En kald eftermiddag...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-21 21:19:59
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 350
  • Tamron 18-200 mm
  • Brennvidde38mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/250s
  • Filmtypeiso 100
  • Nei
  • AnnetFrihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger416
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240596} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ole-Kristian T.

Hei Inge! Ville se på dette, bl.a. fordi jeg legger ut en serie for tiden med tema trær/ grafikk. Og her har du tre fine eksemplarer av arten, med fine former og strukturer. Å bruke det midterste treet som solfilter har du gjort på en særdeles vellykket måte synes jeg. Nydelig hvordan du da har fått fram strukturen i snøen i forkant. Vakker blå himmel bak. Kald stemning - bra bilde :)
Hege J.

God vinterstemning med fine skygger, trær, farger og ikke minst bra hvordan du har plassert sola og (nesten) unngått utbrente partier. Fine linjer, både vertikalt og horisontalt i bildet.
Bra dette, Inge. :-)

Mvh Hege
Avsluttet .

Her er det lyset som lager mesteparten av bildet etter min mening.
Den gyllne ettermiddagsola skaper et varmt lys som du har plassert på en flott måte slik at du får nydelige stråler som lager flotte linjer og skygger i snøen:-)Bildet får en god stemning:-)
Hilsen Tone!
Anders R.

Hej

Jag tycker att du har använt en bra och fiffig teknik med det mittersta trädet som ''solfilter''. Kreativt och inspirerande! Håller med Tone ovan om att ljuset lyfter bilden, gillar hur det lyfter fram färger till vänster och höger om huvudmotivet. Ger även en god kontrast mot himlen som får en ''fadead'' effekt.

Jag får inte riktigt till linjerna i bilden, någonting med dem stör mig, kan inte riktigt sätta fingret på vad.

Mvh
Anders
Anne-Lise S.

Det er spennende hvordan du her utnytter lyset for å få frem skygger, konturer og liv i bildet ditt. Særdeles vellykket må jeg si! Spennende med dette varme mot det kjølige. Fine linjer og fargene er lekre også!

Anne-Lise
Erik J.

Fint lys du har fått fram her! For meg blir lyset og forgrunnen det sentrale og det viktigste, derfor ville jeg foreslå å kutte en del av den blå himmelen i toppen. Ellers er dette et lys som gjør seg veldig godt også i sv/hv.
Ivar B.

Hei Inge!
Et flott bilde slik det er. Nydelig lys, linjer og godt utnyttet lys og skyggevirkning. Jeg er derimot veldig enig med foregående taler om kutt i toppen. Vet ikke om jeg ville kuttet så mye i denne filen, men dersom man leker litt med tanken på hva som kunne vært gjort annerledes. For meg er lyset og forgrunnen med linjer og skygger det mest interessante her. Ved å ta et bilde hvor det kuttes rett under toppen av det laveste treet, får man større fokus på det mest spennende i bildet i mine øyne. Det gir også et litt frekkere kutt som skaper spenning i bildet, samtidig som det gir bruk av antydningens kunst der man ikke avslører alt rundt slik bildet nå framstår. Forstå meg rett Inge, bildet er vakkert slik det er, men har fortsatt et uløst potensialle for et enda bedre bilde i mine øyne. Bildet ser også ut til å være litt røfft oppskarpet. Mvh Ivar.
Inge S.

Hei.
Takk for fine tilbakemeldinger og skal ta en titt og
kutte litt og så for vi se hva det blir til:-)

Mvh Inge
kåre l.

Versjon 1 for meg :-)
Liker den blå himmelen og at treet i midten står litt på halv 8. Skyggene som også er litt skrå er flott mot snøen.
Liker derimot ikke at det er en tydelig glorie i toppen av halv 8 treet. Litt mye usm kanskje? :-)
Avsluttet .

Hvorfor skulle du kutte toppen? Skal du bruke den som juletre til jul, det er jo nesten et år til:)
Du har gjemt sola bak stammen og det var lurt i dette tilfelle. Flott tre med to livvakter. De var nesten bare finere en selve hovedpersonen.
Flott sky. Men jeg tror jeg ikke ville hatt med så mye forgrunn her. Kanskje det ødelegger helhetsinntrykket noe? Er ikke sikker.

Ellers er bildet preget av denne glorien som kommer straks vi drar i noen spaker, synd det derre.

Men et flott motiv og en halvveis god komposisjon.

mvh arild
Stig Børre E.

Hei Inge!
Dette syns jeg ble veldig bra. Knallfint lys, fine farger og skarpt som fy.
Den midtstillte kompen fungerer bra.
V1 er helt klart best i mine øyne.

StigB
Carina H.

Hei. Dette bildet var kjempeflott! Versjon 2 er min klare favoritt. Der kommer vi nærmere på det området jeg synes var aller finest i bildet, nemlig solskinnet som kommer frem gjennom grantreet og kaster lys over snøen slik at den glitrer!

- Carina
Bergliot E.

Dette var et flott vinterbilde som fungerte bra tross det midtstilte træet. Fin forgrunn og lys. Vet ikke helt, syns begge versjoner egentlig var fine.

Bergliot:)
ingeborg w.

Her har du utnyttet lyset godt. Det fremmer konturene i snøen og lager mønster gjennom treet. Det ser ut som du har skarpet opp litt mye. Himmelen med den fine blåfargen må få være med.
Inge S.

Hei.
Takk til dere siste også:-)

Mvh Inge
Bjorn F.

Hei igjenn Inge.
Liker best v1,synns dette ble svært så bra.Fint med trærene som står fint frem mot himmelen.Flott med sollyset som speiles gjennom treet og kaster fine skygger på sneen.
Hilsen Bjørn.
Tone A.

Hei
Eit vakkert vinterbilde kor lysspelet på snøen gir gylne tonar på den glitrande overflata. Ein lang skugge frå treet gir ei flott linje bakover mot treet. Dei småe grastustane gir litt liv til snøen der dei gjentek seg bakover.
Fine blåtonar både i skuggepartia og på den klare himmelen kor kun den eine skya gir flott kontrast. Silhuetten til grantreet står majestetisk og fangar sola nederst under greinene og kor lyset breiar seg varmt om stammen og utover snøen. Fin dybde med bjørketrea som står lengre bak.
Versjon 1 for meg pga tresilhuettane gjer mykje for bildet mot den vakre himmelen. Eit vakkert vinterbilde med eit flott fotostandpunkt og nøye fanga sollys.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu