Bildet inngår i albumet Katter - Det er "bare" et kattebilde...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger272
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241127} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rune S.

Flott sommerstemning i nydelige farger, synes jeg! Liker komposisjonen og fargene. Flott med fokus på kattens øyer, der den smyger efter bytte. Ekstra krydder med de gule sommerblomstene i den grønne engen. Usikker på de hviteste feltene.

Mvh
Rune S
Ivar B.

God komposisjon der du får fram både det myke og vakre i katten, samtidig som du får fram rovdyret, Meget flott med gresset forran øynene som delevis skjuler katten som ligger på lur. Mvh Ivar.
Carina Hedegaard F.

Fin pus du har her! Fint at skarpheten ligger på øynene der den ligger og lurer i gresset.. Jeg tror likevel at bildet kunne blitt mindre rotete uten gresset foran ansiktet på katten.. Men ser samtidig at den ligger som om den har gjemt seg litt og at derfor gresset bør være der...

Mvh Carina
Odd Tore S.

Gisse, nå som jungelkatt?
Jeg synes det ser ut som om den ligger og nyter livet her, riktignok på en litt årvåken måte.
Men det snikende rovdyret med fokus på mus, fugl eller gresshoppe ser jeg ikke, alt for avslappet, ingen spent hale med haletipp som beveger seg. Hvorfor gjør den forresten det når pus er på jakt? Er det for å avlede oppmerksomheten fra resten av katten der den sniker seg fram, klar til sprang?
Småkoselig sommerbilde.
Odd Tore
ingeborg w.

Dette er Gisse som ung. Han har blitt bredere og mer satt enn han var på dette bildet. Her liker jeg godt kveldslyset og hvordan han er delvis skjult i gresset samtidig som det tekniske sitter, fokus på øynene, skarphet og eksponering. Odd Tore, hvorfor de vifter med halen, tja, jeg har alltid bare sett det som tegn på opphisselse og at de girer seg opp til spranget, litt som en målvakt i håndball som står og hopper opp og ned før straffesparket.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu