. Mvh Ivar.
Inger-Lise S.
Et flott motiv! Her er lekre fargetoner, fin struktur,god komposisjon og bildet er teknisk godt. Jeg kan ikke se hvordan du skulle komponert dette annerledes.Ser heller ingen grunn ti det.

Inger-Lise
Avsluttet .
Syns dette var bra.
Ser damen i isen jeg også
Liker den blåe isen mot det rosa berget,det gir fin kontrast.
Fine bølger og linjer.
Hilsen Tone!
Rolf S.
Hei Magnus,

og takk for sist.

Jeg er imponert om det er ''dama'' du har sett og tatt bilde av. Jeg så henne i hvert fall ikke selv om jeg betraktet motivet med arcus-øyne.

Fin kontrast mellom varme farger i svaberget og kalde farger i pytten. Linjer som leder blikket inn til vannpytten, men andre linjer drar mitt blikk ut igjen og da blir det virrende rundt i flaten hvor det finner mye detaljer. Kanskje litt for mange ? Det stopper litt opp igjen i nedre høyre hjørne og da oppstår en konflikt mellom detaljene her og isen. Hva er hovedmotivet ? Jeg vil - og tror det er din mening - at det skal være isen, men det blir ikke helt opplagt.

Og kanskje tar jeg feil ?
Anne-Lise S.
Fine og myke linjer i svabergene som har varme og gode fargetoner mot isens kalde farge og kjølighet. Synes likevel det blir litt mye å se på her, så øynene finner ikke helt roen.... Idèen er god, men et tettere utsnitt med mindre innhold ville gjort susen!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu