'ISKLO OVER PLANETEN '
Naturen er en stor kunstner i å forme lys, farger og form.
Skarpt og kalt
Utstyr
  • Canon 300 D
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger185
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anne Ø.

Dette er lekkert og så fine linjer!!
Synes denne gjør seg svært bra i gråskala.

Anne:)
Tom T.

Hei! Nydelig s/v bilde, dette kan jeg ha på veggen:)

mvh Tom Tveitan
Avsluttet .

Setter fantasien i sving. Aldeles lekkert.
Hva er kloden i bakgrunnen?
Randi H.

Hei Torbjørn !

Dette var meget stiiiiiilig !!!!

Mvh Randi :-)))
Inger-Lise S.

Annerledes, spennende og rålekkert isbilde. Skarpt og fint. Det gjorde seg med gråtonene. Fine nyanser og overganger her:)

Inger-Lise
Ole-Kristian T.

Veldig stilig bilde, kreativ ide og vakre former/ buer. Ville ikke latt buen munne ut akkurat i hjørnet ned til venstre og så synes jeg det hadde blitt bedre med en annen bakgrunn; jeg opplever den som varmgrå og synes det skjærer litt mot det kjølige motivet. Ville prøvd med svart bakgrunn og hvit ramme, eller ev. motsatt :)
Torbjørn J.

Hei alle sammen! Takk for hyggelige komentarer, setter pris på det. Jeg må nesten komme med en komentar til det som er sagt eller en forklaring på bildet. Bildet er tatt igjenom stuevindu av en istapp fra tak/takrenne. Bildet er ikke sort/hvit, men vanlig eksponering. Det jeg kalder ''kloden'' er himmelen. Det jeg har gjort med bildet er å fjerne noe forstyrrende elementer oppe til venstre i bildet. Under det arbeidet så jeg for meg en naturlig bue som for meg så ut som en ''klode'', derav navnet på bildet. Det er ikke bruk noen form for filter el., kun en enkel eksponering, men med en spessiell belysning, overskyet. Håper denne ''avsløringen'' ikke gjør bildet nindre spennende. Husk det er fantasien som gir de beste resultater, synes nå jeg.
Fotohilsen og takk, Torbjørn
Anita R.

Dette var virkelig flott og stilig, ja den fantasien den er god å ha...ser to fuglenebb her jeg...eller kanskje to klør...Mvh. Anita...(
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu