Retning
Drøm drømmen din, vend deg mot målet
og la hvert steg lede i riktig retning.
Stephen C. Paul
Utstyr
  • Nikon D50
  • 18-55mm kit.
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetGrayscale, highlight-shadow i Photoshop.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger393
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242723} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Espen Gresvik S.
Flott bilde med fine lange skygger. Linjene leder blikket ut av skogen samtidig som det holder betrakteren inne i skogen. Fint i s/v.

egs :)
Ronny A.
Hei Anne. Her har du fanget et øyeblikk som jeg har sett mange ganger, men ennå ikke helt fått foreviget slik jeg vil:-) Du har fått det til! Herlig med lyset og de lange skyggene. Diktet var også velplassert.
mvh Ronny
Tom T.
Liker det jeg ser her. Du har har orden i kaoset i skogen her. Liker S/H arb ditt her. Synes det er litt mørkt, er vel hensikten her? Sol linjene er fint plassert i bilde.

mvh Tom Tveitan
Stig Børre E.
Spennende og vellykket.
Flotte lange skygger og en veldig god komposisjon.
Kan muligens kappes noe i høyre kant.

StigB
Steinulf L.
Vakker skogsstemning med fint lys og god linjeføring.
Viggo Strand K.
Her har du plassert deg på rett sted i forhold til skyggelinjene. Fin skogsopplevelse med god dybde.

Viggo.
Magnar B.
fine linjer og stram komp framhevar motivet godt her. mulig kvisten på tvers i det lyse feltet forstyrrer litt… ellers svært vellukka!
Thormod N.
Flott motiv, flott bruk av lys og skygge, men linjene fører meg helt ut av bildet. Finner ikke den roen jeg synes kjennetegner dine bilder. Kanskje den ikke skal være der.
Avsluttet .
Nydelig i sort hvitt med flotte skygger som gir en fin dybde, det er bare en ting å si, nydelig..

Rune
Ivar B.
Jeg synes dette ble både vakkert og tøfft. Herlige linjer og kontraster. Utsnittet fungerer godt. Jeg ville i alle fall ikke kappet i høyre side. Det tar bort litt av linjeføringen, og tar bort litt av spensten i bildet. Et kutt i bunnen til rett over den horisontale linjen fra venstre i forgrunnen vil i mine øyne bli bedre. Dette er bare en liten innvending for bildet er meget godt slik det er presantert. Mvh Ivar.
Bergliot E.
Hei,
Dette var et særdeles vakkert og stilfullt bilde med fin dybde. Akkurat som at man blir dratt innover i bildet. Fine linjer og skygger. Bildet er flott som det er mht utsnitt. Skal det kuttes noe så må det kun være i bunnen rett over den horisontale linjen.

Bergliot:)
Knut H.
Hei Anne.
Her blir du lokket inn i skogen.En litt trollsk
stemning der de flotte lyset lager de lange
skyggene som skaper draget innover i bilde.
Din undertekst støtter motivet ditt.
Godt levert Anne.
Mvh Knut
Anne Ø.
Takker så mye til dere alle for gode innspill
og inspirerende kommentarer.
Å kutte til h. er jeg nok svært usikker til.
Den horisontale linjen lurte jeg litt på.
Den kan kanskje klones bort.
Men i mine øyne forstyrrer den ikke.
Det at linjene fører ut av skogen samtidig som
det holder betrakteren inni skogen var betegnende Espen.
Vi drømmer, inni våre skoger,men retningen må vi selv ta ut av skogen.

Anne:)
Rune S.
Særdeles fint bilde, synes jeg. Flott med det lyset og skogen i siluett pluss den fine linjeføringen som sollyset gjør innover i bildet. Enig i at bildet er fint som det er, men et kutt over den horisontale linjen kunne være bra. Meget seværdig!

Mvh
Rune S
Tone A.
Hei Anne
Eit vakkert stemningsbilde frå skogen med ein god tittel. Pga trea, dei lange skuggane, lyset i opningen mellom alle trea gjer at blikket vert drege i retning bakover. Bak i den smale lysåpningen er det den vesle trestammen og dei lyse skyene som gir dybde og ein flott kontrast.
I forgrunnen forstyrrar den horisontale linja i snøen litt av roen i bildet. Men elles eit vakkert bilde med alle mørke tresilhuettane i kontrast med lysspelet på bakken med fine diagonalar, og som det også er smale lyssglimt av i den mørkaste delen på høgresida. Snøen nederst på trestammane i forgrunnen er ein flott detalj. Ei stille stemning frå den mørke skogen flott fanga med lysspelet som flott kontrast.
:) Tone
Tor Olav O.
Linjemesssig synes jeg bildet er bra. Men, jeg savner noe å sette øye på først. F.eks et menneske som kommer ruslende ved stubben i lysåpningen til venstre. Trenger ikke kutte all verden for min del. Må isåfall kun bli under og ikke til høyre.
mvh
Tor Olav
Rolv B.
Hei Anne.
Her var det fine diagonale og vertikale linjer. Det horisontale sporet i snøen var akkurat det som skulle bryte litt! God eksponering og absolutt best i svart/hvitt.
Mvh Rolv B
Avsluttet .
Vakkert bilde...Det avbrukne treet ved åpningen der solen kommer inn ser ut som en engel...hehe, men Hadde dette vært en person der som tor olav sier så hadde bildet mye mer kraftigere.

Kunne ønsket at trærene var mer lesbare på venstre siden...

Godt jobba.

Be famous!!

Rune
Brita Helen E.
Hei!
Et vakkert bilde med en litt småtrolsk stemning du viser her. Fine skyggelinjer innover i bildet som skapte en god dybde. Flott lys og komp. Veldig bra utført!

Mvh Brita...
Anne Ø.
Takker alle igjen for kommentarer.
Alt taes med videre.

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu