- Varm julikveld på Jæren -
Eg skatt litt då eg las overskrifta på Arild Aase sitt bilde: bilde nr. 294584 pga at motivet såg så kjent ut. Men det var Tone S Fotland sitt bilde: bilde nr. 294433 som han henviste til. For dette motivet fotograferte eg 23.juli ein varm sommarkveld kor disen hang i lufta bakover landskapet og kor dei nyslåtte markene danna fine linjer saman med forgrunnen med sin veg gjennom ein frodig mark. Lukta av nyslått gras, traktorduren frå markene og vatningsanlegga som svisja over tørre marker var det som dominerte kvelden her.
Bildet inngår i albumet - Mine Jærske motiv - -
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-85mm f/4-5,6 IS USM
  • Brennvidde22mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger348
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243100} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Hei Tone!
Så deilig å se dette motivet i fine varme sommerfarger også:-)
Liker godt stråene som du har tatt med i forgrunnen her og mønstrene i åkeren nede til høyre,alt sammen minner masse om den deilige lange sommeren vi hadde ifjor.Syns bildet ditt er godt komponert og det lille tilfluktstedet er på plass:-)
Herlig.
Hilsen Tone!
Inge S.

Hei.
Et fint sommerlig innslag dette og nå venter jeg spent på hvem
som kommer med et høstmotiv av samme sted :-)
Fint komponert dette.

Mvh Inge
Tom T.

Hei!

Har dere konkurranse gående på Jæren? Bilde er fint landskap bilde, liker lappeteppe av kultur landskapet. Fint lys og komp.

mvh Tom Tveitan
Anne-Lise S.

Så morsomt at dere til nå er 3 stk som har oppdaget denne vesle campingvogna i det vide landskapet slik at vi får se landskapet fra ulike årstider. Artig!

Anne-Lise
Steinulf L.

Fotogent landskap dette her. Fint bilde.
Avsluttet .

Unektelig mye finere om sommeren. Så du hadde et på lur du, hehe. Jeg har mange ganger sett på denne vogna som står der så ene og forlatt, men har ikke hatt tid til å ta område nærmere i betraktning. Vel, den er jo i flittig bruk under laksefiske-sesongen.
Da jeg så Tone S Fotland's sitt bilde, kunne jeg jo bare ikke dy meg når jeg var ute på søndag.

Dette var meget vakkert Tone. Når gresset var så høyt før det ble slått i sommer viste bare toppen på vogna.
Veldig bra med de stråa i forkant og legger også spesielt merke til det flotte mønsteret hvor gresset har blitt slått der helt til venstre. Skikkelig lekre linjer der.

Vel, da har vi 3 gjort denne plassen ganske så kjent over det ganske land:)

Må også legge til at elveløpet ikke synes så godt i dette sommerbildet fra plassen, men det gjør ingenting da det finnes så mye andre fine former og linjer som er laget både naturligt og ved hjelp av bondens redskap.

mvh arild
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette var forfriskande sommarleg og vakkert, bra skarphet og veldig bra eksponert, eg kan nesten kjenne lukta av nyslått gras:-)

Flott formidla Tone!

Mvh Inger Anne
Vidar S.

Begynner å ane at den stakkars campingturisten langt ut på jordet ikke er så ensom allikevel... :o) Vidar
Tone A.

Tusen takk for kommentarar. Den siste kommentararen fekk meg til å le. Pga at det er mange slike campingvogner langs Figgjoelva som buktar seg gjennom eit frodigt jærlandskap. Og det er stort sett jørdbruksland rundt elva, slik at desse campingvognene skil seg godt ut. Men det er også meir neutrale fiskehytter også, som ikkje er slike kontrastar. Her var det første og fremst linjene i landskapet som eg ville få fram, saman med det nyslåtte graset.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu