Som man reder...
Satt og ventet på en jerpe, da denne lille tassen kom og begynte å rive mose fra stubben fremfor meg. Mosen ble pakket i en stor ball, og ekornet spratt inn i storskogen med denne digre ballen i munnen. Kaldt her for tiden, så litt ekstra fòring i bosoa gjør seg nok. Artig!
Bildet inngår i albumet Dyr ved kysten -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-23 12:09:17
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon eos 30D
  • Canon 400mm f/5,6 L USM
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/200s
  • Filmtyperaw 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger633
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240969} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
John B.

Hei !
Synes historien i bildet er god, og at bilde er velkomponert.
Det jeg reagerer litt på er lyset, eller lyset som ikke er til stede.
Jeg har tittet litt på de andre bildene dine, og jeg synes at altfor mange er for dårlig belyst...
En annen ting er din egen signatur, jeg personlig er lite glad i navn og tekst inne på billedflaten og i dette tilfelle synes jeg plasseringen er håpløs.
Når det er sagt, så er det jo smak og behag som avgjør og i det store hele så finnes det svært få fasitsvar innenfor fotografering.....
John B.
Stian H.

Takk for kommentar!

En lav og svak vintersol i skogen gir kanskje ikke mest lys, og jeg synes ikke det stemmer så godt med for opplyste motiv under disse forholdene. Taknemlig for synspunkter.
Lysnet bildet litt.
Vannmerket er et resultat av bekjentes episoder hvor bilder plutselig ligger på andre nettsider, og det på store komersielle nettsted. Er enig i at det ikke er vakkert for bildet, men synes det er greit å gjøre det litt verre å ta et bilde. Det går selvsagt an å klone det vekk, eller beskjære det vekk, men vedkommende som gjør den jobben er ihvertfall klar over at det ikke er lov å ta bildet!
Bildets størrelse/oppløsning er selvsagt for lite til trykk, men til webbruk er det jo stort nok i massevis.

Stian
Ole Martin D.

Hallo Stian. Skal ikke kritisere noe i forhold til dette bilde. Det er en sjelden opplevelse du har festet til brikken og det er nesten umulig å plassere dyr/fotograf i gunstig posisjon når en plutselig opplever noe slikt.
Flott naturdokument og vi i Flatanger er litt PR kåte så jeg synes du skulle smokka til med ein kjempetekst. Ta med hele slekta + venner!
Aleksander M.

Hei
Greit bilde av ekornet. Flott situasjon.

Mvh Aleksander
Kjartan T.

Jag skjønner ikke kritikken som kommer om lyset i et slikt naturbilde fra vinterskogen. Her og på jerpebildene dine har du jo litt lys, og du har riktig lys.

Situasjonen der du har fanget et ekorn som er ut for å hente isolasjon er jo ganske unik, og jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde dette bildet i arkivet. Noe helt annet en alle dissse søte ekorna på foringsplasser og langt vanskeligere å få.

Dette er et godt reportasje/bokbilde som det er enkelt å knytte tekst til. Får du et par bilder til med dyr/fugler som jobber for å holde kulda ute så har du snart nok til en artikkel som garantert er salgbar. Bra Stian, veldig bra!

(Når det gjelder vannmerket så føler vel jeg også at det er noe unødvendig. Rapper noen bildet ditt så kan du virkelig ta deg godt betalt, med loven i hånd, men vil du være på den sikre sida så betyr det merket lite for meg som kikker på fotoet her på ''dotten''.)
Laurberg G.

Hej. Et udmærket billede. Men synd at sætte tekster og vandmærker på. Og finder man sine billeder på andre sider er det penge lige ned i foret uden besvær. Så lad være med at ødelægge gode billeder på den måde. mvh. lau
John B.

Hei Igjen !

Det er bare å beklage, men det er skjermen på jobben min som er helt på trynet, så det med for dårlig lys ser jeg nå hjemme på min lcd skjerm at ikke er tilfelle....
Så ved nærmere ettersyn så synes jeg at dette er et av dine beste bilder så langt...
Signaturen din kan jeg forsatt ikke like.....
John B.
Stian H.

Takk for kommentarer!

Skjønner det er delte meninger om vannmerket, mulig jeg er overdrevet redd for at noen skal stjele bildene jeg har holdt på å fryse på meg kattunger for å få, og som jeg selv mener det ikke er så enkelt bare å gå ut å knipse. Dette bildet var jo egentlig en kombinasjon av griseflaks og lang, usannsynlig kald venting uten å røre en labb. Morsomt når det blir belønnet med slik artig adferd! Tror ikke jeg har vært så nedkjølet frivillig noen gang, og beina var så nedfrosset at jeg knapt klart gå til bilen... jævelsk inn i det røde h..... vondt. Berga nesten uten forfrysning, men det ble nok en søt liten flekk på nesa :-)

JB: Bra det ble oppklart, ble litt betenkt over at alle bildene var for mørke;-)

Stian
Kjell Ivar Ø.

Et artigt og fortellende bilde. Mvh Kjell Ivar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu