i lydløse vann
en bitteliten tur tilbake til blått..
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Tamron 90mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • AnnetSteinen ligger i en dam på en større stein ved utløpet av ei elv. Det blåser, og jeg sliter litt med å stå stødig nok for å holde fokus som ligger på ca. 3-5 mm. ...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger715
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242167} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (31)
Avsluttet .
Syns bildet er enkelt og lekkert.
Det lille gylne bryter det store blå på en veldig fin måte.
Og liker linjene og strukturene i det blåe.
Et drømmeaktig bilde.
Hilsen Tone!
Lars Kristian A.
Nydelig komponert bilde.
Bergliot E.
Flotte linjer og behagelige farger. Det var en helt spesiell ro over bildet ditt. Bølgene på vannet og de lyse partiene innimellom lagde liv i bildet.
Et dekorativt stykke kunst som du har presentert på en fin måte.

Bergliot:)
Tone B.
Ingebjørg; du er så utrolig flink til å få så mye av så lite! Du har funnet din egen stil og du leverer det ene flotte bildet etter det andre!

Bildet er så enkelt og så lekkert med sine flotte fargetoner og et vel plassert fokuspunkt. Fine linjer som skaper en fin dybde i bildet. Jeg faller for stemningen i bildet og kan sitte og betrakte dette i lang tid og bare la tankene fly! Nok en gang veldig flott levert fra deg!

mvh Tone
Ole Walter S.
Flott foto dette! Fin komposisjon, herlig blåfarge og ''bevegelig'' abstrakt bakgrunn. Men hva er det gule for noe, er det et høstblad eller chips fra maarud? Uansett flott var det.

Ole Walter Sundlo
Inger-Lise S.
Et bilde jeg liker godt. Spesielt fargetonene i bakgrunnen :)

Inger-Lise
Anders R.
Smakfullt! Tycker du har fått till härlig blåtonerna och en skön kontrast i den gyllene detaljen. Bra komposition tycker jag!

Mvh
Anders
Bente K.
Dette bildet tiltaler meg visuelt. Etter førsteinntrykket der form og fargekomposisjonen tiltrakk meg, ble jeg nyskjerrig på hva dette egentlig er. Jeg kom fram til at dette bildet blir som å se på skyformasjoner, det dukket stadig opp nye tolkninger. Et bilde jeg ser er en fisk som dukker opp av vannet.
mvh Bente
Ann T.
Dette er veldig flott. Fargene er det første som fanger øynene, men da er det også komposisjonen med fine linjer og ''gull klumpen'' som holder interessen. Veldig bra jobbet!
Mvh. Ann
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger alle sommen!

Ole Walter - dette er nok hverken chips eller blad, men en liten stein (ca.5.mm) som ligger i en dam på en større stein.

-ingebjørg
Siri k.
Nydelige toner og myke vakre linjer.
Perfekt plassering av fokus, og passende innramming. Finner ingenting å pirke, eller forbedringsforslag selv om jeg prøver:)
Ja dette likte jeg:)
Svein B.
Her er du der vi kjenner deg Ingebjørg. Litt forutsigbart og traust kanskje akkurat denne- men likevel så godt og grundig gjennomført som vi er vant med fra deg. Jeg synes kanskje du blir litt vel tydelig her- jeg er vant med at du overlater litt tyding og tenking til oss betraktere, men ikke i samme grad her. Bildet blir ikke dårligere av den grunn- men jeg mener du med fordel kunne spilt noe mer på nettopp dette også i dette bildet.

Mvh
Svein B
Stig Børre E.
Lekkert. Flott komposisjon og de blå myke tonene sitter som et skudd.
Stenen (?) er fint plassert, men kanskje ikke veldig spennende i seg selv.
Savner også litt skarphet på stenen.

StigB
Torbjørn K.
Et relativt klassisk IFG-bilde dette her, og jeg synes det er veldig flott. Fine blåtoner og linjer, og en enkel komposisjon. Jeg tror jeg ville foretrukket noen dypere blåtoner med mindre lilla i. Steinen kunne med fordel vært noe skarpere, men den er bra plassert i bildet.

Torbjørn
Inger Anne Maritsdotter V.
Bildet har noen lekre blåtonenyanser og steinen er pent pg pyntelig plassert i bildeflaten, eg saknar meir skarphet på steinen.
Ellers flotte komplementærfarger, bra komponert.

Inger Anne
ingebjørg fyrileiv g.
Takker igjen.

Svein - ja, jeg forstår hva du mener. Jeg var selv litt usikker på om det ble litt forutsigbart, så det er godt at du bemerker det.

Grunnen til at bildet ikke har optimal skarphet, er beskrevet som smått under ''teknisk''.


Ha en fin lørdagskveld alle ssmmen!
-ingebjørg
Anne-Lise S.
Lekkert. Enkelt og delikat. Flott plassering av steinen som er en fin kontrast til de myke linjene i vannet. Lekker blåfarge, som alltid!

Anne-Lise
Jan-Eilert P.
Pent bilde..

Har ingen forbedringsforslag. Syns dette er bra.

Jan-Eilert
Ivar B.
Behagelig og drømmende bilde. Fine bølgende linjer som gir en flott dybde. Herlig blåtone. Skarpheten er tidligere nevnt og forklart. Mvh Ivar.
Espen A. I.
Hm, ganske bra og veldig deg Ingebjørg, synes også her at du har fått rettet opp småfeil som komposisjonrettelse og fargekorrektur, som du kanskje hadde små spor av i forrige bildet i sjangeren.

Espen
Odd Tore S.
Jeg ser et lite sjøuhyre med froskeaktig hode som stikker opp av det blå og speider etter fotografer eller annet munngodt.
Slik jeg ser bildet passer graden av uskarphet helt til motivet. Problemet er vel det at det var ikke det motivet du så, men det får så være. Og jeg har ikke hatt vin til den middagen jeg ikke har spist enda.
Odd Tore
Jan Frode A.
Spennende macro, som viser at motiv som dette egner seg godt for nærmere studier. Du kommer tett innpå her, og formidler en glød sammen med gode og myke linjer. Utsnitt og format. sammen med fargetoner sitter godt. Igjen et bilde med ditt varemerke, og her syntes jeg du lykkes spesielt godt med linjene i bakgrunnen som tilfører et dybdeperspektiv i bildet.

mvh Jan Frode
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for flere tilbakemeldinger!

Espen - Hvilke bilde mener du? Jeg finner ikke hvilke komposisjon- og fargefeil du henvender til serru.

Odd Tore - Javisst er det et lite vesen der! Det var jeg riktig nok ikke oppmerksom på. Det er betryggende å høre at du har fantasi, selv uten vin ;)


Ha en fin-fin kveld alle ihopens!
-ingebjørg
Fred S.
Stein eller skjell, vann eller sand....? Liker det, som vanlig, uten å være stormende begeistret, har vel litt med en slags deja vu-opplevelse å gjøre, har sett mye som ligner før.
M;en smakfullt er det, og de blå linjene er forføreriske nok for meg. Den gule saken ville jeg ha hatt skarp, imidlertid, men vet at jeg sikkert er bortimot alene om den oppfatningen

vh fred
Brita Helen E.
Hei!
Det er noe drømmende og vakkert over mange av bildene dine som jeg liker så godt. Dette bildet føyer seg fint inn i rekken. Utrolig bra komponert. Likte at steinen hadde et såpass lite skarphetsområde. Det stod i stil til det myke og blurete vannet rundt.
Veldig delikat og vakkert dette.

Mvh Brita...
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til Fred og Brita.

Fred - ja, enten eller.. Men denne gangen stein og vann. At deja vu opplevelsen kom, kan jeg godt forstå, så det er fint at du sier det. Linjene er nok det som pirrer meg mest her også. Men så tenkte jeg at det burde være noe skarpt (...) å feste blikket på. De fleste skulle nok ha sett at den faktisk var skarp. Også jeg.

Brita - Det er godt å høre! Takk skal du ha :)


-ingebjørg
Anne Ø.
Nydelig bilde med disse myke, linjene, bølgene og steinen.
Noe svevende, herlig over dette.

Anne:)
Ole E.
Lekkert abstrakt mikrolandskap. Jeg er svak for blått, så dette faller absolutt i smak. Dette kan man drømme seg bort i, om man tar seg tid.
ingeborg w.
Jeg liker godt linjene og de kjølige blå fargene mot det varmere gule. Steinen er pent plassert. Jeg savner skarphet på den.
Magnar B.
Vakkert… komplimentært… syns du har noken fine mjuke blå linjer bakover der! Ville hatt den gule ''tingen'' litt lenger opp i bildet … ellers topp!!
ingebjørg fyrileiv g.
Tusen takk til dere fire siste!

~ ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu