krøllekvist
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger277
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241266} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jan Ivar V.
Behagelige, duse fargetoner. Det er først og fremst den fine blåfargen i den uklare bakgrunnen jeg liker ved dette bildet. Den kvisten som stikker lengst ut i midten av bildet er litt uklar, og rett over er det en snodig uklar figur som jeg ville prøvd å klone bort. Jeg tror bildet hadde vært bedre uten disse to dominerende elementene midt i bildet. Men det er jo bare min mening. Nede til venstre var det fine skarp/uskarp dimensjoner.
Anne-Lise S.
Her er det øvre del av bildet jeg faller for. Greina som buer seg, og skyggen (?) eller en annen grein i bue bakenfor + blåfargene. Nydelige! Veldig sansen for dette!

Anne-Lise
Ivar B.
Hei Hilde!
Har brukt litt tid på dette nå, men innrømmer at jeg ikke får helt taket på det. Jeg liker blåtonen og virrvarre i busken. Var innom tanken på et kutt i toppen til rett under den uskarpe kvisten i bakgrunnen oppe, men har endet på at den må være med som et positivt irritasjonsmoment for å skape liv i bildet. Sitter også med følelsen av at jeg ville sett mer av virvaret i kvisten nede til venstre. Jeg har ingen løsning, men er som sagt ikke helt fortrolig med dette slik det er. Blir ikke helt stående applaus fra meg denne gangen, men det har du fått så mange ganger før at det tåler du nok:-)
Eivind B.
Det er dynamikken mellom de to kvistene i topp som gjør bildet. Tror jeg ville gått for en mer minimalistisk løsning, bildet tåler nok et lite kapp nederst, men det er såppass mye potensiale i motivet at jeg nok ville komponert det på nytt, hvis jeg hadde mulighet. Fin bakgrunn. Mvh Eivind
Ketil K.
Utradisjonelt og spennende bilde som utmerket kan tolkes i overført betydning.

Det fortellende i bildet er meget bra med en ryddig og lys øvre del mot et tungsindig rot nederst. Det nederste er typisk depressivt og toppen nærmer seg den maniske perioden med et bra trinnvis stigningsforhold i 3 kvistnivåer og lys, der mørket samtidig kaster lange skygger oppover og ikke helt vil gi slipp på taket.

Dette må da kunne egne seg som en psykologisk illustrasjon?
hilde b l.
Takk for kommentarer. Kjekt å høre ulike synspunkter / oppfatninger.

Ivar: helt iorden, jeg tler det så godt :)

Ketil: takk for tolking. Spennende.

-hilde b
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu