Bildet inngår i albumet Refleksjon -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger316
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242667} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .

Dette var knall:-)
Dette er det jeg liker best av de siste bildene du har lagt inn.
Kjempebra mønster,farger og de hvite flekkene:-)
Hilsen Tone!
Jan Frode A.

Jeg skrev akkurat en kommentar på et lignende bilde fra deg, lagt inn under bildekritikken. Blir sittende og dvele ved denne varianten, og føler at du kommer mye bedre fra det her. De hvite 'kladdene' blir ikke så intenst dominerende her, da de får en mere dempet toning. Kanskje grunnen er bedre farger og kontraster, og mere av linjene i refleksjonene. I alle fall faller dette bedre i smak hos meg. Jeg syntes du har fått fram et spennende bilde her.

mvh Jan Frode
Anders R.

Hej

Är själv väldigt förtjust i olika former av reflektioner och jag tycker mycket om denna! Du har fått till härliga ''böljor'' i speglingarna och färgerna känns behagliga.

Kanske skulle jag velat ha en bildvinkel längre ned men då får man kanske släppa lite på ''böljorna''!.

Mvh
Anders
Anne-Lise S.

AJ, Aj, aj.... Dersom jeg hadde gått med hatt ville jeg ikke bare tatt den av meg nå, men jeg ville kasta den langt avsted! Dette er min favoritt blant dine moder jord bilder til nå. Her stemmer absolutt alt. Linjer, former, farger, det hvite mot det brune og blå, livet du får frem og samtidig roen. Svært gjennomført flott, Stig Børre ELLvegård!

Anne-Lise
Tom T.

Dette var bra Stig:) Her treffer linjene,fargene og skummet.

mvh Tom Tveitan
kåre l.

Veldig flott :-)
En nesten abstrakt versjon av det naturlige som vi ofte overser desverre.
Som vanlig tenknisk godt fra deg.
Om jeg skulle foreslå noe, så var det å ta vekk noen av de skumdottene som ligger helt i bildekanten. Spesielt den store halve på venstre side.
Kjemmpebra bilde :-)
Stig Børre E.

Takker og bukker!
Enig i at dette er det beste i serien jeg har ''bombet'' dotten med i det siste (snakk om tålmodig publikum...). Må desverre meddele at jeg tok bortimot 200 eksponeringer så det kommer vel flere ut etterhvert. Skummet syns jeg spiller en sentral rolle her. Selv får jeg litt universelle assosiasjoner av dette bildet. Takk for anbefaling Anne-LLise - det varmer på en søndag!

StigB
Ole-Kristian T.

Hei Stig! Dette var stilig! Nydelige farger og flotte spennende former i speilingen. Liker det :)
Geir F.

Jeg vil bare slutte meg til de som er sagt over.
Av de tre siste bildene er det nok dette som faller best i smak. Har veldig sans for de gjentagende formene man finnner i mange av bildene dine. Og nettopp dette er så godt utnyttet her.
-fløde-

Rune S.

Meget flott naturabstraksjon med fine lys-, linje- og fargespill. De hvite prikkene ble jo et ekstra krydder. Flott sett! Men jeg undret lenge på hva disse prikkene som fløt på vannet var!?

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Hei Stig B
Ser du ferdes rundt og finner de finurligste motiver. Speiling av krokete trær. Det ser ut som om vannet er islagt, eller er det skum det hvite.

Blir nok ikke helt fortrolig med at stammene fremstår såpass uskarpe som de gjør; men på en annen side er det vel ikke noe du kan gjøre med det.
Og så ville jeg snudd bilde på hode, litt uvant å finne det mørkeste partiet i et slikt motiv nederst i bildeflaten.

Men du har det rette blikket for særegne motiver, det skal du ha pluss for.

mvh arild
Ola Alexander V.

Hei Stig B. Jeg synes dette er en fulltreffer. Det beste av de senere bildene dine. Flotte farger i speilingen som fremheves av kontrastene i skummet.

Mvh Ola
Fred S.

Hei igjen, Stig B: Lenge siden sist, men jeg ser jo at du har holdt tempoet oppe, saqmtidig som du er i ferd med å utvikle noe halvabstrakt som jeg tror jeg må ha litt tid å venne meg til. Ser jo at folk faller i staver over dette bildet, mens jeg selv er i tvil om jeg skal oppleve det som en smule fascinerende , eller heller litt ''uestetisk''. Det virker litt grumsete på meg, i dobbelt forstand, klarer ikke å finne ut om det er en speiling eller noe som ligger i vannet....
Uutgrunnelig forløpig, med andre ord, tror disse siste bildene dine krever litt tid, he,he.....

vh fred
Stig Børre E.

Takk for nye kommentarer!
Noen positive og noen mere nølende. Flott at dere tar dere tid til å se og forsøke å forstå. Da har jeg oppnådd mye føler jeg.

StigB
Espen A. I.

Jeg synes ikke noe særlig om dette, for å være ærlig. Det blir litt tilfeldig, kanskje for lett å ta bilde av om du skjønner. De fleste kan gjøre dette, og mye av det andre du gjør er mye mer gjennomtenkt og lekkert. Sorry man.

Espen
Eva Marie P.

Heisann
Jeg har vært vekke noen dager, du har lagt inn mange nye bilder. Dette var stilig. Det er utrolig fasinerende med røtterne som ligger nede i isen? Flott farve. De hvite is/snø flekkene gir bildet liv og jeg syns komposisjonen er bra. Kanskje lett å ta slike bilder, men ikke alltid lett å se disse underverkene som naturen byr på:) Du er flink og har øynene med deg.
-epl
Stig Børre E.

takk og TAKK... :-)

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu