På Viddene.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242650} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Bergliot E.

Hei,
Si meg, er du helt på viddene mann....:) hehe

Ja her var det stilrent til tusen. Ingen forstyrrende elementer, bare hvitt og enkelt med fine behagelig linjer som bryter innimellom. Et meget serverdig bilde med fin komposisjon og flott lys.

Bergliot:)
Jan Frode A.

Vakkert i det hvite, der former i landskapet går igjen i de dansende skyene. Flott kontrast og interessepunkt med stammer og greiner i forgrunnen. Fin dybde innover pga linjer og flater.
Jeg ville nok ha klonet bort et bittelite mørkt felt langs øverste linja i landskapet. Et lite uromoment som i mine øyne gir mere irritasjon enn spenning i komposisjonen.

mvh Jan Frode
Nanna E.

Utrolig vakkert bilde, god komposisjon og nydelig lys. Akkurat riktig kontrast, mange ville nok giret det opp litt, men da blir stemningen borte. Flott! Er enig med Jan Frode om den lille mørke flekken.

mvh Nanna
Tone B.

Jeg liker veldig godt komposisjonen du har valgt her med det lave kamerastandpunktet, kvisten i forgrunn og noe som jeg innbiller meg er en liten busk i det øverste landskapet. I mine øyner er denne lille busken et viktig innslag i bildet, og det skapes en fin linje fra nederste til øverste busk.
Pga linjene som leder innover og som gjenntas i skyene får jeg en følelse av å bli løftet til himmels til en dans med skyene. Likte denne følelsen og sier takk for opplevelsen!
Brita Helen E.

Hei!
Et utrolig delikat og drømmende bilde med vakre linjer og former.
Et bilde som gir meg en ro. Som å sveve inn i et slags drømmeland. Veldig behagelig å se på. Enig ang den lille mørke flekken,ellers var dette veldig bra utført!

Mvh Brita...
stellan k.

Hallå Fred!
En mkt fin bild med sina mjuka smekande linjer..och jag gillar ''enkelheten'' i bilden.
Mkt bra det här!!!

mvh/s
Siri k.

Fantastisk vakkert igjen fra deg.
Toner, komposisjon og kontraster er det som skiller seg ut fra andre lignende bilder. Du balanserer tonene hårfint i grenseland til det utbrente.
Dette gir bildet et usedvanlig delikat og minimalistisk preg. Fin dybde, og god balanse selv om jeg gjerne skulle ha sett litt cropp på høyre side for enda mer optimal balanse.
Skyene gir bildet det lille ekstra. Veldig fint gjennomført.
ingebjørg fyrileiv g.

Dette treffer meg langt inn i både marg og bein. Du har en virkelig fin komposisjon ;) Enkelheten fungerer utmerket, og linjer gir et behagelig preg. Det gjør også skyene og de lyse tonene som får det hele litt drømmeaktig. Men jeg skulle gjerne ha sett at oppstikker nr. 2 ikke var der. Selv om såvidt er viser seg, trekker den mye av blikket mitt på grunn av de tomme flatene rundt.

Vh Ingebjørg
Fred S.

Takk for kommentarer. Ser de lærde strides om den lille kvistdotten langt der bak i bildet. Glemte helt av den ,jeg, men når jeg ser at alle (nesten) vil ha den vekk, foretrekker jeg selvfølgelig å beholde den. Helt enig med deg, Tone....

vh fred
Tom T.

Hei Fred !

Det var enkelt og meget bra. Liker forgrunnen i bilde + den lille kvisten lengst bak, den skaper en linje i bilde. Komp+ farge er meget bra.

mvh Tom Tveitan
Stig Børre E.

Elegante saker. Silkemyk gjengivelse.
Komposisjonen fungerer bra og den mørke flekken i bakgrunnen syns jeg gjør nytten som et ''positivt irritasjonsmoment'' (det er jo veldig trendy om dagen...). Leter etter noe å sette fingeren på, men finner ikke noe. Bra.

StigB
Ivar B.

Ja dette ble det en herlig stemning over. Det er mykt og flott med god linjeføring. Himmel og jord ser nesten ut til å gå i ett her. Kvisten inne i bildet må være med både for dybden, som et hint om overgang mellom snø og horisont og for at bildet ikke skal bli for glatt. God vinterstemning her Fred. Så nå er det bare å følge det bud, der byder i høyden at vandre:-) Bilde gir meg iallefall lyst til det. Mvh Ivar.
Torild H.


En kan ane gevirform i busk i front, som blir et viktig interessepunkt.
Høystemt lys preger bildet; snølandskap og himmel samstemmer
i behagelige linjer og former.
Uskyldsreint.

Mvh Torild
Marit O.

Fantastisk pent og minimalistisk, flotte linjer og fint vinter lys :)
Mvh Marit
Eivind B.

Pent utført, meget dekorativt!
Fred S.

Takk igjen til dere siste også.

vh fred
Torbjørn K.

Dette synes jeg ble rent og pent, Fred. Jeg liker godt måten du brenner ut mye av de hvite områdene i bildet, ofte er utbrendte områder fy-fy av tekno-friker. Fin komposisjon også.

Torbjørn
Eva Marie P.

Oj dette var utrolig stemningsfylt. Tenk at kvist og sne, kan bli noe så vakkert:) Det er stilig at himmel og bakke liksom går i hverandre og at bildet lever med at sneen beveger på seg, strekker seg opp mot himmelen. Lyset, komposisjonen, helhelten, alt er bare mykt og deilig:)
-epl
Fred S.

...og takk til Torbjørn og Eva også !

vh fred
ingeborg w.

Lekkert, dette gir meg inspirasjon til å tenke nytt i forhold til kontraster. Jeg har lett for å henge meg fast i de vante meningene om histogrammer og hvordan de skal se ut. Dette er et eksempel på at lyse eller mørke bilder kan være bedre enn de gjenomsnittlige, vanlige tonefordelingene.
Ole E.

Veldig ''himmelsk'' dette her. Vet ikke helt hvorfor, men jeg kan ikke la være å tenke på yoghurt når jeg ser på dette bildet. Herlig letthet tilstede her. Jau, dette var bra. Hadde ikke gjort meg noe om du hadde komponert bildet uten buskaset i forgrunnen, tror også bildet hadde vært tjent med det iom. at bildet hadde blitt enda lettere, og enda mer jordlig distansert.
Fred S.

Takk for kommentarer til Ingeborg og Ole:
Ingrid: ''Histogram'' er bare et ord for meg, så vidt jeg vet har jeg aldri brukt det i sammenheng med bildebehandling. ...så fint au du fikk inspirasjon av en, ..om ikke historieløs, så i alle fall histogramløs...

Ole: vanilje youghurt, da, for med diffuse glow blir ikke denne særlig naturell.
Lettheten er tilsiktet, som du tydeligvis skjønner, jeg er i det hele tatt en mann som er underlagt tilværelsens utålelige letthett....

vh fred
Anne Ø.

Dansende, lekende, lett er min første opplevelse ved
å betrakte ditt vinterlanskap. Detaljen, kvistene er et viktig referansepunkt
innover i vakre linjer og valører.
Du har et utrolig godt lys inn her.
Du nevnte bilde med sjel, Fred. Dette bilde har det i mine øyne.

Anne:)
Oda Lystrup H.

veldeig enkelt og flott landskapsbilde.
sikkert dekorativt på vegg.

Oda:)
Fred S.

Takketid for en som sjeldnere og sjeldnere stikker innom:
Svært forsinket takk til Anne, og takk for det med ''sjel''. ( Mener at jeg har sagt noe tilsvarende til deg engang...)
Og takk til Oda Veronika, jeg har sans for alle som finner fram til de av de gamle bildene mine som jeg er rimelig fornøyd med ( og det da ganske riktig langt fra alle...)

vh fred
Tove H.

Dette var utrolig dekorativt. Finner ikke noe å kritisere. Fredfylt , elegant og sjelfullt.
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu