Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger365
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241023} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Tom T.
Hei!

Linjene og former er bra. Liker den duse stemningen i bilde + fargene. Kunne kanskje økt kontrastene noe eller ikke .

Bra sett.

mvh Tom Tveitan
Steinulf L.
En smakssak, selvfølgelig, men synes dette blir for uskarpt og tomt. Mangler et interessepunkt, fortrinnsvis i fokus.
Øyvind A.
Greit nok, men litt kjedelig. Jeg savner et eller annet som kunne få det til å pirre sansene litt mer.
Ø.
Ivar B.
Jeg synes dette er særdeles vellykket jeg Stig Børre. Jeg opplever bildet utrolig stemningsfullt og vart. Kontrastløsheten er hele stemninga synes jeg. En slik naturstemning er utrolig vanskelig å få fram i bilder spesielt i vebformatet synes jeg, men linjer, toner, kontrastløsheten og softingen fungerer godt her og gir en harmonisk stillhet. Den litt mørkere linjen i toppen inn fra venstre redder bildet fra å bli for flatt. I mine øyne en stemningsformidling og naturfotografi av høy kvalitet, men så er jeg naturromantikker av verste sort også:-) Mvh Ivar.
Knut L.
Takk for sporene !

Det strammet opp komposisjonen, skapte en liten historie og stemning i bildet.

mvh
Knut
Eva Marie P.
Dette bildet ble skikkelig bra når jeg bøyde skjermen min litt. Utrolig god effekt med de sporene:)
Så enkelt og så vakkert!
-epl
Anne-Lise S.
Svært enkelt, men likevel gjør det meg nysgjerrig ift at dyresporene forsvinner ut av bildet. Hvilket dyr kan det være spor etter tro? Rådyr kanskje... Liker godt den isblå fargetonene som gjenganger her. Tenkte først at dette ble vel lyst, men ettersom jeg ser faller det mer og mer i smak. Flott buet linje i snøen, og fine konturer.

Anne-Lise
Odd E. k.
Hei Stig Børre!

Flotte farger der kontrasten i snøen fremmer linjene i terrenget og setter de i perspektiv. Meget bra komposisjonen og utsnittet som fremmer stemningen og motivet meget bra!

Mvh

Odd E.
Gunnar John C.
Sart og subtilt, synes jeg. For meg pendler dette på en interessant måte mellom fritt nonfigurativt valørspill og konkret naturbilde. Fokuserer man på fotsporene er det straks naturmotivet som overtar.

Farveflatene og konturløsheten, såvel som sporene ut i intet, skaper en litt tom, fjern stemning hos meg. Vakkert og rolig, nesten på grensen til det søvndyssende.

Gunnar
Inger-Lise S.
Herlig minimalistisk, rolig og sart. Sporene gjør mye for bildet.

Inger-Lise
Kathrine Wegner s.
Det hadde vært fint om sporene hadde vært mer i fokus enn det mørke partiet til venstre. Ellers var kurvene i bildet veldig behagelige. Det er behagelig forstyrrende at kurvene ikke helt følger hverandre.
Vidar S.
Hei! Dette er et bilde som fort kunne vært totalt uinteressant og kjedelig.
Men måten du har lagd dette bløte, diffuse, og tildels kalde uttrykket (men kanskje ikke dystert) ...og fotsporene som tar deg med inn i bildet og ut igjen, gjør at dette er et bilde hvor tankene inviterer deg med på en reise...hvis du vil. For å vurdere et slikt bilde må man nok være ''in the mood''. Jeg falt for det, i alle fall.
Teknisk sett synes jeg det diffuse og ''uskarpe'' uttrykket gjør seg og jeg personlig håper at du lar være å tukle med skarpheten og kontrasten.
Å se og vurdere hva et bilde betyr er veldig subjektivt. :o) Vidar
Odd Tore S.
Her har noen vandret inn og ut av bldet langs iskanten. Og er dermed ute av soga, ville jeg nær sagt. De bringer hverken blikket mitt eller meg noen sted før de er ute.
Mulig at det er grunn til å filosofere litt over det, eller la seg irritere litt.
Bildet er sart og drømmende i stilen, kaldt uten å være skikkelig kaldt.
Men jeg får liksom ikke skikkelig engasjement av det. Kanskje burde jeg heller ta meg en tur ut i snøkavet med kameraet mitt og oppleve selv igjen hvor vanskelige slike motiver er.
Odd Tore
Stig Børre E.
Takk for kommentarer og kritikk!
Dette er et bilde som jeg var veldig i tvil om jeg skulle ''vise frem''. Komposisjonen er ikke helt etter boka - og sporene som streifer innom bildet i underkant er kanskje ikke helt optimalt plassert. Kontrastene syns jeg skal være slik de er - uttrykket skal være litt drømmende og vagt.

StigB
Rune S.
Selv om komposisjonen ikke er helt etter boka synes jeg det er en fin komposisjon og god stemning, sart og vakkert. Jeg synes følelsen får gå føre boka. Men det blir litt for diffust for meg. Det er jo en smaksak. Du vil ha det slik og da er det OK. Jeg ville ha burnet opp sporene pluss teksturene i isen forsiktig. f.eks.

Mvh
Rune S
Jan Frode A.
Ofte tror jeg det er en fordel å ikke ha lest den 'boka' ;-) Jeg mener, en skal vel ikke alltid henge seg opp i komposisjonregler, men heller se mulighetene i avvik. Da får en brytninger som gir spenning og litt uvante vinkler og mønster i forhold til det 'vedtatte'.
Jeg liker dene lyse flata, med sine valører og former. Sporene leker seg på en måte gjennom bildeflata, slik spor skal gjøre. Fine toner og former i de varierende valørene av det lyse og myke blå.

mvh Jan Frode
Dorte G.
Nydelig vart og puddersnøete! Alt annet enn kjedelig, synes jeg.
Geir F.
Dette er et bilde i Theodor Kittelsens ånd.
Natur og mystikk.

''Jeg syntes så tydelig jeg så noen som gikk lydløst gjennom sneen.
Jeg snudde meg en gang til. Men sporene var borte.''

Dette inntrykkket får jeg her. Nettopp på grunn av det minimalistiske uttrykket.

-fløde-
Avsluttet .
Eventyrlig vakkert,sart og spennende.
Går alt dette ann på en gang?
Ja slik opplevde iallefall jeg dette bildet:-)
Ren nytelse.
Hilsen Tone!
Stig Børre E.
Takk for nye kommentarer!
Hyggelig og uventet at dette slo såpass bra ann.

StigB
Karl-Johan V.
Flott bilde! Litt nedtoning av det skarpeste lyset hadde vært mer behagelig. Men utenom det; et fantastisk motiv og de forskjellige fargenyansene er fine...dette bildet fortjener et soundtrack!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu