sunderland
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241355} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Steinulf L.

Har ikke vært i Sunderland på snart 30 år, men jeg kjenner igjen været.
Odd Tore S.

Flott fotovær dette, mye mer spennende enn blå himmel og glatt vann.
Her både glefser og høljer det.
Grei diagonalkomp med fyret bra plassert i bildeflaten.
Åtvaringa kan vel diskuteres, en fargeklatt i seg selv, neppe nødvendig under dagens forhold, når det gjelder bading, og kanskje heller ikke som del av motivet. Jeg har ingen sterk mening om dette.
Når jeg ser på bildet, synes jeg at blikket litt for raskt stanger i høyre kan. Kunne tenkt meg litt mer vidvinkel. Vidvinkelen min og regvær går ikke så bra sammen fordi solblenderen, som jeg forøvrig ikke har, fordi den er så grunn, er så grunn.
Odd Tore
Inge S.

Hei.
Et grått og trist fotovær som du har klart og formiddle her. Er litt
usikker på dette skiltet. Syns den tar litt for mye oppmerksomhet.
Kanskje nøytralisert den litt ved og fjernet rødfargen
hadde hjelpet.
Ellers bra.

Mvh Inge
Ann F.

Skiltet hører med. Det er en vesentlig del av historien. Og også rødfargen. Faktisk kunne jeg tenkt med en desaturering av det meste ellers utenom skiltet, ikke helt uten farge, men betydelig svakere.
Bortsett fra det, er jeg enig med Odd Tore i vinkelen på rekkverket, den ble lovlig bratt. Du har i utgangspunktet et godt fotografisk øye, småjusteringer må til hos de fleste.

mvh Ann
Per Ove H.

Har absolutt sansen for dette advarselsskiltet som skjærer ut. Med oppvekst på Sunnmørskysten er det ikke vanskelig å kjenne igjen ganske mange av elementene her - skinnet fra våt asfalt og våt brungrå betong og regnværet som demper farvene og slører konturene innover i landskapet. Dette er godt formidlet.

Mvh
POH
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Skiltet må være med. Har versjoner uten det også, men i dette tilfellet var det et forsøk på å se humoren i denne unødvendige advarselen. Ingen vil vel svømme i slikt vær. Det sier også litt om at været ofte er annerledes. Denne dagen var første dagen det regnet på lang, lang tid, så under andre forhold trengs kanskje skiltet. Kanskje mer morsomt for meg som var der enn for de som bare ser bildet. Vinkelen, tja, ser poenget, men tenkte ikke på det da.
Rune S.

Liker denne komposisjonen meget godt! Det røde skiltet synes jeg passer meget godt inn og ligger fint plassert i bildet. Fin grå-våt-forblåst stemning!

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu