stille idyll
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • tamron 90mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger630
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Stig Børre E.
Enkelt og elegant. Delikate toner, fint med det grunne
skarphetsplanet. Teknisk godt. Syns bildet blir litt høyt på en måte - ser ikke helt beskjæringsmuligheter. Kunne godt hatt med litt mere i venstre kant for å få et litt mere ''normalt'' format. Pent er det uansett, må pirke litt... :-)

StigB
Anita M. S.
Rett og slett stille idyll. :+) Liker de duse fargetonene. Synes du har mange flotte bilder her!
Mvh Anita
Hanne N.
Nydelig bilde, enkelt og stilfullt.

Har veldig sansen for dine bilder, egentlig helt siden du var i NA etter å ha vunnet et kamera eller hva nå det enn var :)
Geir F.
Dette gir rett hjem hos meg.
Ikke godt å vite hvor denne planten begynner, men den vokser i hvert fall frem. Klar og ren og avslutter med et dobbelt punktum finale.
Vakkert!

-fløde-
Inger Anne Maritsdotter V.
Er det bare meg som reagerer på skarpheten her? eller er det ikke meningen at det skal være noe skarphetsområde?

Syns ellers det er et fint bilde med maleriske fargetoner med en enkel og fin komposisjon.

Mvh Inger Anne

Inger-Lise S.
Farger, motiv og komposisjon er meget bra her. Jeg liker at det mørkner oppover i venstre øvre hjørne:)

Inger-Lise
ingebjørg fyrileiv g.
God morgen og takk for kommentarer!

StigB - Jeg forstår at du ønsker mer luft til venstre. -Jeg ogå, men det er ikke mer å gå på.
Men så er det jo slik at ikke alt skal være normalt heller ;)

Hanne - Så hyggelig! Jeg har nok ikke vunnet kamera, men kanskje det er et minnekort du tenker på !? Uansett, hyggelig at du husker meg :)

Inger Anne - Det er et skarphetsområde på noen få millimeter. Men på grunn av at veksten er svært liten, er det vanskelig å holde seg i ro til å få optimal skarphet. Jeg er beklageligvis litt for sløv til å drasse med stativet noen ganger..


-ingebjørg
John H.
Hei Ingebjørg.
Nå sitter jeg på jobb med en dårlig skjerm, men drister meg likevel til å skrive en kommentar i full fart. Umisskjennelig Ingebjørg dette. Du har en tydelig signatur. Likte dette veldig godt. Stillferdig og vart. Ikke enig i noe beskjæring. Liker godt dette formatet som gir rom for denne sarte skapningen til å strekke seg laaaangt. Duse og fine farger som jeg ikke vil kalle bakgrunn fordi det er en del av helheten. Kansje litt klomsete ordlegging men jeg tror du forstår .
Hade
John
Eivind B.
Hei, en vidunderlig skapning du har fanget her, som på yndig vis strekker hals mot lyset. Det smale formatet understreker fortellingen og gjør bildet mer poetisk i mine øyne. Mer skarphet på blomsten hadde vært ønskelig, men bortsett fra det, er bildet nærmest perfekt. Nydelig blåfarve med fine graderinger! Mvh Eivind
Hanne N.
uff, kan godt hende ;)
Men elsker bildene dine.
Har ikke du utstilling i Namsos nå?
Hvor og hvor lenge? :)
Tone A.
Hei Ingebjørg
Godt at du har fått litt meir fargar i bilda dine, som før var meir prega av blåtonar. Men du har fortsatt ditt særpreg med å finna småe motiv og gi dei eit uttrykk.
Her er forgrunnen så frodig med fine grøntonar og litt innslag av rødt, som gir meg ei kjensla av at det er haust. Denne einslege og visne blomen strekk seg opp for å nyta lyset. Du har fått fram den '' stille idyllen'' flott her så høgt som blomen strekk seg.
Sjølve den visne blomen ville eg hatt litt skarpare også pga at stilken med sin fine positur er dus. Men elles eit nydeleg bilde kor blåtonane har fine overgangar oppover. Bildet har ei flott uttrykk av ro med fine fargar og eit mjukt uttrykk. Du er kjempeflink når det gjeld motivvalga dine.
:) Tone

Odd Tore S.
Lang og tynn, men store øyne og stramme struttefletter.
Jeg er visst ikke helt seriøs i kveld, kanskje dagens kvote ble brukt opp tidligere i dag.
Bildet ble dust og pent, men fikk likevel meg til å spore av. Igjen.
Odd Tore
Brita Helen E.
Hei!
Kommer litt sent inn her,men bedre sent enn aldri! :)
Får henge meg på all rosen du har fått her,dette bildet ditt falt også i smak hos meg. Har virkelig stor sans for bildestilen din.
Likte høydeformatet og komp. veldig godt. Et fint og sart uttrykk som fascinerte meg. Veldig bra! Stå på!

Ha en finfin fotolørdag!

Mvh Brita...
ingebjørg fyrileiv g.
Takker så meget til dere siste! Litt sen her jeg også, Brita, men det er vinterferie, så jeg tar livet litt med ro ;)

John - jeg synes at du får frem det du mener :)

Hanne - Ja, jeg har utstilling hos Martin Hågensen (kirkegata). De 12 bildene henger i vinduet på samme side som Galleri Elsa. De skal henge i ca.14 dager til.

Tone - jeg har fortsatt mange blå bilder etter å ha vært ute en tur, men jeg prøver å variere litt :) Siden jeg er veldig glad i farger, er det rart at jeg ikke har mer enn som så.

Odd Tore - joda, det er lov å drømme seg bort ;)


-ingebjørg
Jan Frode A.
Dette syntes jeg ble skikkelig elegant. Den bølgende og difuse stilken, med den flotte mykheten, går som ei elegant linje gjennom bildet. Fargevalørene fra nedredelen blir et mykt bakteppe som går over til de ingebjørgske blåtoner. Knoppen i fokusplanet syntes jeg er veldig flott plassert i bildeflata. At bakgrunnen mørkner mot øvre venstredelen, bidrar positivt i forhold til knoppens plassering.

mvh Jan Frode
Bergliot E.
Enkelt men dog et stilfullt bilde. Fine duse farger som minner meg om sensommeren. Flott at himmelen ble mørkere øverst.

Bergliot:)
Thorbjørn R.
Enig med de over i at dette ble vellykket. Flotte, duse bakgrunnnsfarger og jeg liker stengelen som nærmest kommer opp fra intet. Som det allerede er påpekt hadde det vært fint med litt større skarphet på selve blomsten.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu