Plystrende Jerpe
Den stolte Jerpehannen legger hodet bakover og plystrer ut sitt klokkerene svar på min lokking. Flott opplevelse av den vakre fuglen!
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • Canon eos 30D
  • Canon 400mm f/5,6 L USM
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Filmtyperaw 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger806
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240745} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Øyvind L.
Wow! Dette var utrolig bra! har du et annet utsnitt også? Flott fugl fanget på flott vis. Eneste som ødelegger er den gigantiske copyright logoen din. Den synes nå jeg at kunne vært mindre ;)

Supert!

Øyvind
Kjartan T.
Oi, oi, oi... Nei i all verden da Stian! Dette er virkelig et gullbilde, og nå er jeg imponert!

Om det forrige jerpebildet ditt var et fint portrett så er dette like bra, men det har også adferd i tillegg... og nettopp det drar det helt til tops blant slike bilder. Jeg har faktisk aldri sett et bilde av jerpa når den plystrer på denne måten, også i slikt lys og med denne skarpheten da mann. Treet i bakgrunnen som forstyrret litt i nebbpartiet på det forrige bildet har bare blitt en del av inramminga her. Alt stemmer. Gratulerer med et blinkskudd - Ditt første i virkelig topklasse.
Ole Martin D.
Helt enig med Kjartan, dette er i øverste divisjon. Gratulere!
Robin J.
Støtter kommentaren til Kjartan. Et VIRKELIG toppbilde der alt stemmer.Gratulerer. Mvh RJ
Stian H.
Hei.

Tusen takk for all ros, Utrolig hyggelig!

Stian
Odd E. k.
Stian Holmen!

Et nydelig bilde av jerpa, der den sitter godt plantet i snøen. Flott positur, der lyset og skarpheten fremmer fine detaljer i den fargerike fjærdrakten. Fin bakgrunn, noe som fremmer fuglen meget bra. Komposisjonen og utsnittet er meget flott Stian:

Mvh

Odd E.
Terje S.
Nok ett topp bilde av Jerpa dette Stian. Du serverer nye blinkskudd på løpende bånd med topp teknisk utførelse. Min anbefaling skal du ha for dette.


Lykke til videre


Mvh Terje
Aleksander M.
Hei
Dette var virkelig bra!
Som Kjartan sier er det like bra som ditt forrige jerpebilde og på kommentarene ser du jo hvor bra det var...
Men her har du i tillegg en sjelden atferd. Dette er bare å ta av seg hatten for...

Mvh Aleksander
Svein B.
Dette er ett fantastisk fint jerpebilde Stian, jeg ble ganske storøyd da du sendte meg dette her om kvelden også- så nå legger jeg ut alt fotoutstyret mitt for salg på bruktmarkedet her- min karriere er over nå ;)

Og som Kjartan sier- dette bildet inneholder mer enn det forrige- adferden, og det hever bildet betraktelig. Meget meget bra!!

Mvh
Svein B

Stian H.
Takk for hyggelige kommentarer!

TS: Hjertelig takk for det!

SB: Håper du spøker :-) Skal gjerne inrømme at det klaffet 100% om tirsdagen, og det var veldig morro. Kunne nok virke enkelt å ta gode jerpebilder etter to dager med lokking, men jeg har lokket mye før og vet jeg var veldig heldig. Har vært ute hele ons og i dag,og lokket inn flere fugler, men ikke bilder som er i nærheten av de jeg tok på tirsdag. I dag hadde jeg tre jerper inne samtidig, men så var det alle disse greinene og trærne i skogen da. Liten storm og jævlig kaldt i dag, så fuglene gikk mest på bakken og var trege som sniler. Slettet alt jeg fikk i dag, sånn er det harde naturfotograflivet. Men, noen dager klaffer alt, og da er det bærre lækkert!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu