Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger267
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242022} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole-Kristian T.

Hei Magnus! Dette blir litt ''tja'' for meg..Legger ut en serie selv med tema ''trær/grafikk'' for tiden, så jeg er opptatt av trær som motiv. Men jeg synes dette blir litt rotete; jeg liker stammen som ligger nede, med et tynt snølag på, den skaper en diagonal linje som bryter fint med de mørke, loddrette stammene. Det er vel kvistverket i forgrunnen som jeg synes blir for ''mye''. Vel, dette var mine tanker om bildet ditt :)
Odd Tore S.

Rotete, ja, men slik er det nå i skogen til tider. Noen må falle for at andre skal vokse og stå, snø og barkebiller ordner slik. Bildet forteller en historie som ikke er en nytelse for øyet, men høyst reell.
Som det passer seg er det et visst resignert preg over bildet. Dette forsterkes om det gjøres om til gråtoner, og jeg synes at det ville stått sterkere som bilde i s/h. Ingen god begrunnelse annet enn personlig smak og synsing.
Dette er forresten o-løperens ''drøm'', særlig når slike felt ikke er på kartet. Det er fortsatt mer enn nok av slikt f.eks. i Maridalen etter vinteren med toppbrekk for to-tre år siden.
Odd Tore
Tom T.

Har sett på bilde ditt noen ganger. Skogen er en stor utfordring å fotografere, her er mye kaos . Bilde ditt har et fokus ved de trærne som ligger nede og det er bra. Bilde har fin farge tone og lys. Noe kaos er det her, er vel meningen her.

Stå på:)

mvh Tom Tveitan

Magnus R.

Takk for kommentarer. Det er akkurat kaoset som jeg synes er spennende.
Er så heldig at jeg har et slikt område kun 50 meter fra hytta. Her er det motiver i hytt og pine og artsrikdommen er stor. Bildet er tatt en dag med et lite lag nysnø. Strukturen og tonene i bakke og på trær var ikke helt nedsnødd.
Synes den rød fargen på den ene granen var et blikkfang i det ellers grå landskapet.

Magnus
Ole-Kristian T.

Hei igjen! Gikk tilbake til bildet ditt og leste kommentarer; merker jeg forandrer mening om bildet og spesielt ''rotet'' :) Bildet blir bedre jo mer jeg ser på det, for meg blir den rød-gule flaten på den liggende stokken ''roen'' i rotet. De duse fargene er vakre, og redigeringen av bildet synes jeg er meget bra :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu