Prinsessa som målbandt det stygge vær-Trollet: The Hollywood version.
I disse Oscar-tider..... Har samme motiv tidligere, men faktisk ikke samme bile; de er tatt med et noen sekunders mellomrom, og da så....
''Hollywood''-fargen er like uekte som det meste i Holllywood
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1023
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241287} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (37)
Jóhann Á.

Hei Fred!
Syns nå det var noe mer religiøst over det hele; tilbedende nærmest. Fantastiske skyformasjoner du har fanget og dameskikkelsen har vi sett før, tror jeg. Det virker som det er noe rart i rundt damen, kanskje en overnaturlig uro?!?
Men det hele er greit ''iscenesatt'', akkurat som Hollywood! Men tror kanskje ikke det blir en Oscar fra meg, men Onkel Oskar hadde vært greit!

MvH, Johann
Fred S.

Hei Johann, takker, og noen raske ord når jeg først har deg på tråden: Har funnet ''Wild West'', i fall Irene fremdeles er interessert...
Ellers tror jeg nok Onkel Oskar kan være vel så hyggelig som Oscar-utdelingen, men lenge siden jeg har vært der.... ( på onkel Oskar, for å presisere....)

vh fred
Tom T.

Hei!

Bilde er meget bra:) Er noe ''gothisk '' over dette bilde , kjempe fin komp.

mvh Tom Tveitan
Monika Frisvold V.

Hei Fred
Dette var bare nydelig..
flott komp..lys, å skynene med lysstrålene som går i linjer er nydelige.
meget mektig bilde... liker dette!
mvh monika
Bodil Kristine F.


Overdådig bilde med drømmeaktig stemning. Drama og mystikk. En blanding av Hollywood og religiøsitet. Får assossiasjoner til fotografiets historie fra tidlig 1900-tall. Dette funker.

Mvh Bo
Hege J.

En Fred-spesial dette!
Man kan på lang vei se at det er ditt bilde, og det er et kompliment.

Et dramatisk og vellaget bilde med mye mystikk.

Er ikke så opptatt av Oscar-utdelingen, men bildet taler for seg selv og er vel verdt en kommentar. :-)

Mvh Hege
Eva Marie P.

-Stilig bilde:)Kreativt og flott komponert. Skyene er jo utrolige og lys og skygger lager flotte effekter.
-epl
Fred S.

Takk for fine kommentarer til et bilde som vel først og fremst er et et godt (?) eksempel på hvordan en kan presse mest mulig saft ut av en fotografisk sviske....

vh fred
Ivar B.

Ser da tydelig ut til at dama rekker sine hender opp mot skyene som har en menneskelignende struktur. Jeg ser både panne, nese, munn, hals og attpåtil med en ring i øret oppe i skyen til venstre. På et vis noe religiøst over både dama og lyset, men ''guden'' oppe i skyen ser da mer ut som et troll. Visuelt er det et greit bilde men ikke stående applaus herfra. Mvh Ivar.
Tone B.

hehe ''fotografisk sviske'' jaja du kan få sagt det du Fred :-)

Har sett dette bildet før men det er fremdeles like flott! Lyset og fargetonene er flotte. Fin komposisjon med en velplassert prinsesse. Flott stemning.

Bra levert dette!
Knut L.

Det er bare lydsetting av momonerkoret som mangler !

Ellers er det flott utført - mektig storslått, - og snart skimter vi erkengelen Gabriel i stråleglansen.

;-)
Knut
Brita Helen E.

Hei!
Et fantastisk vakkert skue!
Skyformasjonene og lyset er fabelaktig bra. Et veldig mektig og religiøst preg over bildet. Bra komp. Godt jobba! :)

Mvh Brita...
Joachim H.

Utrolig tøft bilde dette her

virker som om det er noen på veg ned for å hente henne til en annen verden eller dimmensjon. Veldig bra :)

Effekten du har fått til med himmelen var rå lekker :)

mvh

JH
Kjell G.

Hadde noen av aktørene i det gamle testamentet hatt et kamera, ville man kanskje ha funnet noe så imponerende på brikken ved utgravingen.

mvh kjellg
Odd Tore S.

Voldsom sak, gjorde meg litt samme tanke som Kjell om gammeltestamentlig stil, og en ikke særlig nådig gud forkledd som en sky.
Nå tror jeg ikke at prinsessa målbandt hverken værtrollet eller guden, hvem av disse det nå måtte være, men at hun snarere trygler om at nå er det nok, og at hun er villig til å tilbe han om han bare kunne la det slutte å snø og blåse. Jeg ser ikke i holdningen hennes at hun truer.
Sørlandsversjonen av tolkning.
Meget effektfullt.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.

Majestetisk og religiøst. Du har fått utnytta himmeloriginalen godt her, men fargene kunne du gjerne ha beholdt. Jeg synes ikke særlig om den skittne orange.. Gråtoner liker jeg bedre for dette bildet, tror jeg. Dama har fortsatt en fin positur, og hun blir lita i de enorme omgivelsene. Men det er litt ugg rundt henne. Kanskje kloneren ikke har gjort sitt beste denne gang. Skyene har en fin glød innimellom.

Ha en fin vinterferie!
vh ingebjørg
Rune S.

Om dette var en sviske, så var du flink til å utnytte den. Nydelig komposisjon med svært flott englelys igjenom de dramatiske skyene og dama i flott positur. Enig i at bildet har et religiøst preg. Et motiv for den gamle kunstneren Albrecht Dürer. Bra Hollywoodjobb:-)

Mvh
Rune S
Geir F.

Kitsch og overlesset. Sterke farger.
Du kjører linja helt ut og skaper et bilde som man bare blir sittende å beundre og beundre...
Noen ganger blir man bare rent misunnnelig på hva andre kan få til!
Så er tilfelle her!!

-fløde-
Fred S.

Hei, og takk for sprudlende kommentarer. Sviske, sitron, melon, uansett har jeg presset denne langt nok nå, Hollywood-versjonen ligger på en annen norsk side også, så nok er vel snart nok.
Stående applaus har jeg ikke behov for, men tar gjerne i mot applaus både sittende og liggende. Synes videre at det er sært og hyggelig at det religiøse aspektet blir så sterkt framhevet av mange, hvis noen også snart blander inn det musikalske, i den forstand at de oppfatter jenta som dirigent, i ferd med å geleide Værgudenes Kristelige Mannskor gjennom '' Himmelske fader'', så er vel begeret i ferd med å renne over.
Ellers er det jo bare å beklage at en ikke hadde kamera i gammeltestamentlige tider, Kjell G., er helt enig med deg der. Et raskt snapshot av Moses i ferd med å knuse Gullkalven hadde vært noe for foto.no; tror jeg ville ha foretrukket det i nettopp de fargene dere ser her.....

vh fred
Ann F.

For å si det slik, du har i alle fall dratt'n helt ut, og skal man først omgås klisjéer, hvorfor ikke gjøre det med trøkk.
Jeg ser for meg innledningsbildet til en Ava Gardner-film. Det fikk meg til å tenke på det bildet av dama som står midt i stråleglansen og hever fakkelen, i starten på filmene fra 40- og 50tallet.
mvh Ann
Eivind B.

Episk...
Bjørg S.

Vakkert og dramatisk med fantastiske farger og en nydelig glød i bildet.
Liker assiasjonen mot en dramatisk scene i en guddommelig film.
Virkelig et lekkert bilde det her.

Bjørg :-)
Fred S.

Takk til dere tre også:
Ann: Ja, hvilke andre steder enn Hollywood er det ''oldiser'' som deg og meg har klisjeene sine fra ..? Bare det at du nevner Ava Gardner , og at jeg husker henne godt, forteller litt om vår årgang, men det er jo en bra årgang , da, som tåler lagring. Vet ikke helt hvorfor du nevner akkurat Ava Gardner, forresten, men kanskje en eller annen film som du forbinder med bildet mitt ?
Dama med fakkelen; er ikke hun oppegående enda ? Lurer på om det ikke er Universal som har henne, hvis da de ikke har denne Matterhornlignende fjelltoppen, som igjen muligens er Warner Bros, hvis da de eksisterer enda, og som uansett ikke har Løva, fordi det er Metro Goldwyn Mayer, og hvis ikke dette er Onsdag Morgen Mimring så vet ikke jeg...

vh fred
Avsluttet .

Fred.

Jeg ''skroller'' meg nedover for å finne plass til å gi nok en positiv kommentar.

Det meste er jo sagt, men ros kan man aldri gi nok av.

''Flott levert''


Venlig hilsen
Arne
Torbjørn K.

100% knallbra dette her! Nydelig dramatikk i himmelen og bra komponert med prinsessa som strekker ut armen!

Torbjørn
Anne Ø.

Et mektig motiv, bilde.
Artig å lese alt som aasosieres med bilde ditt.
Jeg får også mange tanker, følelse her,
kanskje henimot noe sacralt.
Er denne jenta satt inn i ettertid eller er dette
samme øyeblikk? Uansett et fabelaktig utrykk.

Anne:)
Fred S.

Takk for fine kommentarer på to av bildene mine, Anne; hyggelig at du har sans for dem. Her er nok jenta satt inn i ettertid, hun er hovedmotiv i et av de første bildene jeg la ut på foto.no, for snart 5 år siden, nemlig dette:bilde nr. 38357

vh fred
Anna Rosa L.

Du så rart at jeg ikke har oppdaget deg før nå, så flotte bilder du har!!!
Dette bildet her er bare helt fantastisk, og jeg elsker det på alle måter!
Bokmerkes og anbefales!
-rosa-
Odd E. k.

Hei Fred!

Gir meg hen... henger meg på de positive kommentarene over. Meget fasinerende og flott dette, da lyset, komposisjonen, kreativiteten og utsnittet er upåklagelig bra.
En anbefaling fra meg..

Mvh

Odd E.
Avsluttet .

Kjempefint bilde. Liker fargevalget og bra etterarb:)
Fredrik E.

Grattis Fred, kjempemessig bilde..strålende :)
Fredrik
John B.

Hei!!
Alt er allerede sagt, men jeg sier alt en gang til...Terninkast 10+++++
John B.
Monika J.

Veldig bra. liker komposisjonen, gir ekstra spenning.
Anne E.S. E.

Et overdådig bilde, men jeg må innrømme at jeg liker det. Storslagent. Fargen du har valgt passer til motivet. Kunne vært tatt ut av Ringenes Herre. Altså mine indre bilder fra boka.

MVH Anne
Fred S.

Hei, Prinsessa her ! Artig å bli gjenoppdaget... Jeg er helt målbundet !
Har feiret bursdagen til han som laget meg, og er lysvåken. Ikke uten grunn at han heter Fred, men neiggu om han fortjener navnet sitt, den gretne og arrogante bråkmakeren. Han er langt fra lysvåken...., og han skal på jobb i morra tidlig... Herregud.
I alle fall, han hilser og sier takk for kommentarene. Bare tull, det er ikke han som fortjener kommentarer, det er jeg. Bare se hvor flott jeg tar meg ut i profil.... . My boobs are OK, yes ? Hollywoodversjon, vet dere...

Prinsessa.
Tove H.

Et storslagent bilde som jeg ikke hadde sett tidligere! Som et eventyr!
Mvh Tove
Anders V.

Hei Fred

likte dette bilde veldig godt,
forresten likte mange av bildene dine...:-)
Morsom tittel..

mvh
Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu