prøveromsmonster
Bildet inngår i albumet personer i situasjoner -
Utstyr
  • fuji finepixx 4700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger862
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24099} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Iver N.

Kult bilde. Hadde kanskje blitt enda mer dramatisk dersom kleshengerne hadde hengt på ''din side''.
Tarjei Ekenes K.

det har du absolutt rett i. tok noen flere frekke oxo. men liker ikke å legge ut serier. takk!
Eskil O.

Enig med Iver, stilig ide, godt utsnitt, monster? syns hun så ganske snill ut.

Eskil.
Tarjei Ekenes K.

tittelen er vel henvist på alle de jenter som bruker 25 % av livene sine i prøverom....og hvor mange blir det???? hehe... monster er bare en henvisning til en som fråtser....ikke noe negativt i det...
det er vel den største forskjellen mellom mann/kvinne, jente/gutt. Vi bruker 3 minutter, de 3 timer. hehe, gjelder andre situasjoner oxo..
Tarjei Ekenes K.

kom på at det egentlig er ganske unaturlig å henge klærne på utsiden av prøverommet, så jeg vet ikke iver, vi får overlate litt til fantasien.
Iver N.

Ja, enig i det, men da hadde det sett ut som om det var du som sto inne i prøverommet, eller at dere hadde byttet plass. Men dette var jo min mening før du forklarte tittelen nærmere.
Tarjei Ekenes K.

si si senôr.
Arne S.

God ide! Godt gjennomført! Men hvor finnes de? :) Arne

Tarjei Ekenes K.

hennes & mauritz,ved oslo city, mens dept.
(null kø - hehe, bra for smarte jenter)
Oliver S.

Forstår ikke ... eller rettere sagt fårstår det hele.

Man diskuterer disse kleshengerne, og det er en grunn til det. De forstyrrer hele komposisjonen. Hvis de hadde brøte med symetrien hadde det vært en ting, men de lager uro og rot.
Hvis man hadde tatt vekk disse hadde bildet blitt ti ganger bedre...

Ta de vekk. Prøv og se hva som skjer..
Når ideen er bedre enn bildet er det nesten altid et misslykket motiv.
Når bildet er bedre enn ideen trenger man ikke nevne noen ide..ergo Bilde/foto er 90% ide godt gjenomført.

Tarjei Ekenes K.

tja, da blir det vel en kahytt med et kuøye, og ikke et prøverom ?
men jeg er enig i at bildet blir cleanere uten.
Oliver S.

Da skulle du ha flyttet de når du tokk bildet so de passet inn i koposisjonen.
Og det er her forskjellen mellom å ta bilder å ''fotografere'' kommer inn. Hele tiden passe på at motivet ikke kommer i veien for bildet.

Husk at alle momenter/elementer/former på billedflaten har en virkning/påvirkning/utrykk på hvordan bilde oppfattes.
Det er kun former som hjernen gjenkjenner som noe det har sett før.

Og med sånne bilder som dette, som i grunnen er så formsterke så må man la alt falle resultatet til gode. Formen til disse ''tennene'' må passe/atå i forhold til resten av formen i den tatale billedflaten.

når du tar bilder, prøv å ''se'' bildet. Tenk på at det til slutt bilr et 2-dimensjonalt, flatt papir med former på. I det man tar et bilde er det man ser i 3d, men det oppfattes helt anderledes når det bilr 2d. Det er som man skal tegne noe, det er ikke tilfeldig hvor man plaserer ting på arket. Så da er det heller ikke tilfeldig hvor elementer i en komposisjon plasseres i et ''godt bilde''.....

Jeg misstenker deg for å ''se'' dette bildet etter at du tokk det. Tittelen ble funnet på etter at du så bildet på pc-skjermen. Jeg tar vell neppe feil når jeg påstår at du ikke så/merket hengerne før du trykket på knappen.....
Det er det jeg snakker om når jeg mener å ''se'' bildet.... på samme måte som å være oppmerksom på bakgrunnen før man tykker på den j**** knappen...

men jeg har skjelden hørt om noen som har blitt dårligere fotografer med litt trening. Jeg vet om noen, men de er en klar minoritet....

Tarjei Ekenes K.

ja, etter å ha lest kommentarene dine nøyere igjennom, vil jeg si at du faktisk hjelper meg på vei. Jeg tror nok vi tenker litt forskjellig, men jeg merker at du har peiling.
det er alikevel litt vanskelig å godta all kritikken fordi jeg har nesten bare muligheten til å ta snapshots. kameraet har ikke noe særlig funksjoner og jeg merker at det er lettere å få tatt bilder om sommeren når lyset er bedre og folk er ikke så stressa, fordi kameraet er veldig avhengig av lys. jeg har heller ingen separat blits. alikevel er nok jeg en rastløs person som liker å fange øyeblikket der og da. dette bildet så jeg der og da og hengerene så jeg også, men tittelen kom etterpå. det er sant. jeg prøver vanligvis å se etter om bildet og bakrunnen blir bra der og da, men har kanskje ikke hatt så god tid på meg i det siste. du vet hvor vanskelig det kan være å svelge kritikk når man har en visjon, men jeg må bare lære meg å være ydmyk for å lære enda mer, men også få tak i et bedre kamera, selv om blikket er det viktigste. Jeg synes dine kommentarer er blitt bedre, for i begynnelsen trodde jeg du satt småfull på natta og bare var kritisk til alt. så takk, jeg skal jobbe med saken. men jeg ønsker meg penere vær eller et bedre kamera. gjerne begge deler.
randi F.

Joa, det er greit å være ydmyk, men til en viss grad. Jeg har merket meg at Oliver Sanndal har kommentert mange av dine bilder, eller la meg heller si kritisert!
Til tider synes jeg han har gått langt over streken med sine kommentarer og reagerer derfor ganske sterkt på dette. Især da han ikke han lagt ute et bilde selv. Så til Oliver har jeg følgende å si. Før du kommer med mer kritikk, kan du ikke legge ut bilder selv, så vi får se hvilken brilliant fotograf du faktisk er!! Når du hele tiden kommer med slik krass kritikk, synes jeg det er på tide at du viser frem litt av dine egne verk!!

Mvh

Randi
Thomas Røst S.

tja.
det er vel egentlig alt for få som kommer med ''krass kritikk'' her ute.

vi legger vel ut bilder nu og da for å få litt pepper, litt feedback og litt veiledning...

og litt diskurs...

heller det enn bare jabbete snillisme...

når så er sagt:
jeg syns det er et fedt shot, nu som hele bakgrunnen er gjennomforklart...

syns i utganspunktet at blikket hennes tok mer oppmerksomhet en de så mye omtalte kleshengere, og at disse bringer liv i bildeflaten, uten å forstyrre for mye...

men jeg ska´kke si jeg veit det for sikkert:)

keep on keeping on!
t.
Tarjei Ekenes K.

ja, jeg får vel bare si meg enig med alle, og legge til at KONSTRUKTIV kritikk er veldig bra, men man må også legge til rette at folk har forskjellig smak. det finnes muligens retningslinjer for hva som er et godt bilde, men motivet/objektet/ideèn, tror jeg er veldig individuellt og avhenger av smak. men takk alle for at dere viser interesse!
kjempebra!
Oliver S.

Hven har sagt at jeg ikke er småfull på kvelden......???

Jeg er småfull både her og der.... at jeg er ederu og vis vil jeg ikke ha på meg...
Øivind E.

Hadde vært et perfekt bilde for et CD-cover. Jeg virkelig digger slike grafisk enkle bilder. Funker som pokker!
Tarjei Ekenes K.

kjempehyggelig øyvind!

ja, det er bare å si ifra
hvis du finner noe du kan bruke i jobben din.

jeg skal jo prøve å leve av
musikk, bilder og tekst
fremmover...

! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu