Bildet inngår i albumet Island - Fiske- og jordbruk - Den Islandske økonomien er avhengig av intekter fra fiskeeksporten til utlandet. Hele 60 % av landets økonomi stammer fra fiskeindustrien. Fisket sysselsetter også 12 % av landets arbeidsstokk. Jordbruk er også viktig. Store beitemarker for sauer, kyr og hester gjør at en sauebonde kan ha opptil 5-600 sauer gående.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-04 13:12:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-03-04 15:26:40
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger425
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242472} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Avsluttet .
Veldig bra Anne-Lise.
Herlige farger og fine linjer.
Syns du har komponert dette knallbra.
Helt topp.
Hilsen Tone!
Avsluttet .
Nydelig skarpt og et flott utsnitt med fine farger..

Rune
Stig Børre E.
Spennende komposisjon med fine diagonaler og gjentagende former. Fint lys og fine farger. Har et lite kuttforslag - hva med å kutte bildet fra høyre kant litt inn på det ene skroget? Syns det gjør bildet litt mere abstrakt og at det forsterker formene.

StigB
Monika Frisvold V.
Hei Anne- Lise
Liker det jeg ser..
fint utsnitt..fine former og nydelige former...
fin komp... mvh monika
Inger Anne Maritsdotter V.
Så knallbra Anne-Lise, her formidler du igjenn et severdig bilde frå havneområdet der det ligg mange interessante motiver.

Eg likte best #1, syns #2 blei for trangt, men det er sikkert smak og behag:-)

Inger Anne
Stig Børre E.
Syns v2 ble bedre - men jeg ville kuttet litt mere slik at ikke diagonalen faller helt ut i hjørnet som her. Inn på den blå listen.

Kult bilde - blir bedre og bedre.

StigB
Anne-Lise S.
Heisann, og mange takk for gode tilbakemeldinger til dette bildet av to bauger på trålerne. Til deg Stig Børre så må jeg si jeg har prøvd mye lenger inn enn til den blå lista, og det synes jeg ikke ble bra, og derfor valgte jeg V2, men så det med diagonalen som gikk direkte ut i hjørnet... Kanskje jeg må prøve enda et kutt da, etter forslaget ditt! :-) Takker for at du gir tips!

Anne-Lise
Andreas S.
Hei

Her var det mange geometriske figurer som står i et balansert system. Veldig godt komponert. Fargene er også fint ''i takt'' med hverandre. Så dette var rett og slett veldig bra. Synes du mistet noe av den nødvendige blå delen av bildet når du kuttet, så jeg ville holdt på versjon 1. Føler det må være noe motvekt til de gule skrogene.

mvh
Andreas
Jorun Kristin N.
Hei Anne-Lise!
Flotte farger og her er jeg enig med Andreas;o)
Mvh
Jorun
Jan Frode A.
Jeg foretrekker nok versjon #1. Liker at du har såpass med det middelhavsblå vannet i høyrekanten.
Joda, bildet er fra Island, men det er noe med former og farger her, som umiddelbart lar tankene vandre hen til små fiskerlandsbyer langs middelhavskysten.
Nydelig er det i alle fall, der du trekker fram linjer og detaljer, sammen med flott lys- og fargespill. Mange detaljer uten at det blir masete. Fin komposisjon, og teknisk godt utført.

mvh Jan Frode
Ivar B.
Versjon 2 er strålende. Stig Børre har et godt poeng. Bildet abstraheres noe uten at det blir helt ugjenkjennelig. Det øker spenningen i bildet synes jeg. Fine linjer, farger og kontraster. Mvh Ivar.
Nina C. K.
Dette var et flott bilde, Anne-Lise. Jeg liker godt fargene - de varme gule tonene i kontrast til det blå, og de røde innslagene som gir trøkk til bildet. Du mister noe av balansen i motivet når du begynner å kutte. Originalversjonen er absolutt best, sett med mine øyne. Det er nok ikke for ingenting at du har presentert det slik.
Hilsen Nina
Anne-Lise S.
Heisann, og hjertelig takk for at dere gir meg deres meninger om dette bildet! :-)

Når jeg legger ut en første versjon er det fordi jeg selv er fornøyd med akkurat den versjonen. Ofte har jeg prøvd ut ulike utsnitt før jeg legger ut et bilde, og det jeg legger ut som V1 er det jeg selv da liker best. Så hender det at dere dottere ser andre ting enn hva jeg selv ser, og noen ganger hever det et bilde. Andre ganger kan det bli slik at jeg likevel liker første versjonen best. Det er jo en grunn til at den er lagt ut, ikke sant? Jeg synes likevel at det er svært verdifullt med slike forslag om kutt eller andre ting, for jeg har jo opplevd mer enn en gang at et bilde har blitt bedre, også i egne øyne, av slike endringer. Man kan se seg blind på egne bilder, eller der er rusk man ikke ser. Derfor setter jeg alltid pris på deres meninger, så både ros og ris, og tips er alltid velkomne. Noe jeg ikke setter pris på er evt. angrep på meg som person, for det mener jeg er bildet uvedkommende, og FotoDotNo er heller ikke stedet for slike kommentarer!

Takk igjen!

Anne-Lise
Tone A.
Hei
Her trudde eg først at det var gamle båtar frå Sørlandet ein sommarkveld, men har nå lese at dei er frå Island. Skarpe detaljar, fine linjer og friske fargar og kor rustdetaljane på fremste båt gir ein flott kontrast til gjentekne linjer. Refleksjonen i sjøen mjukar opp bildet og sjøen med sine friske blåtonar vil eg sjå mest av, så versjon 1 for meg.
Eg kjenner meg igjen når det gjeld å sjå seg blind på eigne bilde, og at det er godt med andre sine synspunkt. Som oftast har ein jo prøvd ut diverse utsnitt før ein legg dei ut.
Eit vakkert bilde med båtane som gir meg ei sommarkjensle også.
:) Tone
Anne-Lise S.
Vi har nok ikke slike bauger på sørlandet... Takker for fin og detaljrik kommentar, Tone! :-)

Anne-Lise
Rune S.
Meget flott komposisjon i flotte linjer og farger. Versjon #1 er best, synes jeg. Enig i Andreas S sitt resonnement, som gir best balanse mellom flatene
Flott sett.

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.
Tusen, tusen takk! Fin kommentar å få etter endt arbeidsdag! :-)

Anne-Lise
Liv F. D.
Hei Anne-Lise,
du er utrolig flink til å finne de rette motivene. Her er enda et. Veldig fine, klare farger på dette maritime bildet.
'') Liv
Anne Ø.
Spennende motiv, flotte farger og med den fine speilingen.
Har sett mange ganger på de ulike versjonene, tror
V 3 er best i mine øyne.
Et bilde som får vårfølelsen frem i meg.

Anne:)
Anne Ø.
Spennende motiv, flotte farger og med den fine speilingen.
Har sett mange ganger på de ulike versjonene, tror
V 3 er best i mine øyne.
Et bilde som får vårfølelsen frem i meg.

Anne:)
Per Harald O.
Liker dette godt!
Går for V1, velbalansert vakker komp.
PHO
Anne-Lise S.
Svært hyggelige kommentarer å få! Tusen takk! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu